Ovo predivno drvo sreće isprepleteno je od bakrene žice i poludragog kamena rozenkvarca, a “zasađeno” na neobrađenom kamenu Pirita iz Perua. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji. Kristali ovog rozenkvarca sitnog su loma, nepravilnog oblika i nježno roskastih tonova, zlaćanih nijansi i svjetlucavog sjaja.

Drvo sreće Rozenkvarc na Piritu

Ovo predivno drvo sreće isprepleteno je od bakrene žice i poludragog kamena rozenkvarca, a “zasađeno” na neobrađenom kamenu Pirita iz Perua. Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje.

Visina: 5 – 6.5 cm
Širina: 3 – 5 cm
Težina: 40 – 60 gr

Cijena: 100 kn

Više o proizvodu:

Rozenkvarc je još od antičkih vremena bio kamen srca i ljubavi. Svojim ružičastim tonovima probuđuje u nama nježnost, mir, prijateljstvo i nesebičnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu. Pomaže stidljivim osobama pokazati svoje skrivene osjećaje i otvara srce svemu lijepome okolo nas. Njegov sjaj je dodir koji priželjkuje svaka duša.

Pomaže nam pronaći put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njegove vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost pogleda u budućnost. Prilikom problema u komunikaciji s ljudima daje nam strpljenje, vrijeme i način da normalnim putem dođemo do rješenja. Stvara toleranciju i razumijevanje prema drugim mišljenjima, nazorima, ponašanjima a pogotovo prema onima koji nam raširuju životne horizonte.

Na Putu Traženja čuva nas od svih loših utjecaja. Prilikom meditacije otvara naše srce prema univerzalnoj ljubavi. Preporuča se uvijek veći komad rozenkvarca držati u blizini električnih aparata jer otklanja statičnu struju i elektromagnetska zračenja. Trebalo bi ga držati u svim prostorijama u kojima boravimo više od jedne trećine dana.

Pirit je kamen mudrosti i inteligencije. Ima savršenu građu kao da je s „drugog svijeta“. Izgledom djeluje hladno, ali njegova zlatna boja daje mu neobičnu čaroliju. Na duhovnoj razini pomaže nam upoznati svoje pravo JA, razvija trajnu pažnju prema samome sebi i putu samorazvoja. Pomaže nam svu svoju energiju usmjeriti na svoj konačni duhovni razvoj. Pokazuje nam kako u sebi usidriti i razvijati dobrotu, a zlo neturalizirati ili izbaciti. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu, zlo pretvara u dobro, mržnju u ljubav. Otklanja predrasude i loše slike koje stvaramo svojim ponašanjem prema drugim osobama. Na grlenoj čakri pomaže riješiti duševne probleme i kronične psihičke bolesti nastale iz strahova. Na duhovnoj i tjelesnoj razini otklanja karmičke nedostatke našeg tijela. Promjenom boja na vrijeme nas upozorava da promijenimo načina života i izbjegnemo razne bolesti. Svojom zlatnom bojom otklanja blokade na duhovnoj, duševnoj i tjelesnoj razini.

Drvo sreće Rozenkvarc na Piritu

Ovo predivno drvo sreće isprepleteno je od bakrene žice i poludragog kamena rozenkvarca, a “zasađeno” na neobrađenom kamenu Pirita iz Perua. Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje.

Visina: 5 – 6.5 cm
Širina: 3 – 5 cm
Težina: 40 – 60 gr

Cijena: 100 kn

Prethodna objavaOdnosi Novog doba: Povezanost na visokim razinama svjesnosti (+VIDEO)
Slijedeća objavaVenera u Vodenjaku (18. 01.-10. 02.): Idealno vrijeme za nove početke i uzbudljive veze!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.