Energizirane svijeće s kristalima – za balansiranje energije u tijelu i prostoru

1101

Energetizirane svijeće sa kristalima kojima je svrha balansiranje kako energije u tijelu tako i u prostoru.

Svijeće su izrađene od eko parafina (parafin koji je najmodernijom tehnologijom očišćen od mogućih štetnosti kako za čovjeka tako i za prirodu), eko boja, pamučnih fitilja, čistih eteričnih ulja i neobrađenih kristala.

Svijeće su bazirane po čakrama i u samom procesu stvaranja pomno su izabrana eterična ulja i kristali koji potpomažu balansiranju čakri.

Svaka svijeća ručno je izrađena s velikom dozom ljubavi i kao takva radi za najviše dobro svake osobe koja pali svijeću. Svaka svijeća ima zadatak zapaliti iskru u nama koju smo po putu, zvan Život, zaboravili i učiniti svijet ljepšim mjestom. Fitilji svijeća programirani su na  način da osoba koja pali svijeću osvijesti što je za nju najpotrebnije jer često živimo u prošlosti i zamaramo se sa budućnošću, a gubimo snagu sadašnjeg trenutka.

Putovanje može početi, putovanje ka najsvjetlijim prostranstvima, putovanje prema nama samima.

Ne zaboravite da smo mi kreatori svoje sadašnjosti te da je vrlo hrabro preuzeti odgovornost za vlastiti Život jer kada prihvatimo misao da smo mi Kreatori svoga Života povezujemo se sa beskonačnim Izvorom mogućnosti, koji nam kada zatražimo daje određene puzzle kako bi posložili našu slagalicu i spoznali našu Sreću.

Kreirajmo zajedno uz House of candles i osjetimo Svjetlost.