Ne samo da je lakše planirati novčana pitanja, već se s financijskim horoskopom da upravljati drugim područjima života. Naše mogućnosti ponekad ovise o našem financijskom blagostanju. Ovaj tjedan mnogi znakovi Zodijaka imat će priliku krenuti naprijed.

atma.hr – 52
Kako biste se sredinom rujna/septembra osjećali sigurnije, astrolozi preporučuju da ne sjedite i čekate da prođe vrijeme vrijeme, već da krenete u akciju, i to što aktivniju.

Kraj tjedna će biti posebno dobar, jer će se financijski planet kojeg predstavlja Merkur osloboditi svog retrogradnog stanja.

Ovan

Ovan će trebati malo hrabrosti u upravljanju svojim financijama. Možda je na pomolu neka kupnja o kojoj nisu razmišljali, ali koja bi im bila jako korisna u budućnosti. Neki financijski aspekti također će ovisiti o ljubavnoj sferi.

Ovan će dio svog budžeta morati potrošiti na ugodne stvari. Nisu u pitanju samo darovi voljenima, već i vlastiti interesi.

Bik

Tijekom ovih sedam dana Bikovi će moći promijeniti okolinu, što će zahtijevati određene troškove. Od 15. rujna/septembra počinje razdoblje financijske i poslovne aktivnosti, pa čak i ako neka iznenađenja budu zahtijevala od Bikova da izdvajaju novac, na kraju će sve ići u njihovu korist.

Pred kraj tjedna trebate početi više raditi, inače može doći do kašnjenja u nadopunjavanju proračuna. Neće škoditi ako odvojite mali iznos za neočekivane troškove.

atma.hr – 52
Blizanci

Blizanci mogu očekivati ​​neočekivani prihod: na primjer, iznenadna dobit od hobija, važna narudžba na poslu, povećanje ili bonus. Ovim se osobama preporučuje ulaganje financijskih sredstava u profesionalni razvoj.

Sada je svim Blizancima važno samouvjereno krenuti naprijed i ući u novu fazu.

Ništa neće ojačati njihovo samopoštovanje i samopouzdanje više od komunikacije s pametnim ljudima i širenja njihovih profesionalnih interesa.

Rak

Novčana pitanja će u potpunosti preuzeti Rakove. Moći će se riješiti onoga što ih sprječava da se obogate – na primjer, loših navika ili dodatnih troškova bez kojih lako mogu.

Generalno čišćenje kuće dovest će red u proračun.

Bit će korisno sastaviti popis troškova: može se analizirati kako bi se izvukli odgovarajući zaključci.

atma.hr – 52
Lav

Negativne emocije mogu negativno utjecati na financijsku situaciju Lavova – čak do te mjere da se pokrene program za smanjenje energetskog siromaštva.

Lavovi trebaju preispitati svoje odnose s ljudima i svoj odnos prema novcu, pogotovo ako se ne nalazi u njihovim džepovima.

Posebnu pozornost treba obratiti na stavke rashoda. Neki rashod je moguće sasvim uzaludan, a to povlači Lava sa sobom u financijsku rupu.

Djevica

Savjet Djevicama da se odmore na vrijeme. Mnoge će Djevice jednostavno zaboraviti na odmor, zahtijevajući od sebe nemoguće u pokušaju ostvarivanja svojih ambicija i postizanja financijskog uspjeha.

Novčana sfera ne bi trebala biti prioritet, žrtvujući dobrobit.

Neophodno je zapamtiti ne samo poslovne, već i vlastite potrebe; ugodne male stvari i jednostavne radosti.

atma.hr – 52
Vage

Vagama se savjetuje da izbjegavaju zastoje u poslu. Pogotovo nakon 15. rujna, kada se mijenja energija Merkura, zaštitnika novca, komunikacije i posla.

Vaga će morati uložiti velike napore da postigne uspjeh.

Srećom, Svemir obično surađuje, a Vagama će vjera u sebe i svoje snage pomoći da se sigurno izvuku iz situacije i čak ojačaju svoj budžet.

Škorpion

Škorpione u financijskoj i poslovnoj sferi mogu zavesti slučajne emocije. Iz tog razloga, sada je bolje da se ne vode svojim srcem, već logikom, posebno u onim stvarima u kojima su u pitanju veliki iznosi, važne transakcije ili dugoročni ugovori.

Također se možete kladiti na samoostvarenje.

Talenti znaka Škorpiona mogu privući priljev financijskih sredstava, ali za to se ne morate bojati djelovati i prihvatiti kritiku.

atma.hr – 52
Strijelac

Riješiti se dugova glavni je zadatak Strijelca. Bolje je ne davati glasna obećanja sebi, postaviti sebi izvedive i rješive zadatke i ne stati tamo, krećući se naprijed polako, ali samouvjereno.

Ciljevi mnogih Strijelaca od 11. do 17. rujna počet će se ostvarivati, osim ako, naravno, ti ljudi ne ostanu ukopani u mjestu.

Sada ne biste trebali biti lijeni i prepustiti se iskušenjima.

Jarac

Jarcima je poželjno da se unaprijed pripreme za trošenje.

Ako je trenutak propušten, ne biste trebali odustati: u ovom slučaju financijske transakcije također mogu biti uspješne, ali bolje je ne djelovati spontano.

Osobe ovog horoskopskog znaka mogu se pretplatiti na svoje omiljene brendove na društvenim mrežama, pratiti promocije, popuste, rasprodaje te provjeravati recenzije na Internetu.

Vodenjak

Kako bi osigurali uspješan tjedan u financijskom smislu, astrolozi savjetuju Vodenjacima da se pozabave većinom “jesenskih” problema.

Vjerojatno Vodenjak još uvijek ima neriješenih problema koji sežu iz prošlosti i mogu se osjetiti.

Bolje je otplatiti kredite ako je moguće i vratiti dugove ako ih ima. Život u okviru svojih mogućnosti pomoći će da ovo razdoblje bude produktivnije.

atma.hr – 52
Ribe

Ribama je važno da što prije planiraju svoje prihode i rashode početkom mjeseca. Trebate se odmah pripremiti na činjenicu da stvari neće ići sto posto po planu. To je normalan tijek života.

U svakom slučaju, sada nam treba shema akcija, kupnji i financijskih prihoda na koje se možemo usredotočiti. Početak tjedna može dovesti do neproduktivne potrošnje.

Kako bi vas uspjeh uvijek pratio, zapamtite važna pravila za privlačenje pozitivnog: trebali biste vjerovati samo u najbolje.

Pokušajte usvojiti navike uspješnih ljudi. Učite nove stvari i ostanite u dobroj formi. Želimo vam financijski uspjeh!

ATMA/dailyhoro