Iscjeljenje kroz energoterapiju Esena, koju mi prakticiramo, je cjelovit energoterapijski pristup iscjeljenju čovjeka na svim razinama. Ono objedinjuje, ali i nadilazi pojedinačne iscjeliteljske metode od kojih su mnoge danas dostupne ljudima kroz razne tečajeve. Razlika između našeg rada energoterapijom Esena i ostalih dostupnih tehnika je u tome što se navedena metoda ne može naučiti jer se s njom rađate, to je talent koji se prenosi kroz mnoge živote. Mi je nismo naučili na tečajevima, mi smo se tijekom naših života počeli prisjećati znanja kojeg nigdje u ovom životu nismo pročitali te koje smo isprobavali i usavršavali mnogo puta.


Widget not in any sidebars

Znanja su nam dolazila u onom trenutku kada smo za njih bili i spremni, što je ovisilo i o našem stupnju tadašnjeg razvoja. Kod energoterapije Esena mi u suštini dobivamo informacije od njih, oni nam kroz mentalne slike daju informaciju o vama i što bi vama pomoglo. Naravno, služimo se i klasičnim stečenim znanjem kojeg stječemo kroz terapijska školovanja i energetske tečajeve, međutim, oni su samo popratni pomoćni alat jer na kraju Eseni odobravaju ili ne odobravaju naše klasične zaključke i metode koje koristimo. Rad na svakom pojedincu je skroz različit i tu također leži velika snaga energoterapije Esena. Naime, energoterapija Esena nema strogu strukturu i formu koja se mora slijediti kao velika većina tehnika, već mi isključivo radimo ono što nam oni prenesu i na način na koji nam prenesu. Tako zapravo oni obavljaju većinu posla, a mi smo njihovi kanali, glasnici tj. provodnici energije i znanja koja vam trebaju u trenutku kada radimo na vama. Naš rad je holistički jer uključuje i tijelo, a ne samo energiju jer u ovoj dimenziji nismo samo energija. Naša tijela su su naši osobni dnevnici, naše biografije u kojima je ostalo zapisano jako puno toga, uključujući sve traume, emocionalne povrede, uvjerenja i potisnute, blokirane emocije te posljedično i energetske blokade koje često otežavaju život, a ponekad dovode i do fizičkog oboljenja.

Način na koji ovakav tip terapija može pozitivno utjecati na vaš život je višeslojan. Većina ljudi ima određene aspekte života s kojima nisu zadovoljni, bilo da se radi o poslu, (ljubavnim) odnosima, novcu itd. Ovakav holistički način rada koji obuhvaća duh, psihu i tijelo vam pomaže da lakše dođete u doticaj sa samim sobom, sa svojom autentičnošću, talentima i znanjima kojih možda ni sami niste bili svjesni. Energetskim poravnavanjem, proradom emotivnih i fizičkih blokada na tijelu vraća se prirodan protok energije koji možete osjetiti kao protok životne sile, veću životnu lakoću, zadovoljstvo, otvaranje novih prilika, bilo u poslu ili odnosima, otpuštanje onoga sa čime niste zadovoljni, promjene unutar vas koje se manifestiraju u vašem životu.

Ovakva vrsta rada pomaže svima koji se osjećaju kao da žive u vrtlogu u kojem se stalno ponavljaju jedni te isti problemi, samo u različitim situacijama i s različitim ljudima. U tom mjestu je bila većina nas koja je krenula putem samopoznaje i samorazvoja jer nam upravo ponavljajući problemi unutar naših života lijepo predočavaju da nije izazov u ”vanjskom” već u nama samima. Vanjski svijet nam uvijek zrcali ono što je u nama, a da bi došlo do istinske transformacije, potreban je i korjeniti rad. Cijeli taj put nije niti malo lagan i zaista nema ništa loše u traženju pomoći. Dapače, to je odraz zrelosti, snage i preuzimanja odgovornosti za vlastiti život. Naše tijelo nam uvijek priča i, nažalost, mnogi neprorađeni energetski i emocionalni problemi mogu ostaviti i traga na tijelu jer smo zaista kompleksno neodvojiva cjelina. Mnoge bolesti s kojima se susrećemo su ustvari pokušaj signaliziranja gdje smo sami sa sobom, i to bi rekli, prvenstveno gdje smo s ljubavlju prema sebi.

Mnoge bolesti su tu u svrhu učenja. Kako su naše terapije holističke, tako i radom na korjenitim emotivnim i energetskim zapisima potencijalno može doći i do razrješavanja i fizičkih simptoma.  Ponekad iscjeljenje ide samo do određene razine (i ne mora uključivati i iscjeljenje na fizičkom nivou) jer nam ostatak još uvijek služi za daljnje učenje. Olakšanje na fizičkoj razini je potencijalna moguća posljedica ovakvog rada na sebi, nikako garancija ni sigurna posljedica. Nikad ništa ne odlazi, dok nam ne ukaže na ono što je trebalo, ali mi smo tu da vam pomognemo u tom putu i damo priliku u dublji uvid u samog sebe. Tu smo da za vas preko esenskih iscjelitelja prodremo u samu srž problema, a na vama je da krenete prema gradnji svog autentičnog života. Jer, na kraju krajeva, skoro nas svi životni problemi žele navesti na vraćanje samima sebi, na vraćanje božanskoj prirodi unutar nas koja se u ovoj dimenziji realizira kako kroz dušu, tako i kroz zdravi ego, tijelo i psihoemotivni sustav.

Sve detalje, program i termine možete zakazati na našoj stranici http://www.essenshealing.com

Kristina & Vedran

 

LINKOVI NA NAŠE DOGAĐAJE:

https://www.facebook.com/events/434669210281504/

https://www.facebook.com/events/543336562706803/

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here