EFT (Tehnika Emocionalne Slobode)
uz Jasminu Kovačev, certificiranog EFT Master Trenera

EFT osnove – učenje tehnike 21. stoljeća

Popularni EFT, zbog izuzetne efikasnosti, danas se svrstava u vodeće tehnike osobnog razvoja. Ujedno rapidno raste broj onih koji je profesionalno primjenjuju širom svijeta.

atma.hr – 45

EFT je skraćenica za Emotional Freedom Techniques tj. Tehnike Emocionalne Slobode. Način izvođenja ove tehnike je drugačiji od svega što je do sada poznato. Možda je najlakše objasniti da je EFT uvjetno rečeno emocionalna akupunktura ali, bez iglica.

Često se čuje i naziv tapkanje, mada je to zbunjujuće jer suština procesa nije u točkama koje se tapkaju vrhovima prstiju, iako je tapkanje neophodan dio procesa. Suština je u  mentalnoj povezanosti sa točnim aspektom onog što stvara problem tj. stvara energetsko emocionalni poremećaj i blokadu u našem energetskom sustavu koji povezuje sve razine našeg bića.

Obzirom da su emocije i uvjerenja sastavni dio svakog područja života,  djelokrug primjene je ogroman ukoliko shvaćamo kako emocije i uvjerenja utječu na naše biće.

Uspjeh primjene tehnike  tj. takozvanog  tapkanja  zavisi prvenstveno od

  • Stupnja znanja i iskustva onog tko primjenjuje tehniku
  • Kompleksnosti problema na kojem se radi
  • Individualna brzina procesuiranja (nema veze ni sa inteligencijom, niti sa stupnjem naobrazbe)
  • Komplementarnih znanja onog tko radi sa vama, relevantnih za temu na kojoj se radi. Stoga je vrlo važno od koga učimo samu tehniku EFT-a.

EFT osnovni nivo trening

EFT osnovni nivo je namjenjen onima koji bi htjeli  naučiti kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i  svim onima koji žele postati uspejšniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata.

Učenjem EFT osnova imate mogućnost svakog trenutka umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije, rješavati svoja ograničavajuća uvjerenja… To je moguće.  Za one koje interesira napredna samopomoć i dalja edukacija ka certificiranom praktičaru renomirane svjetske organizacije AAMET, dogovaramo se o nastavku edukacije.

Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u dodatnu edukaciju kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspješniji kao medicinski radnik,  alternativac, psiholog, coach, trener, edukator,… Stotine tisuća ljudi u svijetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.

Nakon puna dva dinamična dana polaznici su osposobljeni za isključivo rad na sebi na osnovnom nivou. EFT je moćna i duboka tehnika koja samo izgleda jednostavna. Za profesionalnu primjenu, ovo je samo prvi korak.

atma.hr – 45

Komentari naših polaznika:

 „Ako mogu sada da promijenim moju emocionalnu stvarnost o događajima u prošlosti, onda mogu da promenim i samu prošlost i oslobodim se njenog tereta.“  Z.L.

„Jako lijepo, precizno uz dosta slikovitih primjera i praktičnog rada. Sve vrijeme se osećala izuzetno pozitivna energija, što je za posebnu pohvalu.“  J.

 „Tehnika je predstavljena na jako uverljiv, spontan i zanimljiv način. Um mi je sve vrijeme bio uz predavača.“  I.S.

 „Iako mi je u početku izgledalo suviše lako riješiti neki problem običnim tapkanjem, na kraju dana, kada sam odtapkala nekoliko emotivno nabijenih situacija, potpuno sam sigurna da ću još dugo, dugo koristiti ono što sam danas naučila. Unapred se veselim Nivou 2, jer ću postati kompetentnija da pomognem sebi i onima sa kojima radim.“  Psiholog Lj.A.R.

Poklonite sebi tehniku koja će vam olakšati život ili unaprijediti vaše postojeće znanje.

Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se online. Organizator će vas kontaktirati na telefon koji navedete.

Tko je Jasmina Kovačev?

Jasmina Kovačev, energetski psiholog,  dolazi s Novog Zelanda gdje živi već 24 godine sa svojom obitelji. Radi na rješavanju emotivnih i mentalnih blokada koje sabotiraju klijente u različitim segmentima života i to majstorski kombinira s coachingom i po potrebi konzaltingom, ovisno o potrebama klijenata.  Glavna alatka za rad joj je popularni EFT, mada u svom radu koristi razne najsuvremenije tehnologije za maksimiziranje rezultata. Svoju kompetencije je stjecala desetljećima edukacijom u preko 30 tehnika i modaliteta, a iskustvo u radu s preko 5000 klijenata joj je omogućilo majstorsku integraciju stečenih znanja i prakse. Educirala se i predavala na 5 kontinenata. Kao pionir naprednih edukacija na temu osobnog razvoja i  tehnologija koje se primjenjuju u području osobnog i profesionalnog razvoja, na naše prostore donosi svjetska znanja već 12 godina. U Hrvatskoj je poznata kao jedini Master trener EFT-a i META-zdravlja.

Certificirani EFT Master trener Jasmina Kovačev, održava treninge osnovne samopomoći, napredne samopomoći, treninge za profesionalnu primjenu srednjeg i naprednog nivoa, kao i popularne EFT grupne tretmane koji su jedinstveni u svijetu po mnogo čemu.

Rezervirajte svoje mjesto i prijavite se online. Učite od najboljih jer vi to zaslužujete.

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

atma.hr – 61
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here