dagmar1Vidovnjakinja, intuitivni vodič, healer i ekstrasenz od rođenja.

Moja je misija pomaganje i asistencija ljudima, majci Zemlji i svima koji se bude da nađu svoj jedinstveni put do Boga i samih sebe.

U vremenima velikih promjena i transformacija, imperativ je naći Put u labirintu koji nastaje uplivima raznih energija koje nam nude pomoć a možda navode na krivi put.

Zemlja se vraća izvornoj energetskoj ekspresiji, tako i mi sami. Moj cilj nije kreacija novog čovjeka, već povratak onome što smo bili prije Separacije i Dualnosti, prije fragmentacije naše duše, a to znači najmoćnije kreativno biće u Univerzumu sa potpuno aktiviranim i integriranim višim aspektima.

Sudjelujem u planetarnoj Misiji aktivacije organskog matriksa, čišćenju svega što je nametnuto Čovjeku (sintetski matriks, sintetsko energetsko tijelo).

Moja je želja da Put bude dostupan svima. Bog je bliže nego što smo svjesni. Nikada nije bilo Separacije. Kako upliv sintetskog matriksa pada, ljudi prolaze proces nalaženja njih samih i spoznaje onoga što nisu. Duše se bude, spajaju sa Izvorom i potrebno je da se sa planetom vratimo u originalno energetsko tijelo i spojimo sa organskim matriksom kako bi primili iz njega potrebne informacije u dušu koje će nam dati potrebne aktivacije koje smo odabrali za ovaj život i tome spoznali tko smo i koja nam je Misija dolaska ovdje.

U tu svrhu komuniciram sa dušom, gledam akasha zapise i karmu osobe, njeno energetsko stanje, parazitske energije, odnose i način povezanosti sa drugima, te uzroke izazova s kojima se susreće bilo da se radi o financijama, odnosima, misiji, duhovnoj evoluciji, aktivacijama ili bilo kojem aspektu ljudskog života.

Koristim izvorni energetski ljudski sistem koji je egzistirao prije pada Atlantide, a to znači direktan kanal do Izvora od kojeg primam informacije. Dakle, ne koristim treće oko niti sintetski sustav od 7 čakri, koji nas povezuje na sintetski 4D matriks. Tako dobivene informacije su čiste i lišene utjecaja.

Mogu Vam pomoći u vlastitom putu osobnog pronalaska, omogućiti Vam alate  za otkrivanje vlastitog unutarnjeg izvora moći, kako biste i Vi došli do spoznaje da ste moćno multi dimenzionalno biće koje ima više od jednog Jastva, i postoji na više razina odjednom. Mogu Vam pomoći u uklanjanju negativnih vjerovanja, programa i emocija sa svih razina postojanja (koja kreiraju identičnu realnost)i iz tjelesnih  stanica, otvarajući prostor za integraciju Vaših aspekata iz viših dimenzija.

Nudim osobne i grupne energetske tretmane; čišćenje čakri, usklađenje i balans energetskog polja, micanje blokada, parazitskih energija i prisutnih entiteta, uklanjanje implantata, aktivacija svjetlosnog tijela.

U skladu sa mojom planetarnom Misijom, obavljam uklanjanje sintetskog energetskog sustava od 7 čakri, sintetske kundalini, merkabe i sličnih struktura Dualnosti, i aktiviram izvorno energetsko polje od tri originalna energetska centra (koji povezuju sa Izvorom, majkom Zemljom i centralnim Suncem, a ne sa astralima).

Vršim inicijacije i aktivacije u organske energije koje posredstvom Velikog Centralnog Sunca dolaze na Zemlju u ovo doba Transformacije, čime se ljudima podiže vibracija i  ubrzava spiritualna evolucija.

Kontakt:

https://www.facebook.com/ElysiaWandian

https://www.facebook.com/eartharian

[email protected]

tel: 095 372 0080

Prethodna objavaCijepljenje – Država odlučuje, ali neće biti odgovorna!
Slijedeća objavaVIDEO: 6 minuta filma kojeg ćete teško zaboraviti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

Comments are closed.