Drvo sreće ručno je isprepleteno od poludragog kamena Epidota i bakrene žice.

Čips perle su sitnije forme, predivnih zelenih nijansi boja i nepravilnog oblika. Oni krase ovo stablo koje sjedi na kamenu s dalmatinskih uvala.

Ova prirodna dekoracija lijepo će se uklopiti u sve obitne prostore, poslovne urede ili ordinacije. Pri tome Feng Shui govori da drvo od kristala pridonosi prosperitetu, blagostanju, zdravlju i sreći.

Epidot je snažan čistač astralnog tijela i aure.

Stimulira percepciju i interakciju s drugim ljudima, povećava društvenost. Eliminira kritiziranje i jednoumlje. Promovira strpljenje.

Koristi se za stimuliranje živčanog sistema, zaustavlja napade panike, podržava samoisceljivanje. Pojačava dobrobit, hrabrost i izdržljivost.

Epidot je kamen uvećavanja. Ima tendenciju uvećati sve što dodirne, bilo da je to energija ili materijalni objekt. On pojačava emocionalni i spiritualni rast. Čisti stare potisnute emocije jednom zauvijek.

Otvara put prema spiritualnom rastu. Osobe privučene epidotom osjećaju snažnu težnju ka spiritualnom buđenju.

Epidot briše prepreke između nas i psihičkih svjetova. Pomaže nam da primimo znanje iz pouzdanih izvora i da ga iskoristimo. Uzemljuje nas i pojačava vibracijsku snagu mikrokozmosa.

Epidot je dobar kamen za kardiovaskularne probleme, jača srce. Dovodi u ravnotežu rad svih organa. Olakšava iskašljavanje i disanje, pomaže rad tiroidne žlijezde, pospješuje probavu, omekšava kožu.

Epidot je kamen utjehe u ljubavno-emotivnim patnjama, ublažava kroničnu ljubomoru. Pomaže nam da se riješimo svih okova ljubavi, da pronađemo samog sebe i da povratimo svoj identitet.

U nama razvija izdržljivost i pomaže da probleme savladamo korak po korak.

Drvo sreće Epidot

Pridonosi prosperitetu, blagostanju, zdravlju i sreći.

Cijena: 180 kn

 

Prethodna objavaMeksička bola s resama – Ogrlica za trudnice
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.