Foto; pixabay.com

Sezona Ovna traje do 20. travnja, a pun Mjesec u Vagi 19.4. donijet će intenzivne energije s kojima mnogi od nas možda nisu upoznati. Tijekom tog razdoblja Ovan i Vaga zajedno će raditi na stvaranju osjećaja mira i odlučnosti. Snaga punog Mjeseca u Vagi bit će ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osjećati kao da smo sila s kojom treba računati.

Uvijek govori dobro o drugima…
Vidjet ćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umjesto srca kada budete trebali donijeti neke odluke. Važno je zapamtiti da, iako želite biti pošteni, to ne žele svi.

Ovo će sve razvlačiti u suprotnim smjerovima. Ili ste krenuli prema nečemu ili ste zaglavili u kolotečini, nema između. Prvi pun Mjesec u sezoni Ovna je donio ozbiljnu mješavinu energija koju će ovaj drugi poništiti, piše Awareness act.

Dok ste možda očekivali nekoliko pozitivnih mjeseci, to trenutno ne stoji u kartama. Svi ćemo se suočiti s puno emocionalnog nemira dok te energije stvaraju magiju u našim životima. Svi mi ćemo biti oboreni s nogu, na ovaj ili onaj način.

Tijekom svega toga možete osjećati potrebu za obrambenošću i zbog toga bi mogli biti mnogo kritičniji prema drugima. Potrudite se da to držite pod kontrolom i ne dopustite da vaše emocije preuzmu glavnu riječ. Bit će mnogo obrata i okreta, ali ako ste u mogućnosti sve izbalansirati, na kraju će sve biti u redu.

75Situacija će biti zbunjujuća i doista će vas izbaciti iz vaše zone udobnosti, ali ako se svi budemo suočavali sa stvarima na pravi način, sve skupa sezona Ovna će nam ponuditi mnogo inspiracije. Samo zato što se stvari ne odvijaju kako ste očekivali, to ne znači da na kraju neće ispasti dobro. Budite strpljivi i pozitivni, sve će sjesti na svoje mjesto kada bude vrijeme.

Svaki pun Mjesec donosi period pun intenziteta. Oni mogu djelovati na način da donesu puno pozitivnosti u naše živote. Nemojte trošiti energiju pred sobom. Ako dopustite da dobro koje dolazi doista radi za vas, ništa vas ne može zadržati.

Čak i u najgorim trenucima zapamtite da vas ovaj Svemir neće dovesti do nečega što ne možete podnijeti. Ako ste dovedeni do toga, možete to svladati. Izvucite najbolje što možete iz punog Mjeseca i doista ćete cvjetati.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Uvijek govori dobro o drugima…
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.