Imate li problema s poslovnom ili privatnom komunikacijom, samopouzdanjem, strahovima, motivacijom, napretkom u životu, ciljevima, donošenjem odluka, rješavanjem problema i osobnim rastom?

Prijavite se na edukaciju NLP PRAKTIČARSKI i naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i riješite svoje prepreke u osobnom ili poslovnom rastu i razvoju.

NE PREPUŠTAJTE STVARI SLUČAJU – UPRAVLJAJTE SVOJIM ŽIVOTOM!

Početak edukacije:

01.80. 2017. u Splitu.

(22. – 24 . 09. 2017. u Zagrebu)

Trajanje NLP Praktičarski edukacije je 130 sati rada.

Treninzi u Splitu održavat će se od 17 do 21 h.

melitamcoaching.com

Čovjek 21.stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. On se svakodnevno nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom čine ga integriranim u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Osobno rasti znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening koji će omogućiti napredak u svakom segmentu života i poslovanja.

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije, ali i kasnije kroz cijeli radni vijek i život, omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima.

Za čovjeka 21. stoljeća , u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja. Kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa.

Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osviještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.

NLP PRACTITONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net). Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.

Program je usklađen s visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta – na svim kontinentima.

* * *

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovnog i urbanog čovjeka 21. stoljeća koji kontinuirano raste i napreduje, te prati trendove. On je i edukacija koja polaznicima omogućuje trajni razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursima, te razrješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema. Omogućuje bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, kao i definiranje strategija. Nadalje, omogućuje osvještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi, prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom (privatnom ili poslovnom), prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, osposobljavanje za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh, moć riječi u dijalogu, ali i alate za učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora, osvještavanje važnosti i učinka neverbalne komunikacije, izlaženje iz zone konflikata s ljudima, postizanje asertivnog ponašanja, načina za samomotivaciju i motivaciju drugih ljudi, pronalaska vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

* * *

Upišite NLP Praktičarski ako želite osobni rast i osvještavanje nesvjesnog, ako želite upravljati svojim životom umjesto se prepustiti slučaju i ako želite unaprijediti apsolutno sve svoje vještine, tj. ljudske resurse.

Prijaviti se možete putem maila [email protected] ili putem web stranice: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/edukacija-nlp-prakticarski-jesen-2017/

Prijave pošaljite na vrijeme jer je broj mjesta na edukaciji ograničen!

Melita Manojlović

Prethodna objavaZašto nas drugi povrjeđuju i što bi na to rekla vaša duša
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 12.07.2017.
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine.Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast.Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ...Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi.Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima.Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here