Sve misli, vjerovanja, emocije i stavove ste pohranili u naše tijelo. Otpuštanjem istih sa Access Consciousness Bars tehnikom otvaramo se prema primanju te dobivamo više prostora u životu, više obilja, više energije, opušteniji smo, prisutniji i svjesniji sebe, svoga tijela i svega oko sebe.

Reiki daje osobi nadahnuće, ispunjava ju živahnim energijama, može biti primjenjiva odmah u realnom životu. Jedna važna činjenica je da daje svakome slobodan prostor za svjesnost. Program je prepun iscjeljujuće energije.
Ako želiš više dati i primati od života, potpuno se upoznati, biti promjen na ovoj planeti i ako želiš više od uspjeha, tada je za tebe Osobni program za transformaciju.

Access Consciousness Bars
Sve misli, vjerovanja, emocije i stavove ste pohranili u naše tijelo. Otpuštanjem istih sa Access Consciousness Bars tehnikom otvaramo se prema primanju te dobivamo više prostora u životu, više obilja, više energije, opušteniji smo, prisutniji i svjesniji sebe, svoga tijela i svega oko sebe.

vise

Reiki
Reiki daje osobi nadahnuće, ispunjava ju živahnim energijama, može biti primjenjiva odmah u realnom životu. Jedna važna činjenica je da daje svakome slobodan prostor za svjesnost. Program je prepun iscjeljujuće energije.

vise

Osobni program za transformaciju.
Ako želiš više dati i primati od života, potpuno se upoznati, biti promjena na ovoj planeti i ako želiš više od uspjeha, tada je za tebe Osobni program za transformaciju.

vise

FaceBook
Instagram
YouTube

Tomislav Mustač
Licenciran za Iscjeliteljsku djelatnost
Trener energetske transformacije života
Reiki Majstor i Učitelj, BF
Kontakt: [email protected]

PRIJAVITE SE ZA NEKI OD PONUĐENIH PROGRAMA PREKO DONJE PRIJAVNICE….

raspored ENERGETSKA TRANSFORMACIJA ok

* termin se smatra rezerviranim prilikom uplate na račun tvrtke
** postoji mogućnost plaćanja u ratama (po dogovoru)

Prijavite se ovdje za neki od naših programa “ENERGETSKA TRANSFORMACIJA”

prijavi se