Art: Josephine WallŽivimo u ključnom vremenu ljudske evolucije. Imamo privilegiju biti ovdje na Zemlji dok traje period izlaska iz 2000 godina duge ere Riba i ulaska u eru Vodenjaka. U stvari, ovdje smo da popratimo novu eru tako što ćemo biti sama promjena.

Trenutne vrijednosti materijalizma, konkurencije, iskorištavanja, rata i konflikta ustupit će mjesto miru, dobroti, suosjećajnosti, solidarnosti i brizi i to u velikoj mjeri. Već očekujemo ovu promjenu budući da diljem svijeta svjetlonoše raznih vrsta preuzimaju inicijativu u obliku brige za okoliš, pomoći ljudima u nepovoljnim situacijama i razvoju novih izuma.

Iako već neko vrijeme postoji pomak prema duhovnosti, zasad postoji dokaz masovnog buđenja nas kao duhovnih bića. Naši preci su predvidjeli ovo vrijeme masovnog buđenja. Proročanstva starih rishija, maja, maura, aboridžina, budista i židova ukazivala su na ovo vrijeme – vrijeme kada će jedna era završiti, a druga početi, piše Light workers council.

Vrijeme radikalnih promjena; vrijeme masovnog buđenja iz spiritualne amnezije; vrijeme povrata memorije – sjećanja tko smo zapravo i za što smo sposobni. Također su predvidjeli duhovnu amneziju, materijalizam, iskorištavanje Zemlje i njenih prirodnih resursa; predvidjeli su neravnoteže i naš pad u odvojenost.

Rekli su da smo mi generacija, ona koja živi u ovom vremenu prijelaza i da je promjena na nama. Ne smijemo biti pasivni promatrači  i pitati se što će se dogoditi. Na nama je da stvorimo svijet u kakvom želimo živjeti. Naši izbori će odrediti ishod i kvalitetu života koju nosimo sa sobom u novoj eri.

Život u petoj dimenziji na Novoj Zemlji

Tema koja se provlači u njihovim proročanstvima: „Vratite se staroj mudrosti“. Stara učenja da je sve energija, da smo svi povezani i da smo svi božanski će se ponovo raširiti posvuda, poput vala. Kvantni fizičari su značajno pomogli u tome; nova shvaćanja energije potvrđuju stara učenja.

Prije svega, proročanstva su predvidjela povratak prirodi – jednostavnom, održivom životu i promatranju ciklusa prirode i planeta. Drugo, predvidjela su povratak jedinstvu – življenju poput jednoga, u ljubavi i pomaganju jedan drugome.  Treće, predvidjeli su povratak svjetlu. To uključuje proces pročišćenja i podizanje energetskih vibracija koje će konačno rezultirati promjenom forme.

Kako biramo svjetlo i utjelovljujemo više svjetla, izlazimo iz naše trenutne zbijene forme i postupno ponovo postajemo bića svjetla. Kako postajemo svjetliji, ponovo smo u mogućnosti u potpunosti integrirati našu višu svijest, više ja, u tijelo i živjeti kao pet-dimenzionalna  bića ovdje na Zemlji.

Kritična masa će se dogoditi u okviru našeg životnog vijeka; kritična masa ljudi koja djeluje iz područja ljubavi, suosjećanja, dobrote i mira. Ovo će gurnuti čovječanstvo u novu eru mira, novo postojanje prosvjetljenja.

Kao svjetlosni radnici možete se osjećati izazvani ovim zadatkom: Previše toga ima za napraviti. Odakle da počnem? Ne izazivamo promjenu samo tako što ćemo raditi tamo negdje. Kroz unutarnji rad donosimo promjenu u izvanjskom svijetu. Ono što je iznutra proizvodi izvanjsko. Naš rad je uvijek unutarnji rad. Svi smo povezani. Kako mijenjate svijet oko sebe i vi se mijenjate.

Naša generacija je doista generacija koja živi na prijelomnom trenutku u povijesti; u ljudskoj evoluciji. Kako bi uspjeli, kako bi ušli u novu eru svijesti o zajedništvu, trebamo nadjačati strah i sva ograničenja koja percipiramo i to zauvijek. Ego ne može tamo proći s nama je predstavlja strah i podvojenost.

Da bismo ušli u eru zajedništva, ljubavi i svjetla, što upravo sada radimo, zacjeljujemo i otpuštamo svu karmu i konačno okončavamo kotač karme.Karma je poslužila svojoj svrsi. Učili smo kroz doživljavanje suprotnosti poput „bez muke nema nauke“. Vrijeme patnje sada doista može završiti. Energija je sada povoljna za to.

Kada konačno nadvladamo strah, shvatit ćemo da su znatiželja, kreativnost i ljubav naša primarna motivacija za rastom učenjem. Ovo bi mogao biti posljednji život za uravnoteženje pa je dosta toga utrpano u njega. Završetak procesa karme znači da smo konačno sposobni započeti proces integracije svijesti; integriranja višeg sebstva potpuno u fizičko tijelo.

Prošlosti se konačno zatvaraju vrata. Povijest je odigrala svoju ulogu. Došlo je vrijeme da zaboravimo obrasce razmišljanja temeljenih na osuđivanju i strahu koje smo prethodno bili prihvatili. Sada smo okrenuli stranicu i imamo prazan list, novi početak. Vrijeme je da iskujemo novu budućnost, novo doba, Novu Zemlju unutar svakog od nas.
Ovo je najveće vrijeme u kojem se može živjeti na zemlji i imamo priliku za spiritualni napredak i prosvjetljenje koje je bez presedana. Dobivamo veliku pomoć iz nevidljivog svijeta.

Kako su predvidjeli drevni mudraci, rijetko i jedinstveno poravnavanje  Zemlje, planeta i našeg Sunca s centrom galaksije, Mliječnim putom, znači da nas visokofrekventno svjetlo dotiče bez ograničenja – svjetlo koje nas informira i transformira. Kao radnik svjetla, vi ste kanal visoko vibrirajućeg  svjetla koje pomaže Zemlji  i uzdiže cjelinu.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako će alfa žena učiniti da poželiš biti bolji čovjek
Slijedeća objavaOdaberite pero i otkrijte poruku svojih anđela
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.