Otvoreni su upisi u trogodišnju edukaciju za osobni razvoj i uvod u terapijsku praksu. Ova trogodišnja edukacija nudi polaznicima uvid u to na koji način sve razine našeg postojanja (fizička, emocionalna, psihička i duhovna) djeluju interaktivno stvarajući odnose s drugima i tako utječu na kreiranje okolnosti u našim životima.

antun cerovecki snaga namjere skola 1Program se sastoji od tri glavne faze, podijeljene po godinama:
• Ja u odnosu sa sobom
• Ja u odnosu s drugima
• Ja u snazi i autoritetu

Detalje kurikuluma te datume edukacije i cijene, pogledajte na linku niže.

Vjerujemo da svatko od nas ima jedinstven način za otvaranje svojih kapaciteta i kvalitetnije ispunjenje svojih istinskih potreba. Cjelovitiji pristup učenju preko pokreta, tjelesnosti, iscjeljivanja i svjesnosti, kao našeg najvećeg kapaciteta, širi naše postojanje. Integriranje razina postojanja omogućuje nam da živimo i tjelesno i emocionalno i duhovno bez osjećaja podijeljenosti.

Istražujemo svoj muški i ženski aspekt, svoju seksualnost. Produbljujemo rad s traumom te usvajamo osnove raznih terapijske tehnike. Otvaramo mogućnost komunikacije sa širokim poljem nesvjesnog kroz rad sa snovima i slikama koje su zabilježene u desnoj polutki mozga. Radimo na vlastitoj autentičnosti prihvaćajući vlastitu snagu i sposobnost kreiranja svog života iz osobne strasti. Jačamo svoju snagu namjere i stajemo u vlastiti autoritet.

Naročito je važno u ovom pristupu da informacije, bilo psihološke ili duhovne, budu uzemljene kroz tijelo i emocije da ih zaista možemo živjeti i poznavati. Ono čemu težimo jest unijeti ravnotežu između unutarnjeg svijeta, međuljudskih odnosa i znanja iz mnogih izvora.

Vrijedi li uložiti u sebe kao glavnu nagradu?
Ili su nagrade još uvijek negdje vani?

Prijave i više informacija na:
https://snaganamjere.com/osobni-razvoj/

antun cerovecki snaga namjere prostor 2