Dr Danica Maksimović – Vidović

Intervju s Danicom Maksimović – Vidović

Energetski se napunite prije ulaska u novu godinu

S doktoricom i instruktoricom energetske medicine Danicom Maksimović – Vidović pričali smo u ove predblagdanske dane u njezinom Savjetovalištu za kvalitetu i poboljšanje života u Šebetićevoj 1 u Karlovcu.

Približavaju nam se blagdani. Što je Savjetovalište za kvalitetu i poboljšanje života pripremilo za predblagdanske dane?

– U ovim predblagdanskim danima uvijek smo s jedne strane u potrazi za originalnim poklonima kako bi i na taj način pokazali dragim ljudima koliko su nam posebni i koliko ih volimo. S druge strane, većina nas donosi i neke novogodišnje odluke, kako bi sami sebi vizualizirali i kreirali čim bolju i uspješniju nadolazeću godinu. Ponovit ću ono već toliko puta rečeno – da bi vas voljeli drugi, prije svega morate voljeti sebe. Ugađati sebi. Održavati sebe u formi – kako fizičkoj, tako i mentalnoj i duhovnoj. Poklonite sami sebi naše energetske masaže. Uđite u novu godinu bez blokiranih energija u tijelu, smanjite nakupljeni stres. Poklonite energetsku masažu i dragoj osobi ili npr. nekoj prijateljici koja nije u dobrom životnom periodu. Sama pomisao da mislite na nju na taj način već će joj pomoći da se osjeća bolje, a kamoli sama masaža. Razinu vaše energije mogu podići i eliksiri od kristala koje pripremam, a pokloniti sebi ili nekome za blagdane možete i moj pogled u vašu ili njegovu/njezinu sadašnjost i budućnost.

Godina je na izmaku – kako ono što je bilo loše ostaviti za nama?

– Prije svega se trebamo fokusirati na dobre stvari koje su nam se dogodile i koje smo ostvarili. Razmisliti o svakom našem, pa i najmanjem uspjehu i proslaviti ga i čestitati sebi. Ukoliko smatramo da nam je godina bila loša – znači da nismo dovoljno voljeli sebe, da nismo bili zadovoljni svojom okolinom, znači da nam je cijelu godinu prvenstveno radio ego koji je bio blokada za ostvarivanje određenih ciljeva. Treba mu zahvaliti kao i svim negativnim situacijama jer smo iz njih učili. A kad već spominjem učenje – zanima li vas dovođenje tijela i uma u ravnotežu, energetska medicina, reiki ili kako vizualizirati i meditirati, u Savjetovalištu organiziramo radionice, a možemo se dogovoriti i za individualnu poduku.

Kako biste nam predstavili svoju DANA metodu?

– Svoju DANA metodu izgradila sam uzevši najbolje, odnosno ono sa čime sam ja energetski najviše usklađena, od svih metoda koje poznajem i kojima se bavim niz godina. U DANA metodi ima znanja iz kristaloterapije, reikija, Silva metode, Theta iscjeljivanja, vizualizacije, meditacije, saznanja o pravilnoj prehrani… Klijentu mogu pomoći kod psihičkih i fizičkih problema kao i zdravstvenih tegoba. A uspješnost DANA metode potvrđuju moji mnogobrojni zadovoljni klijenti.

Vidoviti ste. Na koji način vidite i kako koristite svoju vidovitost?

– Vidovitost uglavnom koristim za pronalaženje zdravstvenih problema svojih klijenata iako kod ozbiljnijih tegoba obavezno tražim i liječničke nalaze. Znam da se u ove dane svi pitaju što im donosi nova godina i hoće li uspjeti riješiti probleme koji ih najviše muče. Tako da ću rado odgovoriti i na takva pitanja. Slika osobe koja nekog zanima je poželjna jer mi povećava broj informacija o toj osobi, ali mogu vidjeti i bez nje. Fotografija mi se može pokazati i preko Skypea ili poslati na e-mail. Kad se skoncentriram na određenu osobu – samo mi krenu slike, događaji, osjećaji, mirisi…

Uz privatne osobe, imate i poslovnih klijenata?

– Točno. Provjeravamo da li u poslovnim prostorima ima utjecaja štetnih zračenja i onemogućujemo njihovo daljnje djelovanje jer se ta štetna zračenja odražavaju i na poslovne odnose tvrtke kao takve i na loš osjećaj kod zaposlenika. Također, energetski pročišćavamo poslovne prostore kako bi ih ispunili pozitivnom energijom koja će se ubrzo odraziti i na uspješnost poslovanja. Ima li boljeg vremena za to od početka nove godine? Poslovnom timu možemo omogućiti povezivanje s njihovim unutarnjim znanjima, sa srži kreativnosti i riješiti problematične međuodnose, a vlasnicima tvrtki nudimo i netipičan blagdanski poklon –  nagradite svog djelatnika/djelatnike za uspješnu poslovnu godinu našom energetskom masažom i načinite ih još zadovoljnijim članovima vašeg tima.

Dolaze Vam klijenti i iz Zagreba?

– Zagreb je toliko blizu Karlovca da imam i mnogo klijenata iz Zagreba. Osobito mi je drago što uz dolazak k meni i rješavanje problema u kojima im ja mogu pomoći, upoznaju i ovaj divan, šarmantni grad na 4 rijeke. Ali daljina mi nije problem da bih nekome pomogla – svojom energijom i vidovitošću mogu pomoći i preko Skypea i telefona bez obzira na kolikoj fizičkoj udaljenosti od mene se netko nalazio.

Saznali smo da su u Vašem planu za novu godinu i predavanja u proljeće. Gdje i o čemu?

– Predavanja pripremam u Zagrebu na temu kako pomoći sebi i drugima upoznavajući anatomiju tijela, način prehrane prema krvnim grupama, kako se pomoću energetskih masaža osloboditi toksina, boli i energetskih blokada, kako opustiti um i tijelo, kako prepoznati pozitivne i negativne energije, kako raditi i primjenjivati energije u našem svakodnevnom životu pomoću DANA metode. Čitatelji Atme na vrijeme će biti obaviješteni o točnim terminima i mjestu predavanja.

Što biste čitateljima poručili za kraj intervjua?

– U novoj godini  –  pazite na svoje misli. Postavite si ciljeve za sljedeću godinu na papir – tako ćete im pojačati energiju. A ovih dana (i što češće inače) – darujte bez očekivanja. Iz srca i duše. Čokoladice u domu za nezbrinutu djecu, svoj osmijeh, svoje vrijeme i pažnju nekom usamljenom… Darujmo ljubav cijelom svijetu!

Želite li darovati nekom vama dragom ili sebi energetsku masažu ili saznati kod kojih vam sve problema i tegoba Savjetovalište za kvalitetu i poboljšanje života ili Danica osobno mogu pomoći, možete nazvati na 099 19 26 333 ili poslati e-mail na [email protected].

Prethodna objavaEva i Anima
Slijedeća objavaTranscendentalne energije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.