Unesite toplu energiju u svoj prostor

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Feng shui set sadrži:

✓ Himalajski svijećnjak

✓ Drvo sreće Citrin

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Više o proizvodima

Drvo sreće Citrin

Drvo sreće isprepleteno je od poludragog kamena citrina i bakrene žice.

Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Ručno je napravljeno majstorskom preciznošću, kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Dobro se uklapa u svaki interijer.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Citrin je od pamtivijeka cijenjen kao dar Sunca. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, ponaša se kao sistem za rano upozoravanje, tako da pojedinac može blagovremeno poduzeti nešto kako bi se zaštitio.

Čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i otvara intuiciju.

Citrin pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Citrin je jedan od kamenja izobilja.

Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari. Citrin je sretan, velikodušan kamen i potiče dijeljenje onoga što posjedujete, a opet vam pomaže da zadržite svoje bogatstvo.

Ima moć otkrivanja radosti. Sumornosti i negativnosti nema mjesta u blizini citrina. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili obiteljskih nesuglasica. Citrin popravlja samopouzdanje i samouvjerenost i otklanja destruktivne sklonosti.

Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, potiče izražavanje vlastitog mišljenja. Čini vas manje osjetljivima, posebno na kritiku. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate s optimizmom, krećući se naprijed, umjesto da se držite prošlosti.

Ovaj kamen potiče uživanje u novim iskustvima i podržava istraživanje svakog mogućeg puta sve dok ne pronađete najbolje rješenje. Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Himalajski svijećnjak – Za zdravlje i ugođaj

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji. Vade je ručno iz pakistanske slane brazde podno Himalaje. Specifična je po tome što potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalilo ogromno gorje – današnja Himalaja.

Pod silnim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Čista Himalajska kristalna sol ne sadrži otrove i posjeduje 84 minerala i elemenata potrebnih za vaše optimalno zdravlje! Himalajska sol je najčišća sol dostupna na Zemlji i sigurno nezagađena bilo kakvim otrovima ili zagađivačima.

Sol iz Himalaja poznata je još kao “bijelo zlato” zbog toga što sadrži eone iz pohranjene sunčeve svjetlosti. Zajedno sa čistom izvorskom vodom, Himalajska kristalna sol nudi sve prirodne elemente identične elementima u ljudskom tijelu – iste one elemente čije je postojanje otkriveno u pramoru (ili prvobitnom moru).

Boje koje svijećnjaci emitiraju i njihovo djelovanje:

 • narančasta daje osjećaj sigurnosti, pozitivno djeluje na živce i dušu, aktivira bubrege i mokraćni mjehur
 • žuta pozitivno djeluje na mogućnost shvaćanja i inteligenciju, jetru i žuč
 • crvena krijepi vitalnu životnu silu, aktivira srce i krvotok
 • ružičasta potiče partnerstvo i ljubav, otvara osjećaje
 • bijela čisti i otklanja otrove, sinonim je zdravlja
 • smeđkasta  pomaže u nalaženju vlastite sredine, poboljšava povezanost sa Zemljom

Ljekovito djelovanje prirodne Himalajske kristalne soli:

 • regulira protok vode kroz vaše tijelo
 • regulira pretjeranu kiselost u stanicama, posebno moždanih
 • regulira razinu šećera u krvi i smanjivanje stope starenja
 • pomaže u lučenju energije u stanicama vašeg tijela
 • apsorbira čestice hrane kroz crijevni sustav
 • pomaže pri čišćenju sluzi i šlajma iz pluća – osobito korisno kod astme i cističnih fibroza
 • djeluje kao jak prirodni antihistaminik i pomaže pri čišćenju sinusa
 • ublažava grčenje mišića
 • učvršćuje vaše kosti – osteoporoza se može pojaviti kada tijelo treba više soli pa ga uzme iz  kostiju
 • umiruje vaš san kao prirodni hipnotizer
 • održava vaš libido
 • sprječava širenje vena na vašim nogama i bedrima
 • stabilizira nepravilne otkucaje srca – sol spojena s vodom regulira krvni tlak

Energetsko djelovanje

Kao poseban dodatak relaksirajućeg doma stručnjaci navode djelovanje svjetiljki i svijećnjaka. Unutrašnjost kristala obasjava lučica i stvara svjetlo u rasponu od ružičasto-žutog do zagasito narančastoga. Slani kristali zagrijavanjem otpuštaju negativne ione, koji jačaju pamćenje te poboljšavaju cjelokupno psihofizičko zdravlje.

Odavno je poznat utjecaj promjene ionizacije zraka u prirodi na čovjeka. To najčešće primjećujemo s promjenom vremena ili nailaskom ciklone. Nagli porast pozitivnih iona pred oluju loše utječe na ljude, dok izrazito povećanje negativnih iona nakon oluje osvježava i stimulira.

Svjetiljke i svijećnjaci od himalajske soli stvaraju mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok ili nakon proljetne oluje, izvrstan su izvor negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka.

Utjecaj negativnih iona vrlo je jak. Negativni ioni uklanjaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, nesanice, depresije, alergija, astme, i mnogih drugih tegoba.

Svijećnjak himalajske soli postavljen pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Prethodna objavaS godinama rastu strahovi, a smanjujemo ih – ušima
Slijedeća objavaNumerološka prognoza od 21.12. do 25.12.: Izuzetno dobre energije za Badnjak, nezaboravan Božić!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.