Designed by Freepik

Nakon 12 godina putovanja kroz Zodijak, Gospodar prostora i planeta velike ekspanzije, sreće, pravde, istine, visokog znanja, religije, zakonodavstva i obilja ušao je u svoj dom u promjenjivi i vodeni znak Riba. Ovdje je snažan i jak i kao takav donijeti će nam potencijale da pokrenemo velike i bitne stvari, u simbolici kuće u koju je ušao, a koje će donijeti obilje rezultata. U tih sedam mjeseci tranzita kroz znak Riba tijekom 2022. nama slijede nagrade (ili kazne, kako za koga) u izobilju! Što pojedini podznaci mogu očekivati od Jupiterovog tranzita kroz znak Riba?

atma.hr – 78
Budući je u vodenom znaku, za razliku od vatrenog Strijelca kojim također vlada, sada je bitno osloniti se na intuiciju i njoj dopustiti da nas vodi u smjeru željenog jer Jupiter u Ribama nadilazi granice logičkog uma. Veliko je znanje koje nosimo u sebi, a boravkom Jupitera u Ribama imamo priliku vježbati intuiciju i osvijestiti kako nas vjera generalno, a napose u sebe može voditi u pravom smjeru. Samim tim i naše vizualizacije mogu postati i naše kreacije.

Jupiter u Ribama donijet će nam mogućnost da uz dobre odnose i suradnju s drugima pokrenemo nove i važne stvari u našim životima. I tako si osiguramo novi dvanaestogodišnji ciklus zadovoljstva i obilja.

Jupiter će vrlo brzo plivati kroz znak Riba i već u svibnju ući će u Ovna, a potom u listopadu u retrogradnom hodu ponovno ulazi u znak svoga suvladarstva u kojem ostaje do kraja prosinca sljedeće godine. U tih sedam mjeseci Jupiterova tranzita kroz znak Riba tijekom 2022. nama slijede nagrade (ili kazne, kako za koga) u izobilju!

Neka vam je sretan i berićetan ulazak Jupitera u znak Riba!

Što pojedini podznaci mogu očekivati od Jupiterovog tranzita kroz znak Riba:

OVAN

Jupiter u Ribama vama prolazi kroz 12. kuću horoskopa i odličan je za rad na sebi, za rad na podsvijesti kako bi poboljšali i unaprijedili svoje psihičko stanje, a time i fizičko. Jer kada je duh jak – i tijelo služi. Ukoliko se bavite znanstvenim radom, prosperitet je zagarantiran kao i odlazak u inozemstvo, ukoliko to želite. Također izvjesne su tajne ljubavi ili ljubavi s nekim tko je daleko.

atma.hr – 52
BIK

Jupiterov tranzit kroz znak Riba vama će vrlo prijati jer bit ćete povezani s njim protočnom energijom sekstila. Imat ćete pomoć od drugih ili ćete vi biti u poziciji pomoći nekome od prijatelja ili nekome iz okruženja. Dobro vam je postavljen rad u grupi ljudi, u kolektivima jer Jupiter tranzitira vašom 11. kućom. Mnoge financijske želje zahvaljujući Jupiteru u Ribama uspjet ćete realizirati tijekom sljedeće godine, a slobodnima se smiješi kvalitetna ljubavna priča s nekim iz prijateljskog ili suradničkog kruga ljudi. Socijalna angažiranost, ali i mirovina za mnoge.

BLIZANCI

Blizancima je Jupiter nakon dvanaest godina ušao u 10. kuću, na sam vrh neba horoskopa. Počasti, nagrade, pohvale i napredak slijede na području karijere. Uspon i unaprjeđenje je izvjesno kao i zaštita od strane autoriteta. Povećanje zarade i financija generalno napose za one koji se bave javnim poslom ili surađuju sa strancima. Promijene u statusu, za slobodne Blizance udaja/ženidba a za one koji se obrazuju -diploma.

atma.hr – 78
RAKOVI

Za Rakove jako lijepa godina jer znak Raka i Riba surađuju u protočnoj energiji trigona, a sam Jupiter u znaku Raka osjeća se egzaltirano! Dakle boravak Jupitera u Ribama vama donosi okončanje sudskih sporova, a na vaše zadovoljstvo, promjenu mjesta boravka napose ako planirate u inozemstvo, kao i odlazak u inozemstvo zbog ljubavi. Oni koji ostaju mogu očekivati unaprjeđenje na poslu i uspješno studiranje.

LAV

Vama Jupiter u Ribama donosi dobru regeneraciju i ozdravljenje ukoliko vas muči kakav kroničan zdravstveni problem. Oni koji su u dugovima Jupiter u vašoj 8. kući donosi rješavanje dugova, nekima kroz kredit, nekima kroz nasljedstvo. Oni koji apliciraju na stipendiju dobit će je. Financijski napredak i poboljšanje zdravstvene situacije donosi vam Jupiter u Ribama.

