Foto: pixabay.com

Započinjemo novu godinu pretvarajući se da će se sve magično promijeniti, te da će nam nova godina donijeti nove prilike u naše živote.

Iako to može biti istina, također trebamo zapamtiti koliko je važna moć individualnog djelovanja i raditi na poboljšanju sebe.

Čak i ako vas astrologija podržava s nevjerojatnom moći zvijezda, vaš nedostatak truda može vas prisiliti da stagnirate, piše Conscious reminder.

Dakle, ovdje navodimo kako svaki od vas može spasiti ovo što je ostalo od 2017. godine, temeljeno na vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Vama je vjerojatno ova godina loše počela. No, do kraja 2017. stvari će se promijeniti ako to želite. Listopad će donijeti romantiku i strast, stoga nemojte bježati od ljudi, kako to obično činite.

Studeni će vam donijeti dobre izglede za karijeru, a zvijezde će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, prije početka 2018. godine.

Bik

Ostatak godine, osobito listopad, donosi mnogo emocija u vaš život. Vaša želja za partnerom i intimnošću bit će neizmjerna, a ovo je dobro vrijeme za takve interese.

Do 2018.-te, vaš rad neće dobiti onoliko priznanja koliko želite, stoga spasite ovu godinu tako što nećete dopustiti da nedostatak priznanja utječe na vašu predanost.

Blizanci

Vama je godina počela s puno mentalnih previranja i to će se nažalost nastaviti. Sredinom studenog dogodit će se kvadrat Merkura (koji vlada komunikacijom) i Neptuna (koji vlada obmanom i iluzijama), što vas dovodi do toga da trebate preispitati svoje razmišljanje.

Možda ćete imati poriv da proturječite onima koji vam pokušavaju pokazati gdje griješite, ali nemojte to ni pokušavati.

Rak

Ove godine morali ste ulagati puno truda u sva životna područja, pogotovo kada  se radi o obitelji. Vaša angažiranost u obiteljskim pitanjima, bilo da se radi o djeci ili susretu s obitelji, zauzima središnje mjesto ove godine.

Osim toga, umjesto da pokušavate nešto novo, ponovno procijenite svoju karijeru i odnose, proučavanje i analiza rezultiraju pozitivnim promjenama.

Lav

Vaša će godina biti spašena jer će zvijezde donijeti jasnoću i prosperitet u vaš život u drugoj polovici godine. Međutim, to ne znači da se ne morate truditi.

Neka vaša odgovorna, pouzdana i velikodušna strana zasja i pokori vaš ego, ako zaista želite izgledati kao vođa kakvim se vidite.

Djevica

Ova godina može biti dobra ili loša za vas, ovisno o tome kako trošite svoj novac. Vjerojatno ćete imati veći priljev novca, ali biste mogli nešto prekomjerno platiti ili izvršiti veliku kupnju umjesto da uložite novac mudro.

Dobit ćete mogućnost za napredak u karijeri ili obrazovanju i to  vjerojatno preko bliskih osoba, kao što su rodbina, susjedi ili obitelj pa budite otvoreni za to.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove


Widget not in any sidebars
1
2
Prethodna objavaMandala za energiziranje prostora – Akril, Unikat
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 25.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.