Da li je moguće pronaći mir, protočnost i punoću usred kaosa koji se događa u vanjskome svijetu?

Da! Moguće je dotaknuti MIR, LJUBAV i SLOBODU usred situacija koje se čine bezizlaznim, kaotičnim i zastrašujućim. I nije bitno da li se radi o nekoj osobnoj situaciji (rastava, gubitak posla, loši odnosi…) zbog koje se osjećamo anksiozno, nesigurno, frustrirano, zgrčeno i sl. ili o situacijama koje su globalno kaotične kao potresi, ratovi, pandemije itd. Uvijek se radi o našoj unutarnjoj perspektivi i osjećaju da je naš život ugrožen!

Istinski mir je prostor u kojem se zaista osjećamo podržano i sigurno bez obzira što se oko nas događa, jer znamo da nismo samo ovo fizičko tijelo i ovo iskustvo u materijalnom postojanju. Radi se zapravo o povezivanju s dubljim dijelom sebe, to je naša božanska priroda i kada smo spojeni s njom osjećamo sigurnost, mir, ljubav i slobodu, ta na drugačiji način doživljavamo sve događaje u ovoj fizičkoj realnosti.

Kroz različite procese (slobodan ples, meditaciju, razgovor, vježbe i energetski rad) polako ćemo otpuštati slojeve straha i zaranjati dubje u mir koji postoji uvijek kao prostor unutar nas.

Ponesite ugodnu, slojevitu odjeću, poveze za oči, bočicu vode i želju za istraživanjem.

GDJE: Studio Chekhov, Gajeva 10, Zagreb

KADA: 13.03.2022., nedjelja

VRIJEME: 09.30-12.00h

PARTICIPACIJA: 100kn za prve dvije prijave, 150kn za uplate do 12.03.2022.
200kn na dan radionice 13.03.2022. za sve koji su na mailing listi Solar Spirit-a. Regularna cijena je 100kn viša. Na listu se možete upisati tako da pošaljete zahtjev mailom.

U slučaju otkazivanja dolaska na dan radionice, potrebno je uplatiti 50% od uplate!

Broj ljudi ograničen, prijave obavezne!

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić , https://solar-spirit.net/o-meni/

Info i prijave: [email protected] , 091 520 6461, www.solar-spirit.net