Vjerujem da ste do sada svi čuli za EFT ili Tehniku Emocionalne Slobode koji mnogi nazivaju tapkanje. Stimulacija akupresurnih točaka vrhovima prstiju je neophodan dio ovog procesa, pa stoga se često čuje termin tapkanje, koji NIJE suština tehnike. Kao što u akupunkturi suština nije u bockanju, tako kod EFT-a suština nije u tapkanju.

Suština tehnike je u vještini pronalaženja vrlo specifičnih doprinosioca nekom problemu. Bez toga rezultati ne mogu biti trajni, nekada i izostanu. Šteta kada su mogućnosti primjene ove tehnike ogromne.

Pošto je EFT još uvijek relativno mlad i još uvijek se razvija, današnji program EFT edukacija je sasvim drugačijeg obujma i nivoa nego ranije, jer je prirodno da se sve razvija i unapređuje.

Tokom nepuna dva desetljeća kaljenja kao EFT profesionalac, nailazila sam na vrlo kompleksne i zamršene situacije. Često podsvijest klijenta vrlo vješto izbjegava otkrivanje doprinosioca temi na kojoj se radi. Mnogi su i odustali od dalje primjene EFT-a s objašnjenjem da rezultati nisu trajni i krenuli u potragu za drugim načinima rada na sebi ili profesionalne primjene u radu sa drugima. Tokom godina rada s tisućama klijenata, razvijala sam EFT metodologije koje omogućavaju dobijanje rezultata, i kada kritična granica između svjesnog i podsvjesnog dijela uma u normalnim uvjetima ne dozvoljava pristup i kada je djelovalo da je daljnji napredak nemoguć.

Kompleksnim temama i obrascima doprinose mnogobrojni slojevi koje treba riješiti tj. uvijetno rečeno “oljuštiti”. Kako to učiniti ako kritična granica ne dozvoljava pristup sjećanju?

Upravo se rađa novi program EFRA (Emotional Freedom Results Accelerator) tj. Ubrzajte EFT rezultate, kao rezultat mog dvadesetgodišnjeg rada u ovoj djelatnosti. Stvoren je kako bi vam pomogao da se oslobodite frustracija koje obično dolaze sa stjecanjem naprednih vještina za veću efikasnost.

Ovo je program koji je drugačiji od bilo kojeg drugog EFT programa koji postoji ili koji ste pohađali. Njime dobijate znanja i tehnike koje će vam dati samopouzdanje i kojima ćete steći novi stupanj efikasnosti u primjeni EFT-a. Njime dobijate na pladnju tajne majstora EFT zanata.

Naglasak prvog djela programa je zaobilaženje kritične granice svijesti i podsvijesti kako bi lakše dolazili do doprinosioca nekom problemu. Mimo toga, skupit ćete mnoge zlatne EFT grumene koji će vas odvesti na sljedeći stupanj efikasnosti u primjeni ove tehnike 21-og stoljeća.

Prvi dio EFRA ćemo raditi online tokom dvije večeri 18 i 19.06.2021. od 19.00 do 22.30 h.

Da biste se uključili u ovaj program potrebno je da vladate EFT-em jer je to nadogradnja postojećeg materijala sa EFT1 i EFT2.
Ipak, čak i ako ništa ne znate o EFT-u, ima načina da uhvatite korak i do EFRA treninga budete spremni da se uključite. Više o programu i uvjetima sudjelovanja možete pronaći ovdje.

Svi oni koji su prošli edukaciju EFT 1 i 2 kod Jasmine Kovačev, mogu ih za ovu priliku obnoviti po izuzetno povoljnim uvjetima koje nećemo nuditi u budućnosti. Sugeriramo svima da to učine kako bi što spremniji krenuli u EFRA program tj.kako bi ubrzali svoje EFT rezultate.

Za one koji još uvijek nisu ušli u EFT vode a žele da se priključe, pogledajte raspored programa za ovo proljeće. Još uvijek stižete i na EFRA program ukoliko to želite.

Prijave za sudjelovanje su na ovom linku.