Izvuci najbolje iz Sebe
Pomozite drugima …
Naučite sve o Bachovim cvjetnim esencijama

bachove kapi 1 1Prvi stupanj – Level 1

Prvi stupanj se može završiti na dva načina:

  1. učenje na daljinu / DLP program
  2.  vikend edukacija s učiteljem

Level 1, prvi stupanj edukacije daje čvrste temelje svima koji žele učiti o cvjetnim esencijama dr. Bacha

Što ćemo sve učiti:

  • povijest/biografiju i filozofiju dr. Edwarda Bacha
  • kako se rade cvjetne esencije
  • sve o esenciji i kremi za “prvu pomoć”
  • detaljne informacije o svakoj pojedinačnoj cvjetnoj esenciji, njihovu indikaciju kroz proučavanje slučajeva, primjera i praktične vježbe
  • na koji način vam esencije mogu pomoći da lakše prođete kroz “krize” u svakodnevnom životu
  • kako pomoći sebi, članovima obitelji, djeci, životinjama, pa i biljkama
  • na koji način djeluju i kako se uzimaju Bachove kapi

Edukaciju za Level 1 od sada možete završiti i individualno (jedan na jedan).
Dogovorimo zajednički datum koji će nam odgovarati za Level 1.
Zbog epidemioloških mjera (koronavirusom) bili smo prisiljeni organizirati individualne edukacije, taj nam se pristup pokazalo kao prednost jer polaznici su puno bolje usvojili znanje o Bachovim cvjetnim esencijama.

Pripremili smo za vas posebno iznenađenje. Edukacija će se odvijati u mirnoj i opuštenoj atmosferi Centra „Essentia“ u Fužinama s pogledom na jezero, a sve to uz šalicu tople kave ili čaja i kojeg keksića.

Odlučili smo i mi slijediti filozofiju dr. Bacha koji se povukao iz Londona u prirodu u kućicu Mount Vernon kako bi mogao tražiti ljekovito cvijeće. Povucimo se i mi za vikend u Fužine, okružimo se prirodom, prošetajmo zajedno uz jezero, a uz jezero ću vam pokazati nešto od cvijeća i drveća koje se koristi za izradu cvjetnih esencija.

Što nam je dr. Bach predložio, kako možemo pomoći sami sebi?

Da, svaki dan izdvojimo vrijeme za sebe. To će nam pomoći da razmislimo o ljepoti mira i korisnosti smirenosti te da shvatimo da ni brigom ni užurbanošću nećemo postići mnogo, već ćemo smirenim i tihim mislima i djelima postati mnogo efikasniji u svemu što poduzimamo.. ostatak njegove filozofije otkrijte na edukaciji..

Cijena učenja na daljinu iznosi: 1540 kuna, dok cijena individualnog učenja iznosi 2000 kuna.
Za sve ostale informacije stojim vam na raspolaganju na e-malu: [email protected] ili pozivom na broj mobitela 091/1404081

Veseliti će me jako vaš dolazak i rado ću s vam podijeliti znanje o Bachovim cvjetnim esencijama.
Marina Devald, Bachova praktičarka i licencirana učiteljica za Level 1.
www.bachovekapi.hr

O meni

bahove kapi 2020 2S učenjem tradicionalne kineske medicine, koja se isprepliće sa shiatsu tretmanima koje primjenjujem, počela sam 2003. godine. Centar “Essentia” u kojem do danas, kroz holistički pristup, koristim različite tehnike rada na tijelu, otvorila sam 2008. u Rijeci.

Tamo sam susrećući i upoznajući različite osobe počela primjećivati da nam raznovrsne tehnike pomažu osloboditi se fizičke napetosti u tijelu. Često su njezin uzrok naša emocionalna i mentalna stanja koja proživljavamo, koja nas opterećuju i tako oslabljuju naše tijelo.

Iz želje da pomognem sebi i drugima, počelo se razvijati moje zanimanje za Bachove kapi, čije je djelovanje usmjereno upravo na naše osjećaje. Bilo je sasvim logično da svoje učenje o Bachovim cvjetnim esencijama započnem direktno na izvoru – Bachovom centru u Velikoj Britaniji. Povezala sam se s licenciranim predavačima iz Centra, te ubrzo počela organizirati i izvornu edukaciju u Rijeci.

Godine 2013. postala sam licencirani Bachov praktičar, BFRP (Bach foundation registered practitioners), tako da od tada u našoj „Essenciji“ uz edukaciju po originalnom programu imamo i savjetovanja te pripremamo kombinacije Bachovih kapi u skladu s individualnim potrebama svake pojedine osobe.

Ostvaruje mi se želja, te 2018 godine odlazim u kućicu dr. Bacha na edukaciju za licenciranog predavača za Level 1.