Energetske kartice Ozdravilište Duše predstavljaju ujedno vrlo tradicionalan, a i moderan način da se prenesu Božanske vibracije u naše okruženje.

Programirane su tako da mogu da pomognu pojedincu da se iscjeli, ali imaju utjecaj i na cijelo okruženje u kojem se on kreće i živi.Svaka kartica ima Auru od 8 metara tako da će zračenje biti na korist svima koji se nalaze u blizini korisnika kartice.

Najveća pomoć ovih energetskih kartica je u tome da pokreću Svijest u smijeru čišćenja od negativnih vibracija i podizanju osobne vibracije na nivo koji je potreban za zdravo funkcioniranje potrebno za dalji napredak u holističkom smislu.One su fenomenalna energetska podrška za svakog ko ih koristi.Tim Ozdravilište Duše je energizovao ove kartice kao svoj doprinos u kolektivnom budjenju Svijesti I kao pomoć na tom putu.

Zato su kartice pristupačne za svakog tko ih želi imati.

KARTICA BROJ 1

ENERGETSKA KARTICA bezuvjetna ljubav

Bezuslovna-LjubavRadite na buđenju ljubavi u svom srcu. Jedino probuđena ljubav zrači preko vaše aure i lako se veže s aurama drugih duša. Ljubav nikada nije slijepa i nije ničim ograničena. Ljubav ne poznaje granice, jer je u pitanju Božanstvo, a ne ljudske strasti. Ljubav je uvijek tu, u nama, samo joj trebamo dopustiti da ispuni naše srce zatrpano viškovima i otpadom. Ljubav ne traži ništa. Istog trenutka kada se duša poveže s Bogom, božanska milost je prisutna u vidu potpunog blaženstva. To je Vaša snaga koju osjećate cijelim bićem. Umjesto razmišljanja o željama, odvojite malo vremena za dublje misli o Bogu, jer Bog je ljubav. To će pokrenuti ljubav.

Ljubav budite u sebi ako pozornost usmjerite na najdublji osjećaj milosti i ako ste se spremni bezuvjetno predati i prihvatiti sve što je stvoreno, bez želje da išta mijenjate.

Ako je sve od Boga, pitajte se TKO STE, jer ćete time produbiti i usmjeriti misli na život, a ne na lažnu predstavu ega. U tome ne morate ništa vjerovati, voljeti, dati, znati… samo osjećajte život. Učite se prihvaćati sve, bez obzira da li ste time zadovoljni. Postavite se prema svemu na način: “Volim te ne zato što si poseban, nego što je to božanski princip života”. Ovo pravilo vrijedi i za neprijatelja i za sve ono što vas je povrijedilo, jer bez oprosta nema unutarnjeg mira, bez mira nema ljubavi, bez ljubavi nema života

BANER-SENS-300X600OZDRAVILIŠTE DUŠE – ENERGETSKE KARTICE

KONTAKT:

Telefon: 060 165 5005
email: [email protected]
FB: Page: ozdraviliste duse
FB Profil: Sale Pavela

CIJENA jedne kartice je 7€

Prethodna objavaBolje je imati jednog pravog prijatelja nego imati stotine površnih odnosa: 4 testa!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 24.05.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.