Designed by Freepik

Ovan

U nadolazećoj godini trebate iskoristiti priliku da razvijate svoj osjećaj samosvijesti. Ponekad se obično previše izgubite u svim stvarima koje želite ostvariti da ne vidite kako vaše riječi i radnje utječu na ljude oko vas.

Pazite da i sami obraćate pažnju na sebe – a ne samo na ono što morate učiniti.

75Bik

Iduće godine izađite malo izvan vaše zone udobnosti. Oduvijek ste osjećali odbojnost prema stvarima i ljudima koji vam stvaraju nelagodnost.

Ali, također, ne prepoznajete da je stavljanje u neugodne situacije nužan korak prema rastu i razvoju, piše Relationship rules. Nemojte se zatvarati.

Blizanci

Cijelu iduću godinu iskoristite da budete sebični. Usredotočite se na razvijanje vlastitog osobnog odnosa sa sobom. Tijekom svog života uvijek ste mislili na druge. Vi ste općenito promišljen pojedinac koji uvijek želi služiti ljudima oko vas.

Ali također ste zanemarili sebe kao rezultat prekomjernog uključivanja u probleme drugih ljudi.

75Rak

U 2017. – toj stalno ste se povlačili u svoju malu ljusku, jer ste se previše bojali otvoriti i suočiti s opasnostima svijeta. U 2018. – toj morat ćete riskirati. Morate se izvući iz svoje ljuske.

Jedini način da izgradite jake i pouzdane odnose s ljudima jest da dopustite sebi da postanete osjetljiviji.

Lav

Komunikacija je dvosmjerna ulica. Kao Lav, dobri ste u jednoj fazi komunikacije. Jako dobro izražavate sebe i govorite ono što vam je na umu.

Ali niste posebno sposobni slušati druge. Vaša novogodišnja rezolucija trebala bi biti za vas da pokušate postati aktivniji slušatelj.

75Djevica

Prestanite misliti da ste super heroj. Kao Djevica, skloni ste precijeniti svoje sposobnosti i kao rezultat toga, prilično često ugrizete više nego što možete prožvakati.

Prepoznajte vlastitu osobnu ranjivost i prestanite se pokušavati rastegnuti na sve strane tijekom 2018. – te godine.

Vaga

Prestanite dopuštati da na vas toliko utječu misli i mišljenja drugih ljudi. Kao Vaga, uvijek ste imali sklonost živjeti svoj život prema standardima i sklonostima drugih. Kao rezultat toga, nikada uistinu ništa niste učinili samo za vas.

U 2018. – toj godini morate doći do točke gdje ćete početi živjeti svoj život prema vlastitim standardima i ispuniti svoja osobna očekivanja.

Škorpion

Prestani živjeti život u krajnostima. Spoznajte da uvijek postoji sredina u svakoj situaciji. U idućoj 2018.- toj godini trebali bi naučiti kako poduzimati stvari umjereno. Ne morate uvijek živjeti tako polarizirajući način života.

Ne mora sve uvijek biti crno-bijelo. Ljudska bića ne mogu biti karakterizirana samo kao crna ili bijela.

Strijelac

Učinili ste to. Istražili ste svijet. Stalno uranjate u mjesta koja vam nisu upoznata. Uvijek se izlažete neuobičajenim uvjetima. Ali kao Strijelac, morate stvarno naučiti stati čvrsto nogama na zemlju.

U 2018. – toj godini pokušajte razviti svoju sposobnost da se samo obvežete za nešto.

75Jarac

Oduvijek ste živjeli relativno ozbiljnim životom i dosad ste na taj način dobro funkcionirali. To je razlog zašto ste imali značajan uspjeh u vašoj karijeri. No, kao rezultat, također ste se lišili potpunog doživljavanja radosti koje život nudi.

Neka 2018. – ta bude godina za opuštanje i zabavu.

Vodenjak

2018. – ta godina trebala bi biti godina u kojoj ćete manifestirati sve vaše intelektualne snage u opipljive produktivne radnje. Da, imate bogat um i vrlo vrijedne perspektive.

No, jedini pravi način da izvučete maksimum vrijednosti iz vaših misli jest da stvarno počnete djelovati s njima za veće dobro.


Widget not in any sidebars

Ribe

Uvijek ste znali biti emocionalno stvorenje i sad je vrijeme da to promijenite. Morate prestati dopuštati emocijama i osjećajima da vas lišavaju cjelovitog načina života.

Dopuštate da vaše emocije iscijede ono najbolje iz vas i to se stvarno treba promijeniti. Ove godine, potrudite se da razvijate svoju mentalnu otpornost.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaProšlost ne mora određivati našu sadašnjost: Život se uvijek događa sada, a prošlost je vrsta jeke
Slijedeća objavaJapanska tehnika: Pred spavanje na stopala stavite OVO – Ujutro vas čeka iznenađenje!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.