Jasmina Kovačev, EFT Master trener

Grupni EFT (Tehnika Emocionalne Slobode) tretmani su veoma efikasan način rada na sebi kada ih vodi znalačka ruka.

Higijena tijela je bitna, ali higijena uma je još bitnija jer um djeluje na fizičko tijelo. Strahovi i sresovi smanjuju naš imuni sustav u prosjeku za 40%, a nekada i puno više. U vremenu u kojem živomo, važnije je nego ikada redovno održavati emotivno mentalnu higijenu.

  • Ima onih koji smatraju da nemaju nikakav problem te da im grupni tretman time nije ni potreban. Svi mi imamo neriješenih tema od kojih će sigurno neke biti pokrenute temama ostalih sudionika. Ovo je prilika koja se ne propušta jer istinski predstavlja emocionalno mentalnu higijenu.
  • Oni koji imaju problem koji su došli riješavati, ne samo da će riješiti ili znatno smanjiti svoj problem, nego će uz fenomen „posuđenih koristi“ riješavati i mnoge teme koje nisu bile osnovni razlog dolaska. Nekada su te teme još važnije od one sa kojom su došli.
  • Ima i onih koji dolaze redovno čak i ako ih trenutno ništa „ne žulja“, ali znaju da će imati puno posuđenih koristi te stoga koriste svaku priliku da nam se priključe, jer su se uvjerili u moć EFT grupnog rada na način na koji ih vodi EFT Master trener Jasmina Kovačev.

Od prošle godine se održavaju grupni tretmani isključivo online. Iako je bilo skeptika, pokazalo se da je ovakav način ne samo vrlo efikasan, nego i ekonomičniji jer radite na sebi u komforu svog doma.

Ovog proljeća držimo dva grupna tretmana općeg tipa, gdje svatko dođe sa svojom temom za rad (ili dođe po posuđene koristi) i paralelno svi radimo na svim temama. Fascinantno je koliko ovakav rad donese dobrobiti, posebno u energiji grupe.

Tretmani općeg tipa se održavaju

20.-21.03.2021. od 19.00 do 22.30

29.-30.06.2021. od 19.00 do 22.30

Na prijedlog naših pratilaca, ove godine držimo i specijalizirane tj. tematske grupne tretmane koji su direktno ili indirektno inicirani temom korone.

10.-11.04.2021.  od 19.00 do 22.30 – Strah od bolesti i smrti, svoje ili svojih bližnjih – Tematski EFT grupni tretman

24.-25.04.2021. od 19.00 do 22.30 – Strah od posljedica korone  – Tematski EFT grupni tretman

09.-10.06.2021. od 19.00 do 22.30 – Strah od budućnosti i nepoznatog Tematski EFT grupni tretman

Najbrži napredak u radu na sebi i rješavanju svojih tema je kombinacija samostalnog rada na sebi, za koji vam preporučujemo dolazeći EFT 1 tj. osnovni nivo EFT-a,  i grupnih tretmana.

Prijave za dolazeće grupne tretmane su preko ovog linka

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com