U “gornjim slojevima” stanje je i dalje dosta uzburkano zbog obilja entiteta i drugih negativnih sila koje se sada doslovce bore za svoj opstanak na planeti. Pozitivne svjetlosne sile ih čiste masovno, zato se događa da se sada entiteti još više “zalijeću” u ljudske aure, pokušavajući opstati. Pošto se u zadnje vrijeme energije jako brzo pokreću i uplivavaju na naš kompletan sklop, skloni smo pokupiti tuđe “smeće”. U dane portala sve je to još žešće i vidljivije, tako da će i ovaj današnji, 03.03. 2023. donijeti slične manifestacije u našem životnom polju. Kao što već znate, portali su idealna prilika da postavite namjeru u vezi s onim što želite manifestirati u svom životu. Ostanimo i dalje mirni, radimo na sebi i trudimo se da budemo usklađeni s općim procesom ove planetarne Transformacije.

atma.hr – 52
Pojačana nervoza, nemogućnost smirenja, anksioznost, samo su neka obilježja zadnjih nekoliko dana u ponašanju i emocionalnom sklopu ljudi. Pri aurama pojedinih ljudi se točno vidi rascjep u emocionalnom tijelu, slabljenje aure i određena fluidnost koja indicira na nedovoljnu čvrstinu auričnih tijela.

Tome treba dodati i nedostatak koncentracije, gubljenje fokusa i opet ona stara boljka – zaboravljanje, iako npr. imamo dobru memoriju.

Sada se očito čisti naš mentalni plan kako pojedinačni tako i kolektivni i pri tom ponovno moramo vježbati da raspoznamo kad je u pitanju naša osobnost, a kada to pokupimo iz kolektivnog oblaka.

Također, trebamo se naučiti razlikovati kupljenje tuđih emocija i misli, jer u zadnje vrijeme pošto se energije jako brzo pokreću i uplivavaju na naš kompletan mentalno-emocionalni sklop, skloni smo pokupiti tuđe “smeće”.

Ako ste na primjer taman završili razgovor s nekom osobom pa makar to bilo i preko telefona i odjednom se počnete slabije osjećati, to je znak da ste možda pokupili nešto od te osobe.

Ako je to slučaj, onda odmah poduzmite neko od energetskih čišćenja aure, ali prije svega i čišćenje vlastitih misli i osjećanja. Postanite svjesni da to nije vaše i da to treba ići iz vašeg “sistema”.

atma.hr – 52
U “gornjim slojevima” stanje je i dalje dosta uzburkano zbog obilja entiteta i drugih negativnih sila koje se sada doslovce bore za svoj opstanak na planeti.

Pozitivne svjetlosne sile ih čiste masovno, zato se događa da se sada entiteti još više “zalijeću” u ljudske aure, pokušavajući opstati. Da vam se to ne bi dogodilo, dobro je zaštititi se ujutro pri buđenju i uvečer, pred spavanje.

Odaberite tehnike koje vama odgovaraju odnosno ono što već upražnjavate od ranije. No, najveća zaštita je – budnost za sve što vam se događa u vašem životnom i energetskom polju. Budnost je sada najveće oruđe!

U dane portala sve pobrojano je još žešće i vidljivije, tako da će i ovaj današnji, 03.03. 2023. donijeti slične manifestacije u našem životnom polju. Kao što već znate, portali su idealna prilika da postavite namjeru u vezi s onim što želite manifestirati u svom životu.

banner za knjige KM

S druge strane, dobre vijesti su da se ukupna količina tame na Zemlji rapidno i ubrzano smanjuje. Problem je samo u tome što je ta “količina” bila ogromna i trajat će još neko vrijeme (mjeseci i godine) dok se ne očisti toliko da barem živimo u nekom optimalnom stanju u kojem većinski prevladava Svjetlost.

Za takav ishod mora se i svatko od nas pojedinačno potruditi, jer što je skup “svjetlećih jedinki” veći to smo bliže budućnost u kojoj će Svjetlost vladati u puno većem omjeru nego je to sada.

Ostanimo i dalje mirni, radimo na sebi i trudimo se da budemo usklađeni s općim procesom ove planetarne Transformacije.

Utočište – Sanctuary