Banner vector created by starline - www.freepik.com

Život mnogih Blizanaca dramatično će se promijeniti u prvoj polovici godine. Do kraja proljeća astrolozi savjetuju da se čuvaju ishitrenih odluka i neaktivnosti. Djevice ne bi trebale ulaziti u sukobe u siječnju/januaru i svibnju/maju. To može teško pogoditi sva područja života, ali što je najvažnije, uskratit će im dobro raspoloženje.

atma.hr – 78

Dolazi 2021. godina, koja, prema astrolozima, ne bi trebala biti tako negativna kao 2020. S druge strane, postoje stvari na koje bi svaki znak Zodijaka trebao pripaziti.

Ovan

Ovnovi bi trebali pripaziti na svoje ponašanje. Točnije, na svoju impulzivnost i agresivan stav. Astrolozi toplo preporučuju da ne pokazujete negativnost prema onima koji to ne zaslužuju.

Na ovaj način možete svoje prijatelje, kolege i voljene postaviti protiv sebe, ostajući bez podrške u teškom razdoblju.

Bik

Stručnjaci toplo preporučuju Bikovima da pripaze na lijenost i apatiju. U tom će stanju svaka osoba biti lišena motivacije i snage, ali Bik može izgubiti i sreću.

Prilike se ne smiju propustiti 2021. godine. Ovo je vrlo dinamično i važno vrijeme u kojem se može dogoditi puno zanimljivih stvari.

atma.hr – 39

Blizanci

Život mnogih ljudi ovog Znaka dramatično će se promijeniti i to u prvoj polovici godine. Do kraja proljeća astrolozi savjetuju da se čuvate ishitrenih odluka i neaktivnosti.

Od ljeta se Blizanci moraju čuvati komunikacije s toksičnim ljudima. Vrlo je važno da u okruženju bude što više ljubaznih osoba.

Rakovi

Rakovi se trebaju posvetiti dubokoj introspekciji. U osnovi, problem će biti jednostavan – nedostatak entuzijazma i kreativne energije.

Kad si osoba zbog nečega zamjera i ne može si oprostiti prošle greške, zaustavi se na pola puta do cilja.

Lav

Lavovi bi se trebali paziti velike potrošnje u prvoj polovici godine. To je vrlo važno jer možete izazvati povećanje duga i probleme u financijskom sektoru.

Od ljeta astrolozi preporučuju zaštitu i jačanje zdravlja, jer će druga polovica godine za Lava biti izuzetno produktivna.

atma.hr – 75Djevica

Djevice ne bi trebale ulaziti u sukobe u siječnju/januaru i svibnju/maju. To može teško pogoditi sva područja života, ali što je najvažnije, uskratit će im dobro raspoloženje.

Također, ne smijemo zaboraviti na važnost odmora: prekomjerni rad dovest će do zdravstvenih problema.

Vaga

Očekuje se da će Vaga imati veliki energetski poticaj 2021. godine, posebno u prva tri do četiri mjeseca. Početak godine bit će izuzetno produktivan.

Ne zaboravite na važnost učenja i stjecanja novih vještina. Astrolozi ne savjetuju da svoj cilj postignete obmanom i lukavstvom.

Škorpion

Škorpioni bi se trebali čuvati loših navika koje dovode do siromaštva. Također, preporučuje se da izbjegavate ljude koji su stalno nečim nezadovoljni.

U 2021. bit će korisno pokazati neovisnost u poslovnim pitanjima.

atma.hr – 78

Strijelac

Strijelci se potiču na borbu protiv zavisti i ljubomore. Ova dva razarajuća osjećaja mogu navesti ove ljude da pokvare romantične i poslovne odnose.

Astrolozi savjetuju da si postavite nove ciljeve i da se ne bojite ići naprijed.

Jarac

2021. godina će za Jarce biti uspješna, ali samo pod uvjetom da izbjegavate sukobe. Mnogi će pomisliti da se jednostavno možete povući u sebe i težiti samoći, ali ne.

Astrolozi savjetuju da 2021. godine ne budete dugo sami. Osamljivane definitivno neće donijeti ništa dobro.

Vodenjak

Astrolozi savjetuju predstavnike ovog Znaka da vektor svojih misli usmjere u strogo kreativnom smjeru.

Ne smijete druge ljude namjerno vrijeđati svojim odlukama. Također biste se trebali čuvati sebičnosti i nepromišljenosti. Morate naučiti odvajati važno od nevažnog.

atma.hr – 39

Ribe

Ribe će imati stvarnu priliku radikalno promijeniti svoj život. U tome će im pomoći zvijezde i planeti. Morate se čuvati pogrešnih prioriteta. Sve slučajeve treba pažljivo planirati kako bi se umanjili rizici.

Astrolozi savjetuju da ne zaboravite na ravnotežu između posla i odmora.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

23 TESLINA PLOČA

AKCIJA! TESLINA PURPURNA PLOČA + TESLIN DISK za 1kn

Kućni bioterapeut!

Najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju.

Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi.

Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here