Koncept “paralelnih realnosti” na prvi pogled djeluje kao nekakva naivna, čeznutljiva maštarija. Neozbiljno zvuči već sama ideja mogućnosti življenja onog idealnog života kojeg bismo možda imali da smo samo u nekim ključnim trenucima života donijeli drugu odluku. Bilo bi to sjajno, zar ne?

Pa ipak, čak i kada je nešto predobro da bi bilo istinito – još uvijek ne znači da je i pogrešno. Nećemo tražiti da nam vjerujete na riječ kada kažemo kako ćete podizanjem vlastite vibracije na frekvenciju željene paralelne realnosti početi željenu realnost i percipirati.

Ne, ništa od toga. Danas ćemo vam samo u pet minuta predstaviti sažetak tri aktualna fizikalna modela prema kojima moderni, ozbiljni i vrlo konzervativni fizičari gledaju na koncepte paralelnih realnosti, svjetova, pa čak i cijelih Svemira.

Ukratko: onaj vaš idealni život s početka ovog teksta već postoji. U paralelnoj realnosti. Možete li se u njega prebaciti? Možete. Pitajte nas kako se to radi.

Video je preveden na hrvatski.
Izvor: manifestiranje.com

Prethodna objavaProzaist, trgovac, ratnik
Slijedeća objavaStres kao otpor sadašnjem trenutku
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.