Opet idemo na piramide!

Prijave u tijeku za Energy Walk program po lokalitetima Bosanskih piramida. Od 04.08-10.08.2019  grupu ću voditi po lokacijama Bosanskih piramida, te ćemo preći tih dana pješke nekih 30-40 km. Raditi ćemo meditacije, yogu opuštanja i disanja. Svaki dan boraviti ćemo u tunelima barem sat vremena jer su izuzetno ljekoviti. Imati ćemo i dan u Tišini,kako bi ušli dublje u sebe, i počeli više gledati nego slušati i pričati. Broj mjesta je ograničen na 15 učesnika!

Prijave su u tijeku i za jesenski Energy Walk program od 02.-06.10.2019.

atma.hr – 45

Najveće, najstarije i superiorne piramide bile su energetske mašine koje su davale čistu i besplatnu energiju, vrlo specifične frekvencije elektromagnetizma, električnih polja, orgonske energije, ultrazvuka i negativne ionizacije, koje su imale funkcije komunikacija na velike daljine, beneficije po čovjekovo zdravlje, dug život, imunitet, unaprijeđenje molekularne strukture vode i hrane, čišćenje zraka…

Energy Walk program:

  1. 7 dana boraviti ćemo na jednom od 10 najposebnijih duhovnih mjesta na Zemlji, s najjačim poljem energije!
  2. Odmoriti ćemo srce i dušu, a obnoviti ćemo tijelo!
  3. Hodanje po takvim mjestima ubrzano čisti sve čakre i aktivira energetske kanale u tijelu, popravlja auru!
  4. Svaki dan boraviti ćemo u tunelima u kojima je kvaliteta vazduha višestruko veća nego u najvećoj šumi     svijeta! (zrak=Z-Rak je kodirana riječ, pa koristim izvornu riječ vaz-duh)
  5. Imamo pažljivo osmišljen vitamin, detox i vege meni baziran na svježe cijeđenim sokovima i preparatima koji alkaliziraju i i čiste organizam!
  6. Na bitnim arheološkim lokacijama čekaju nas stručni vodiči iz fondacije “Arheološkog parka Bosanska piramida Sunca”!
  7. Raditi ćemo jogu istezanja jer rute su djelimično zahtjevne i yogu disanja, kako bi tijelo opustili od hodanja. Nakon toga slijede meditacije i spajanje sa elementima prirode.
  8. Cijeli jedan dan, grupa će provesti u Tišini. Tišina je prolaz između svjetova. Kada utihnemo, otvaraju se novi aspekti našeg bića.

Cijena 300 e – uključuje smještaj, detox i vitamin meni na bazi polupansiona, ulaznice na lokalitete i stručno vodstvo.

Informacije na 00385/ 98 203018

Prijave na mail: [email protected]

Fb Event:  Energy Walk program

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here