Drvo sreće isprepleteno je od poludragog kamena Dimnog kvarca i bakrene žice.

Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Dimni kvarc predstavlja jedno od najefikasnijih uzemljujućih i usidravajućih kamenja, a istovremeno podiže vibracije tokom meditacije.

Ovaj zaštitni kamen ima jaku vezu sa zemljom i zemaljskim čakrama. Pomaže da se teški periodi podnesu mirne duše, pojačavajući odlučnost. Dimni kvarc uzemljuje duhovnu energiju i pažljivo neutralizira negativne vibracije, blokira geopatogeno zračenje, apsorbira elektromagnetno zračenje i pomaže eliminaciji i detoksikaciji na svim nivoima.

Dimni kvarc podučava kako da ostavite iza sebe sve od čega više nemate koristi. Psihološki, dimni kvarc otpušta strahove, otklanja depresiju i donosi emotivni mir. Potiče prihvaćanje fizičkog tijela i vlastite seksualne prirode pojačavajući muževnost i čisteći zemaljske čakre da strast može prirodno teći.

Ovaj kristal umiruje noćne more i manifestira vaše snove. Kada se sretne s negativnim emocijama polako ih razradi. Dimni kvarc potiče pozitivnu misao i može se koristiti za otkrivanje i neutraliziranje straha od neuspjeha.

Potiče koncentraciju i ublažava teškoće u komunikaciji. Dimni kvarc olakšava kretanje između alfa i beta stanja uma i pomaže pročišćavanju uma za meditaciju. Tolerancija na stres je značajno povećana uz pomoć opuštajućeg dimnog kvarca, a djeluje i kao analgetik.

Dimni kvarc je naročito efikasan za bolesti abdomena, kukova i nogu. Otklanja bol, uključujući i glavobolje, pomaže reproduktivnom sustavu, mišićima, nervnom tkivu i srcu. Dimni kvarc oslobađa od grčeva, jača leđa i ojačava nervni sustav. Ovaj kamen potpomaže apsorpciju minerala i regulira tekućine u organizmu.

Drvo sreće Dimni kvarc

Pridonosi dobrom prosperitetu, zdravlju, blagostanju i sreći.

Cijena: 150 kn

 

Prethodna objavaPraksa za promjenu emocija
Slijedeća objavaMeksička bola za trudnice i mame u obliku srca – Prizivanje anđela
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.