Image by lookstudio on Freepik

Za Ribe je važno da svoje prihode i rashode planiraju. Vrijedno je odmah se prilagoditi činjenici da stvari neće ići prema planovima sto posto, ali to je normalan tijek života. Planeti mogu dovesti do produktivnog trošenja i rada, posebno Venera, koja više neće biti retrogradna – u ovom razdoblju bolje je vrijedno raditi i ne izbjegavati obveze. Blizancima se na horizontu mogu pojaviti neočekivani prihodi. To može biti iznenadna dobit od hobija, povišica ili bonus. Preporučljivo je ulagati financijska sredstva u profesionalni razvoj ili u svakodnevni život, koliko god to banalno zvučalo.

atma.hr – 52
S financijskim horoskopom lakše je ne samo planirati novčana pitanja, već i upravljati drugim područjima života. Naše mogućnosti ponekad ovise o novčanom blagostanju.

Mnogi horoskopski znakovi imat će priliku krenuti naprijed. Općenito, nadolazeće razdoblje bit će relativno povoljno.

Ovan

Ovan će trebati hrabrosti u upravljanju financijama. Možda je na pomolu kupnja koju nisu očekivali, ali koja bi im dugoročno bila vrlo korisna.

Neki financijski bodovi ovisit će o ljubavnoj sferi. Možda će dio proračuna trebati potrošiti na ugodne stvari, a ne govorimo samo o darovima voljenima, već i o vlastitim interesima.

Prilikom rješavanja radnih pitanja slušajte iskusnije kolege.

atma.hr – 52
Bik

Bik od 4. do 10. rujna/septembra može promijeniti situaciju, što će zahtijevati određene troškove.

Od 4. počinje razdoblje zatišja pa čak i ako neka iznenađenja budu zahtijevala od Bikova trošenja novca, na kraju će sve ići u njihovu korist.

Sada morate ojačati svoju poziciju u poslu i na poslu, inače može doći do kašnjenja u nadopunjavanju proračuna.

Mali iznos ostavljen za budućnost neće škoditi.

Blizanci

Blizancima se na horizontu mogu pojaviti neočekivani prihodi. To može biti iznenadna dobit od hobija, povišica ili bonus.

Preporučljivo je ulagati financijska sredstva u profesionalni razvoj ili u svakodnevni život, koliko god to banalno zvučalo.

Sada je za Blizance važno da budu samouvjereni i uđu u novu fazu, a ništa im neće ojačati samopoštovanje i samopouzdanje kao širenje vidika.

Nemojte se bojati razgovarati sa šefom o ozbiljnim temama i izraziti svoje mišljenje.

atma.hr – 52
Rak

Novčana pitanja će preuzeti Rakove u ovom tjednu. Moći će se riješiti stvari koje ih sprječavaju da napreduju, loših navika poput lijenosti ili dodatnih troškova koje je lako izbjeći.

Sada nije najbolje vrijeme za nove projekte. Rakovima se u savjetuje da dovrše sva stara poslovna pitanja i ne preuzimaju nove i to to listopada/oktobra.

Preporučljivo je odmoriti se i skupiti snagu, jer će uskoro biti puno više posla.

Lav

Negativne emocije mogu negativno utjecati na financijsku situaciju Lavova – sve do pokretanja programa energetskog siromaštva.

Ljudi ovog znaka moraju preispitati svoj stav prema novcu, pogotovo ako se novac ne zadržava u njihovim džepovima. Posebnu pozornost treba obratiti na stavke rashoda.

Pokušajte više vremena posvetiti poslu i novim projektima. Ako budete marljivi, vjerojatno ćete započeti vlastiti uspješan posao.

atma.hr – 52
Djevica

Predstavnicima ovog znaka savjetuje se da se odmore na vrijeme. Mnoge će Djevice jednostavno zaboraviti na odmor, zahtijevajući od sebe nemoguće u pokušaju da ostvare svoje ambicije i zarade više novca.

Sferu novca ne treba stavljati u apsolutni prioritet, žrtvujući dobrobit. Djevice trebaju obratiti pažnju na vlastite potrebe, ugodnih sitnica i jednostavne radosti.

Povoljno je razdoblje za promjenu posla, stoga ne odbijajte ponude za suradnju. Ali također ne trebate zgrabiti sve odjednom, slušajte svoju intuiciju.

Vaga

Vagama se savjetuje izbjegavanje zastoja u poslu. Pogotovo sada, kada će se energija Venere, zaštitnice ovog znaka Zodijaka, promijeniti.

U ovom razdoblju trebate uložiti napore da postignete uspjeh. Srećom, Svemir će vam izaći u susret, a vjera u sebe i svoje snage pomoći da se sigurno izvučete iz situacija i čak ojačate budžet.

Izbjegavajte sukobe na poslu. Međutim, ako vaš kolega treba vaš savjet, podržite ga i pomozite – to će pozitivno utjecati na vaš odnos.

atma.hr – 52
Škorpion

Škorpione u financijsko-poslovnoj sferi može zavesti slučajan sukob, negativna emocija. Bolje im je da se ne vode srcem, već razumom, posebno u slučajevima kada su u pitanju veliki iznosi, važne transakcije ili dugoročni ugovori.

Sredinom mjeseca, pod utjecajem Sunca, Škorpioni će se morati osloniti na samoostvarenje.

Nemojte se bojati biti u središtu pažnje.

Izvrsno vrijeme da naučite nešto novo ili poboljšate svoje vještine.

Strijelac

Zvijezde Strijelcima prije svega savjetuju da se oproste od dugova. Bolje je nikome ne davati velika obećanja.

Potrebno je postaviti izvedive i rješive zadatke i ne stati na tome, ići naprijed polako, ali samouvjereno.

Ciljevi mnogih Strijelaca počet će se ostvarivati.

Vaš rad neće proći nezapaženo. Pružite ruku pomoći kolegama ako je potrebno.

atma.hr – 52
Jarac

Jarce se potiče da se unaprijed pripreme za troškove. Vrijeme je da naučite planirati proračun i ne bacati novac uzalud.

Financijske transakcije također mogu biti uspješne, ali bolje je ne djelovati spontano, ne posuđivati, ne riskirati.

Jarcima koji žele pokrenuti vlastiti posao ne treba žuriti. 

Potrebno je dublje ući u ovu temu i sve unaprijed analizirati.

Vodenjak

Astrolozi preporučuju Vodenjacima da se pozabave svojim glavnim problemima.

Vjerojatno još uvijek imate neriješene probleme koji se protežu iz prošlosti i koji se mogu osjetiti.

Bolje je otplatiti kredite ako je moguće i vratiti dugove ako ih imate.

Život unutar svojih mogućnosti pomoći će vam da krenete produktivno naprijed, iako sporo, krajem rujna/septembra i početkom listopada/oktobra.

atma.hr – 52
Ribe

Za Ribe je važno da svoje prihode i rashode planiraju što je moguće bliže početku mjeseca.

Vrijedno je odmah se prilagoditi činjenici da stvari neće ići prema planovima sto posto, a to je normalan tijek života.

Planeti mogu dovesti do produktivnog trošenja i rada, posebno Venera, koja više neće biti retrogradna – u ovom razdoblju bolje je raditi i ne izbjegavati obveze.

Ipak ravnomjerno rasporedite snagu, ne zaboravite na odmor.

Nemojte ulaziti u sukobe. 

ATMA/dailyhoro/Pripremila: Suzana Dulčić