Foto: gostica.com

Ponekad primamo poruke u obliku prijateljskog savjeta, preko životinjskih glasnika, a u ovom slučaju, privučeni ste određenom slikom.

OGLAS 78 300×600 centriran
Odvojite trenutak i pogledajte slike ispod.

Izaberite onu koja vas najviše privlači i vaša anđeoska poruka bit će otkrivena.

Ako ste odabrali sliku A:

Ovo je jako dobro vrijeme. Možda već možete osjetiti olakšanje u svom životu ili ćete ga uskoro osjetiti. Energetski uvjeti su pogodni za uspjeh svakog projekta u koji ste uključeni. To je zato što ste napravili dobar izbor. Vaš san se sada ostvaruje. Vrijeme je da dobijete blagodati od projekta, pothvata ili ideje koju ste posadili u prošlosti, piše Gostica.

Nije bilo lako doći do mjesta na kojem se sada nalazite. Ponekad ste sumnjali u vaš uspjeh.

39

A ipak je došlo vrijeme da dobijete nagradu za vaš naporan rad i trud. Sada možete graditi svoje uspjehe ili postaviti nove ciljeve i započeti nešto novo.

I kad započnete nešto novo, budite strpljivi, učinite to nakon razmišljanja o ciljevima i sljedećim koracima. Mogla bi putovanje biti uključeno u vaš posao.

Ako ste odabrali sliku B:

Vrijeme je da sjednete i dobro pogledate sebe. U drugim se ljudima nalaze prekrasne osobine i divite se njima. Iako je ovo sjajna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama.

Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što vi jeste. Dakle, nemojte se osjećati loše.

77

Kad prepoznate nešto dobro u drugoj osobi, podsjetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas.

Često mislite da su drugi bolji od vas. Vrijeme je da prepoznate vlastitu ljepotu, talente i kreativnost. Kada počnete poboljšavati vlastitu percepciju, postat ćete snažna sila pozitivne promjene u ovom svijetu. I kada dopustite sebi da sjajite kao vaše istinsko ja, otvorit će vam se vrata obilja, uspjeha i beskrajnih blagoslova. Vidjet ćete!

Ako ste odabrali sliku C:

Ako ste se do sad opuštali, uživali malo više u hrani, odnosima, materijalnim posjedima i potajno se grizli zbog toga … prestanite. Sve dok ne pretjerate, malo zadovoljstva ne smeta. Život nije samo rad, ozbiljnost i odgovornost.

U životu treba uživati. Da, višak svega dovodi do neravnoteže u vašem životu i u vašoj energiji.

39

Bilo da je taj višak u uživanju ili u prekomjernom radu. Potreban je uravnotežen pristup.

Potražite ravnotežu u vašem životu i radite na balansiranju vaše energije. Istodobno, nemojte se boriti za bilo što. To vam neće pomoći. Ne morate se odreći užitaka u životu. Samo imajte na umu da trebate ostvariti ravnotežu.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

OSHO: MOĆ LJUBAVI - SUŠTINA ŽIVLJENJA

Između rođenja i smrti najvažnija stvar koja se može dogoditi čovjeku jest ljubav

Zaljubljivanje je jedan od najvažnijih ljudskih događaja kroz koje prolazimo, ali o njemu nikada ne učimo u školi.

U knjizi Moć ljubavi, Osho nam pomaže da usmjerimo svoju potragu za ljubavi tako da proširimo naš pogled – pokazujući nam da ljubav ima mnogo manifestacija i ne staje sa drugom osobom. Jedna manifestacija ljubavi je meditacija, iskustvo koje mijenja život i dozvoljava cvjetanje prave ljubavi unutar pojedinca i prema drugima.

152 stranice, format: 15×23

Prethodna objavaDa, ovo je samo za vas. Za žene slobodnog duha s izrazito osjetljivim srcem.
Slijedeća objavaOdgoj bez vike
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.