Što je FALL IN retreat za žene?

FALL IN retreat za žene je vođeni jednodnevni odmor uz vježbanje joge, disanje, meditaciju i radionicu za osobni razvoj. To je idealan odmor za one situacije u životu kad vam jednostavno treba malo tišine i odmaka od neprestanog razmišljanja o obavezama i životnim izazovima.

Za koga je FALL IN retreat?

FALL IN retreat je za sve žene kojima je potreban mir i odmak od svakodnevnice, za žene koje trebaju novu energiju poleta i zaroniti u obilje života.

Stoga, krenite s nama na čarobno jednodnevno jesensko druženje. Probudite svoju žensku energiju, prihvatite se, otpustite sve što vam je suvišno i što vam ne treba. Osjetite lakoću života, napunite svoj duh novim spoznajama i usvojite zdrave životne navike. Osjetite čarobno godišnje doba jeseni i budite poput drveta, koje otpušta lišće koje mu ne treba.

Dopustite prirodi da se pobrine za vas, u jezeru utopite svoju tugu, neka vjetar odnese vaše brige, prihvatite zagrljaj i zaštitu majke zemlje te probudite plamen nove energije u vama. Jesen je doba ravnoteže dana i noći, te na isti način pronađite unutarnji balans između svijetla i tame kao sastavni dio života.

Otvorite svoje srce jogom, disanjem i meditacijom. Pokrenite procese otpuštanja i zapalite plamen ljubavi i prihvaćanja. Osvježite svoje tijelo okusima i mirisima zdravih jesenskih plodova.

Osnažite svoj um i duh radionicom “Osnaživanje ženske energije”. Pronađite odgovore na pitanja: Kako mogu ukloniti prepreke i otvoriti put prema boljem životu? Što me to sprječava u mom razvoju, što mogu učiniti drugačije? Kako mogu postati bolja i sretnija u odnosu sa sobom i svojom okolinom? Pronađite odgovore i otvorite nove prozore vaše duše.

Iskusite poseban doživljaj u predivnom okruženju Rajskoga vrta, Park prirode Lonjsko polje. Uživajte u kući za odmor, prekrasnom vrtu, jezeru Tišina i u čarima Parka prirode. Uz vodstvo učiteljice joge i pilatesa Ksenije Tadić, te bars praktičarke i voditeljice pilatesa Šeherezade Silić.

FALL IN women’s retreat traje jedan dan. Počinje u subotu 24.09. u 9:00h ujutro, a završava u 18:00h navečer. Outdoor je event. Dan će biti ispunjen satom joge, disanjem, meditacijom, slobodnim vremenom, radionicom, te zajedničkim druženjem i uživanjem u jesenskim vegetarijanskim detox obrocima. Ponesite svoju joga prostirku i topliju odjeću.

PROGRAM:

❤ Vinyasa “Heart opening yoga”

❤ Jutarnja i večernja pranayama i meditacija

❤ Radionica “Osnaživanje ženske energije”

❤ “Autumn detox” obroci

❤ Šetnja po Lonjskom polju “Staza Posavaca”

– CIJENA: 106.18 € / 800 KN po osobi

– BROJ RAČUNA: HR5724840081135013104

– Cijena ne uključuje prijevoz do i od lokacije.

– Mogućnost noćenja u obližnjem ugostiteljskom objektu.

– Rezervirajte svoje mjesto i uplatite najkasnije do 14.09.

– Za eventualni otkaz rezervacije novac se ne vraća

– Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati, svoje mjesto možete nekome prepustiti.

Link za prijavu:

https://forms.gle/1RrFaGbRGg3ruwSeA

http://corefit.hr/retreat/

Drage žene, pridružite nam se. Očekujemo vas s velikom radošću.