Potrebno je se zapitati kakvo je to ‘medicinsko istraživanje’ koje na osnovu količine alkohole u krvi vozača želi ‘volonterski’ sakupiti nečiji DNA uzorak putem sline i krvi uz naknadu od smiješnih deset dolara? Ovakvu vrstu ‘medicinskog’ istraživanja više ne rade znanstvenici propisno odjeveni u laboratorijska odjela, već naoružani policajci koji dolaze do vašeg auta i pitaju vas želite li ‘volontirati’ tako što ćete donirati svoj DNA uzorak u svrhu ‘studije’.

Već je bilo mnogo govora o tome kako Vlada SAD-a potražuje vlasništvo nad 100% DNA-om pojedinca i njegovim reproduktivnim pravima, te kako će upravo ovakva totalitarna kontrola od strane države, farmaceutskih kompanija i sveučilišta uzrokovati konačnu pretvorbu pojedinca u tek običan ‘ljudski resurs’. Kako prenosi Natural News, ovakvo ‘volontersko’ sakupljanje DNA uzoraka je već započelo na američkim ulicama. Ovih dana u saveznoj državi Alabami krenulo je ‘volontersko’ sakupljanje brisa sline i  uzoraka  krvi koje obavljaju posebno uniformirani, ali i naoružani policajci koji građane u vozilima zaustavljaju pokraj ceste i ispituju ih žele li biti dio ‘medicinskog istraživanja’.

Ovakva akcija sakupljanja DNA uzorka sline i krvi  dio je  studije ‘Pacific Insititute for Research and Evaluation’, a sve u svrhu kako je već bilo najavljivano, želje  države da u svojoj bazi posjeduje DNA pojedinca.

Za medicinsko istraživanje zaustavljaju aute radi provjere količine alkohola u krvi

Potrebno je se zapitati kakvo je to ‘medicinsko istraživanje’ koje na osnovu količine alkohole  u krvi vozača želi ‘volonterski’ sakupiti nečiji DNA uzorak putem sline i krvi uz naknadu od smiješnih deset dolara? Ovakvu vrstu   ‘medicinskog’ istraživanja  više ne rade znanstvenici propisno odjeveni u laboratorijska odjela, već naoružani policajci koji dolaze do vašeg auta i pitaju vas želite li ‘volontirati’ tako što ćete donirati svoj DNA uzorak u svrhu ‘studije’.  Zašto su znanstvenici zamjenjeni sa policajcima, ako uzmemo u obzir stručnost i kvalitetu sakupljanja DNA materijala? Zato što  naoružani policajci izazivaju više strahopoštovanja pri sakupljanju uzoraka od nekakvog laboratorijskog znanstvenika, a osim toga mogu izvršiti i prisilu pri sakupljanju uzoraka, ako to neki volonter ne želi. Je li ovo jedan u nizu elemenata koji iskorištavaju policijsku ulogu i uvode ‘policijski teror’ na ulice u svrhu uvođenja već spomenute totalitarne policijske države? Hoće li ovakva prikupljanja DNA koja su u početku načelno  dobrovoljna (dok se građani ne naviknu) postati nasilna?

Davanje vlastitog uzorka  DNA za 10 dolara

Veliki plan porobljavanja američkih ( i svjetskih) građanina, počevši od onih plašljivih je već započeo. S obzirom na posljedice koje davanje vlastitog DNA može imati, 10 dolara se čini prilično suludom kompenzacijom. Međutim, treba znati kako upravo ostvarivanje ovakvih ciljeva nailazi na svoje odobrenje kroz dobro poznatu dobrovoljnu i nenametljivu promidžbu na ulicama koja će stvoriti povjerenje građana i određenu vrstu ‘mentalne’ navike. Tako ova suluda ideja skupljanja DNA uzorka koje se naziva ‘medicinskim istraživanjem’ ne može pronaći svoju stručnost niti znanstvenu vrijednost, već samo potvrditi sva ona naslućivanja koja su vezana za pretvaranje čovjeka u ‘ljudski resurs’. Podsjetimo još jednom, Američki ured za patente i žigove potvrdio je mogućnost da dodjeli vlasništvo nad DNA-om pojedinca privatnim tvrtkama i sveučilištima koji dobivaju ‘patent’ na ljudske gene. Do danas je više od 4000 gena potvrđeno kao vlasništvo korporacija i sveučilišta od strane Američkog ureda za patente i žigove. Vlada SAD-a  će imati  pravo potraživati 100% vlasništvo nad genima pojedinca u bilo kojem trenutku; genetičko ropstvo je krenulo sa svojom primjenom, a naša tijela čini se više ne pripadaju nama.

http://www.dnevno.hr/vijesti/88965-geneticko-ropstvo-pocelo-sakupljanje-dna-pojedinaca-na-ulicama-sad-a.html

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 13.06.2013.
Slijedeća objavaDalaj lama: Moj nasljednik mogla bi biti – žena!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here