Korištenjem energetskih kartica Ozdravilište Duše, značajne promjene se događaju u elektro-magnetnom polju i energetskom sustavu korisnika što potvrđuju snimci PIP kamerom. Evolucija ljudske svijesti je od presudnog značaja i važan preduvjet za uspješan prolazak kroz ove promjene. Postoji direktna veza energetskih vibracija i valova iz naših ENERGETSKIH KARTICA s najdubljim aspektima ljudskog bića i uopće cijelokupnog živog svijeta, kao osnovne komunikacijske forme na staničnim, molekularnim i onim još suptilnijim energetskim razinama. Energija koja dolazi iz naših ENERGETSKIH KARTICA je nov nivo pomoći u duhovnom razvoju ljudi.

KARTICA BROJ 1
ENERGETSKA KARTICA bezuvjetna ljubav

Radite na buđenju ljubavi u svom srcu. Jedino probuđena ljubav zrači preko vaše aure i lako se veže s aurama drugih duša. Ljubav nikada nije slijepa i nije ničim ograničena. Ljubav ne poznaje granice, jer je u pitanju Božanstvo, a ne ljudske strasti. Ljubav je uvijek tu, u nama, samo joj trebamo dopustiti da ispuni naše srce zatrpano viškovima i otpadom. Ljubav ne traži ništa. Istog trenutka kada se duša poveže s Bogom, božanska milost je prisutna u vidu potpunog blaženstva. To je Vaša snaga koju osjećate cijelim bićem. Umjesto razmišljanja o željama, odvojite malo vremena za dublje misli o Bogu, jer Bog je ljubav. To će pokrenuti ljubav.

Ljubav budite u sebi ako pozornost usmjerite na najdublji osjećaj milosti i ako ste se spremni bezuvjetno predati i prihvatiti sve što je stvoreno, bez želje da išta mijenjate.

Ako je sve od Boga, pitajte se KO STE, jer ćete time produbiti i usmjeriti misli na život, a ne na lažnu predstavu ega. U tome ne morate ništa vjerovati, voljeti, dati, znati … samo osjećajte život. Učite se prihvaćati sve, bez obzira da li ste time zadovoljni. Postavite se prema svemu na način: “Volim te ne zato što si poseban, nego što je to božanski princip života”. Ovo pravilo vrijedi i za neprijatelja i za sve ono što vas je povrijedilo, jer bez oprosta nema unutarnjeg mira, bez mira nema ljubavi, bez ljubavi nema života.

KARTICA BROJ 2
ENERGETSKA KARTICA BLOKADA NEGATIVNIH MISLI

Kartica je programirana tako da podiže vibraciju u energetskom sistemu do te mjere da negativne misli koje su niska vibracije gube radikalno na snazi.Ideja kartice je da osvjestimo negativne misli i da možemo da pomognemo sebi tako sto ćemo odstraniti svaku misao koja nije na naše najveće dobro.Meditacijom na ovu karticu polako dolazite u stanje gde negativne misli neće biti dominatne u Vašem Umu.Kartica je podobna za svaku spiritualnu i energetsku praksu.

KARTICA BROJ 3
ČIŠĆENJE AURE

Čišćenje i jačanje aure omogućava vam da budete dobrog zdravlja i da ne budete skloni deponovanju tuđih energija, uključujući bolesti, strahove i nespokojstvo. Da li vam je nekada dan počeo sa sjajnim osijećajem koji se izgubio među ljudima koji su vas onespokojili svojim prigovaranjem i nestrpljenjem? Ako je vaša aura jaka i njene granice čvrsto postavljene, sitnice neće tako lako utjecati na vas. Kada je vaša aura čista, a vi pravilno usmjereni dramatične situacije i tenzije mogu se izbjeći.Upravo tome služi energetska Kartica čišćenje Aure.Ona će Vam pomoći da održavate Vašu Auru čistom i da potpomognete njen razvoj na svim nivoima.Karticu možete nositi sa sobom uvijek i ona će Vam uvijek biti dobar pomagać u tome.Kartica se može koristiti za meditaciju u svrhu čišćenja Aure…

321x300-za-sajt-kartice

Energetske kartice ozdravilište duše možete naručiti putem maila [email protected]

Cijena jedne kartice je 7 eura

Vise informacija o karticama možete naći na FB stranici OZDRAVILIŠTE DUŠE ENERGETSKE KARTICE
i na www.thetahealingdownloads.com

 

Prethodna objavaZašto je važno svako jutro čistiti jezik?
Slijedeća objavaNumerološka prognoza od 6.6.-10.6.2016.: Miris promjena je u zraku!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.