Foto: pixabay.com

Mjesečni horoskop za financije u rujnu 2017. godine bit će obilježen povratkom retrogradnog Merkura u direktan hod!

Ovan

Rujan je povoljan mjesec za profesionalni život Ovnova. Kroz kuću posla Ovna prolazi Sunce (do 22. rujna), Mars (kreće 5. rujna) i Merkur (nakon 8. rujna). Najvažnije od svega, nakon retrogradnog kretanja koje je trajalo oko tri tjedna, Merkur, vladar kuće posla Ovna, nastavlja direktnim hodom 5. rujna. To će zahtijevati dosta truda i zalaganja da se stvari reorganiziraju prema potrebama i težnjama.

Ovo nije nimalo lak period. Suočit ćete se sa zamkama, greškama i predrasudama, sa zbunjujućim okolnostima i poteškoćama s koncentracijom. Sve to uzrokovat će opozicija prethodno spomenutih planeta s Neptunom. Usprkos tome, vi možete postići puno i samo vam treba dovoljno budnosti i opreza kako biste ostvarili trajne rezultate. Poslije prve dvije dekade, financijska situacija bit će najbolja.

Bik

Povoljan aspekt koji Venera (vladar kuće posla Bika) pravi u prvoj dekadi rujna 2017. godine sa Saturnom (vladarom kuće karijere) i s Jupiterom (smještenim u kući posla) govori o postignućima i uspjehu, s pozitivnim ishodima, posebno kada se radi o novcu i investiranju. Obitelj će vam pomoći.

Ako stvari pogledate iz druge perspektive, rujan je dobar za sve što ima veze s kreativnošću, promocijom, prezentacijom, talentom i donosi vam prilike da se istaknete. S vremena na vrijeme posao vam donosi zadovoljstvo ili će vam izgledati kao dječja igra, ali postoje situacije kada će ljubavna situacija utjecati na vaš posao ili čak na novčanik!

Blizanci

Tijekom rujna 2017. godine, Sunce, Mars (vladar kuće posla Blizanaca), Merkur i Venera prolaze kroz kuću koja je odgovorna za nekretnine, terene, dvorišta i slično. Vrijeme je za gradnju, uređenje prostora, čišćenje ili investiranje. Neki Blizanci bit će zainteresirani za poljoprivredu, vrtlarstvo, vinogradarstvo, drugi će se zainteresirati za povijest, arheologiju i druga polja koja imaju veze s prošlošću.

Posla će biti puno. U posljednjoj dekadi mjeseca rezultati će biti vidljivi i veća je mogućnost ostvarenja uspjeha. Merkur kreće direktnim hodom i pokreće stvari. Prve dvije dekade donose vam nova poznanstva i zaradu kroz suradnje, kupce, klijente, korisnike.

Rak

Glavni kvaliteti Rakova tijekom rujna 2017. godine su mudrost, sposobnost kalkuliranja, sortiranja, pronalaska važnih informacija, u skladu s položajem Marsa u kući karijere Raka. Presudnu ulogu imat će komunikacija, bez obzira na to radi li se o pisanoj ili izgovorenoj riječi (prezentacije, održavanje govora, pregovori i slično).

Poslovne obveze uključuju putovanja i niz sastanaka. U prve dvije dekade rujna novac neće biti upitan, jer se Venera nalazi u kući novca Raka. Mogli biste imati više nego što vam je potrebno, možda ćete primiti novčani poklon. U zadnjoj dekadi oni koji se bave s nekretninama, poljoprivredom i izgradnjom imat će sreće.

Lav

S Venerom, vladarom kuće karijere Lava, koja je smještena u Lavu i pravi pozitivne aspekte, prve dvije dekade rujna izgledaju uspješno i donose ugled i dobru kontrolu nad vašim profesionalnim životom. Valovi energije pritječu u kuću novca Lava, kojoj pridonosi i moćno Sunce (koje vlada Lavom), hrabar i poduzetničkog duha Mars i Merkur koji će vam dobro doći kada se radi o komunikaciji i pregovorima.

Tijekom zadnje dekade rujna vašoj kući novca pridonosi i Venera. Bit ćete zadovoljni svojom karijerom, koncentrirani na posao i tražit ćete nove putove i načine da povećate zaradu ili će vas nešto vući da se upustite u razne financijske akcije. Da bi na kraju odnijeli pobjedu dobro morate odvagnuti koje su vam opcije.

Djevica

Merkur, vladar Djevice i kuće karijere Djevice nastavlja direktnim hodom 5. rujna 2017. godine i 8. rujna ulazi u Djevicu. To znači da ćete se koncentrirati na ono što morate napraviti. Tijekom zadnjih tjedana analizirali ste svoju situaciju i došli do određenih zaključaka i sada ste spremni za ozbiljnu akciju.

Sunce, isto tako, smješteno u Djevici sve do 20. rujna (i baš je gužva u Djevici ovog mjeseca), daje vam autoritet i više ciljeve. Pod ovakvim astrološkim sklopom vi ćete sigurno napredovati. Venera, vladar kuće novca, bit će velikodušna.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objavaAtma Kriya Yoga – znanstveni pristup
Slijedeća objavaVi i vaša srodna duša: Nisu suprotnosti te koje se privlače, nego OVO!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.