Deset uzročnika raka se prešućuje kako bi farmaceutska industrija zarađivala na toj teškoj bolesti, tvrde na alternativnim internetskim stranicama na kojima je objavljen intrigantan popis istih, prenosi dnevno.hr.

1. Hormoni u mesu i mlijeku:

Većina domaćih životinja hranjena je umjetnim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Umjetni hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološke rendgenske zrake, skeneri na aerodromima:

Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi prije nego što je pobjegao iz ordinacije? Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koje prouzročuju rak, a došli ste kako bi ste ga spriječili ili reagirali na vrijeme.

3. Aluminij u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje primjenjujemo dezodoranse prepune aluminija. Koristite domaće ili organske dezodoranse.
4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz:

Većina soje u Americi je genetski modificirana i ako ste obožavatelj, primjerice, sojinog mlijeka prebacite se na neko drugo jer… Sojino mlijeko inače sadrži hemaglutinin, tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mlijeko, koje god vrste volite (kravlje, rižino, zobeno…).

Klikni na broj 2 za uzroke 6-10…
1
2
Prethodna objavaDajmo sve od sebe
Slijedeća objavaDipa Ma – 10 lekcija za život
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.