DJEVICA

Djevicama Jupiter prolazi kroz 7. kuću horoskopa tako da sve što ima veze s partnerskim odnosima, javnošću i sudstvom dolazi na dnevni red. Kako su Ribe i Djevica u opozitnim znacima, a Jupiter u Djevici  ne osjeća se dobro, u izgonu je, vi ćete morati obratiti pažnju da ne donosite iracionalne odluke. Povedete računa o odnosima u braku ili u poslovnim odnosima i posebno se klonite i ne upuštajte u nelegalne aktivnosti tijekom Jupiterova boravka u znaku Riba. Iako ste inače vrlo prizemni i skromni sada bi opozicija Jupitera mogla isprovocirati u vama revolucionarni duh, ljutitost i pružanje otpora autoritetima. Jer Jupiter u neudobnom aspektu donosi pretjerivanja.

atma.hr – 52
VAGA

Jupiter je ušao u vašu 6. kuću tako da neuposlene Vage pronalaze zadovoljavajući posao, a ostali u poslovnom smislu se sređuju. Poslovno okruženje bit će vam izvor zadovoljstva, a suradnja s kolegama odlična. Ukoliko se bavite uslužnom djelatnošću, ugostiteljstvom ili hotelijerstvom vrlo dobra godina je pred vama kao i zdravstveno stanje. Kako 6. kuća osim posla i zdravlja simbolizira i kućne ljubimce, moguće da će mnoge Vage obogatiti svoju svakodnevicu novim članom obitelji tj. kućnim ljubimcem.

ŠKORPION

Kako su znak Riba i znak Škorpiona također u protočnoj energiji trigona, a Škorpionima znak Riba pada u 5. kuću, u jednu od najsretnijih kuća, vama Jupiterov tranzit kroz Ribe donosi veliku sreću. Veliku sreću u ljubavi, sreću kroz djecu i sreću kroz financije. Slobodni Škorpioni srest će veliku ljubav i kraj godine neće dočekati slobodni, a oni koji se bave sportom mogu očekivati veliki uspjeh. Iznenadna sreća smiješi vam se i kroz financije, a oni koji žele postati roditelji Jupiter će im donijeti realizaciju po tom pitanju. Škorpioni koji su realizirani kao roditelji osjetit će i imati veliku sreću kroz roditeljstvo i kroz djecu.

atma.hr – 78
STRIJELAC

Strijelcima su Jupiterovi tranziti vrlo bitni jer Jupiter osim suvladarstva nad Ribama vladar je i znaka Strijelca! Strijelcima znak Riba pada u 4. kuću horoskopa, kuću doma, intime i privatnog posla tako da će mnogi Strijelci u sljedećoj godini uspjeti riješiti brojna pitanja i zastoje u tim segmentima života. Neki će riješiti pitanje nekretnina, neki drugi renovirati će dom a neki treći ukoliko žele pokrenuti privatan posao uspjet će! Sreća, radost i mir dolazi vam kroz obiteljsko okruženje. Doduše moguća je i prinova u obitelji ili početak zajedničkog života s partnerom. Oni u inozemstvu mogu odlučiti vratiti se u domovinu.

JARAC

Vama Jupiter tranzitira kroz 3. kuću horoskopa tako da je pred vama vrlo dinamična godina. Očekuje vas puno kretanja, kraćih putovanja i poboljšanje odnosa s braćom, sestrama, susjedima ili bližim okruženjem. Svi koji su upisali dodatne edukacije imat će sreće s njima i ispunjenje kroz njih, a oni koji nisu neka se odluče za njih. Također smiješi vam se potpisivanje važnog ugovora (npr. za državljanstvo) kao i mogućnost kupnje novog automobila.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

VODENJAK

Jupiter kao planeta velikog novca i simbol bogatstva vama prolazi kroz 2. kuću koju vezujemo upravo uz financije i stjecanje tako da se vi možete radovati velikom priljevu novca. Iz kojeg izvora pitat ćete se? Nije naše da znamo već samo da budemo budni i „uskočimo u zlatnu kočiju“ kada dođe do nas! Osim financijskog bonusa vama će se pružiti prilika da osvijestite i vlastite vrijednosti tako da će te moći napraviti velike promijene u životu. Samo povedite računa da ne pretjerujete u jelu jer Jupiter u 2. kući osim novca donosi i višak kilograma.

RIBE

Drage Ribe, vama Jupiter u tranzitu kroz vašu 1. kuću donosi sreću, bolju financijsku situaciju, upoznavanje bitnih ljudi i promjenu statusa. Vi se imate čemu radovati tijekom Jupiterovog tranzita kroz vaš znak, osjećat će te veliku sreću, zadovoljstvo, snagu, optimizam. Moguća je potpuna, pozitivna, promjena u životu. Jedino trebate povesti računa da ne pretjerujete u trošenju, hrani i piću.

Tomislava Horvat / Astrologija Pallas