EFT (Tehnika Emocionalne Slobode)

 Uz Jasminu Kovačev, certificiranog EFT Master Trenera

Sa lakoćom i mirom u novi dan – jesensko čišćenje uma (cjelodnevni grupni tretman)

atma.hr – 45

Popularni EFT, zbog izuzetne efikasnosti, danas se svrstava u vodeće tehnike osobnog razvoja. Ujedno rapidno raste broj onih koji je profesionalno primjenjuju širom svijeta.

EFT je skraćenica za Emotional Freedom Techniques t j Tehnike Emocionalne Slobode. Način izvođenja ove tehnike je drugačiji od svega što je do sada poznato. Možda je najlakše objasniti da je EFT uvjetno rečeno emocionalna akupunktura ali, bez iglica.

Često se čuje i naziv tapkanje, mada je to zbunjujuće jer suština procesa nije u točkama koje se tapkaju vrhovima prstiju, iako je tapkanje neophodan dio procesa. Suština je u  mentalnoj povezanosti sa točnim aspektom onog što stvara problem tj. stvara energetsko emocionalni poremećaj i blokadu u našem energetskom sustavu koji povezuje sve razine našeg bića.

Obzirom da su emocije i uvjerenja sastavni dio svakog područja života,  djelokrug primjene je ogroman ukoliko shvaćamo kako emocije i uvjerenja utječu na naše biće.

Uspjeh primjene tehnike  tj. takozvanog  tapkanja  zavisi prvenstveno od

  • stupnja znanja i iskustva onog tko primjenjuje tehniku
  • kompleksnosti problema na kojem se radi
  • individualna brzina procesuiranja (nema veze ni sa inteligencijom, ni sa stupnjem naobrazbe)
  • komplementarnih znanja onog tko radi sa vama, relevantnih za temu na kojoj se radi

Što je cjelodnevni EFT grupni tretman?

Kao što povremeno imamo veliko spremanje kuće, jednako važno ako ne i važnije je očistiti um od svega onoga što nam izaziva stres. Higijena uma je svakom neophodna jer um kreira našu realnost.

atma.hr – 45

Ne vezano da li se radi o čvoru u trbuhu, težini u grudima, težini u glavi ili nečem drugom, cjelodnevni grupni tretman čišćenja će vam pomoći da otpustite veliki dio teškog tereta sa svojih leđa.

Uz moć grupe isprobajte na vlastitojoj koži djelotvornost tehnike za koju vam nije potrebno nikakvo predznanje. Kroz sigurno vodstvo Jasmine Kovačev otpustite neželjene emocije, uvjerenja, riješite ili ublažite razna bolna stanja.

Cjelodnevni grupni rad čini da na kraju dana krenete kući sa lakoćom i mirom u sebi.

Slika energetskog polja osoba prije i poslje grupnog tretmana pod stručnim vodstvom Jasmine Kovačev – pogledajte na ovom linku.

Koji je vaš problem? Kako bi se osjećali da ga nema ili da barem nije tolikog intenziteta? Na kraju dana ćete imati novi pogled na „problem“, koji to možda tada više neće ni biti. Pored toga riješit ćete mnogo toga što niste ni očekivali i osjećat ćete se lakše nakon otpuštanja brojnih emocionalnih tereta.

Iskoristite priliku i prijavite se na cjelodnevni grupni tretman! Promijenite život na bolje!

Komentari polaznika nakon grupnog tretmana:

 “Nevjerovatno je koliko sam vlastitog tereta i negativnih emocija otpustila na grupnom tretmanu kroz rad na tuđim problemima. Odlazim kući sa blaženim osjećajem opuštenosti i sa nadom da se sve u životu može postići.” LJ.S.M.

“Fenomenalno oslobađanje i čišćenje! Zaista nisam očekivala i mislila da imam tako jake emocije vezane za prošle događaje, ali vidjeli ste i fizičko i mentalno čišćenje – zaista sam oduševljena => nova svjetlost => okrugla duga mi je na horizontu 🙂 HVALA BESKRAJNO!” J.A.

“Teško je opisati riječima kolike se pozitivne promjene dogode. Preporučila bih svakome da se SAM uvjeri, jer se jedino tako može povjerovati da se sve ovo stvarno događa i da je moguće. Ako se samo priča – djeluje kao bajka, ali ustvari je istinita bajka. Hvala Jasmini što nam je pružila šansu.” R. V.

Prijavite se za grupni rad, olakšajte dušu i osjetite na vlastitoj koži blagodati cjelodnevnog tretmana. Pridružite nam se u „bajci“.

Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se online. Organizator će vas kontaktirati na telefon koji navedete.

Jasmina Kovačev

Tko je Jasmina Kovačev?

Jasmina Kovačev,  dolazi s Novog Zelanda gdje živi već 24 godine sa svojom obitelji. Radi na rješavanju emotivnih i mentalnih blokada koje sabotiraju klijente u različitim segmentima života i to majstorski kombinira s coachingom i po potrebi konzaltingom, ovisno o potrebama klijenata.  Glavna alatka za rad joj je popularni EFT, mada u svom radu koristi razne najsuvremenije tehnologije za maksimiziranje rezultata. Svoju kompetencije je stjecala desetljećima edukacijom u preko 30 tehnika i modaliteta, a iskustvo u radu s preko 5000 klijenata joj je omogućilo majstorsku integraciju stečenih znanja i prakse. Educirala se i predavala na 5 kontinenata. Kao pionir naprednih edukacija na temu osobnog razvoja i  tehnologija koje se primjenjuju u području osobnog i profesionalnog razvoja, na naše prostore donosi svjetska znanja već 12 godina. U Hrvatskoj je poznata kao jedini Master trener EFT-a i META-zdravlja.

Certificirani EFT Master trener Jasmina Kovačev, održava treninge osnovne samopomoći, napredne samopomoći, treninge za profesionalnu primjenu srednjeg i naprednog nivoa, kao i popularne EFT grupne tretmane koji su jedinstveni u svijetu po mnogo čemu.

Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se online. U sigurnim rukama Master trenera skinite dio tereta i krenite naprijed lakši i osnaženi.

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

atma.hr – 61
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here