EFT ili kako je popularno zovemo Tapkanje je tehnika koja na jedan nježan način pomaže ljudima da promjene emocije i uvjerenja prema nečemu, a samim time pogled na sebe i na život općenito.

S EFT-om ulazimo u mentalne dubine kako bismo pronašli temeljno uvjerenje.

Tehnika kombinira psihologiju i energetske meridijane tijela, pri čemu utječe i na tijelo i na um, čime je EFT postao dio novog područja koji se naziva energetska psihologija, a izvodi se laganim tapkanjem po akupunkturnim točkama po tijelu.

Emocije vezane za novac su vrlo šarolike. Novac je, prije svega, još uvijek „tabu-tema“ jer ljudi često vezuju novac za materijalizam i moć.

Kroz rad s ljudima uviđamo da je novac tema koja u svojoj srži otkriva jako puno povreda i ukorijenjenih uvjerenja.

Gotovo svatko teži financijskoj slobodi, a da bismo do toga došli moramo biti spremni osvijestiti svoje blokade. Svi zaslužujemo živjeti financijsko obilje, jer novac predstavlja i slobodu da radimo ono što volimo.

Priliku za otkloniti nepodržavajuće emocije i uvjerenja po pitanju financija imate već na sljedećoj petodnevnoj radionici „Tapkanjem do financijskog obilja“. Na ovoj radionici otkrit ćete koje financijske blokade nosite u sebi te ćete zajedno, kroz proces kroz koji će vas voditi praktičar, ujedno i ukloniti neke od njih. Osim toga, naučit ćete i kako samostalno koristiti tehniku EFT-a na sebi i svom izazovu.

Radionica će se održati putem zoom-a 6.-10.12.2020 u trajanju od dva sata s početkom u 19:00h. Cijena radionice je 400kn.

Radionicu vode EFT certificirane praktičarke Magdalena Vukas i Barbara Malnar.

Prijaviti se možete na [email protected] ili putem facebook-a/instagrama na stanicama:

Maggie Vukas i EFT Barbara Malnar