image004Duhovnost nije negdje daleko, ona nije ni gore, ni dolje, ni lijevo, ni desno. Ona u vama boravi. Duhovni put je put ljudi svih. Ne ogleda se samo u tome koliko o duhovnosti znate, niti u tehnikama Znanja koje poznajete. Ona se ogleda i u načinu života kojim živite, kako se prema sebi i drugima ophodite, što unosite u sebe, a što drugima savjetujete. Isto tako, kako kroz svoje misli i svoje kretanje živite, koliko su vaša djela plemenita i koliko se iskreno smijete. Uz svo znanje koje o duhovnosti imate, njegova primjenljivost u vašem svakodnevnom životu je vaš ključ uspjeha kroz ljubav.

Knjiga „Anđeo u Tebi“ kroz koju tisućudugogodišnje tajne ljudima daruju božanske sile: Vatra, Zrak, Voda i Zemlja. Čovjeka upućuju kako da dosegne svoju anđeosku, božansku prirodu, vodi ljepši i zdraviji život, uči se ljubavi i radosti s onima koje voli i on sam voljen postaje. „Anđeo u Tebi“ je praktičan vodič kroz uzvišenu duhovnost Apolonskih Svetlosnih Paralelnih Znanja i njenu duhovnu primjenljivost u svakodnevnom životu. Predstavlja neprocjenljivo bogatstvo samopomoći, pomoći drugima kroz samospoznaju, samoiscjeljenje, regeneraciju i prihvaćanje sebe onakvim kakvi zapravo jesmo, a ne kakvi mislimo da smo. Jer je to ključ i jedna duhovna tajna kako mijenjamo sebe kroz prihvatanje.

Uz pomoć zaštite ličnih jedinstvenih duhovnih kodova, možete se odvojiti od duhovno energetskog nasljeđa, tako da stanja koja su mučila vaše pretke, ne predstavljaju problem i prepreku vama i vašim potomcima. O ovome, tehnikama samospoznaje, meditacije, anđeoskog plesa, preporuka za pročišćenje od utjecaja negativnih energija i drugim tajnama pročitajte u novoobjavljenoj knjizi Anđeo u Tebi. Uz lično učešće i savjete duhovnih učitelja aktivirajte svoju anđeosku prirodu. Pomozite joj da se ispolji i ona će vam pomoći da uspješnije ostvarujete vaše lične, intimne, porodične i profesionalne ciljeve.

www.apollosvetlosnaparalelnaznanja.com

S ljubavlju, RAMONA & RAMON.

image002RAMONA & RAMON, vodeći učitelji Apolonskih Svjetlosnih Paralelnih Znanja

ekskluzivno za ATMA portal

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.08.2015.
Slijedeća objava10 razloga zašto ne gubite na težini: Najkraći uzroci i najkraća rješenja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.