Designed by Freepik

Škorpionu će biti teže nego bilo kojem drugom znaku, a Ovan se mora prestati zavaravati! Poslušajte ove savjete i ispunite navedene stvari, jer iako to možda nećete odmah vidjeti, završavanje tih ciljeva moglo bi vas dovesti do mjesta na kojem trebate biti!

atma.hr – 78
Ovan

Morate se prestati zatvarati. Prestanite trošiti cijelo svoje vrijeme na posao i uspostavite prave veze.

Svakako, vaša je karijera važna, ali ako je to sve na što ste usredotočeni, izgubit ćete iz vida tko ste i što želite biti. Vi ste mnogo više.

Bik

Uzmite u ruke uzde svog života. Previše dugo ste dopuštali drugima da vas vuku okolo i vode tamo gdje oni misle da trebate biti.

Vaš cilj je da preuzmete kontrolu. Ovo je vaš život i možete birati kako ćete ga živjeti.

atma.hr – 39

Blizanci

Ovo vrijeme će vas dovesti do mjesta rasta. Tijekom tog vremena osjećat ćete se prilično konfliktno i probijanje kroz status quo će biti jedina stvar koja vas odvaja od svih ostalih.

Nemojte se držati kutije u koju vas ovaj svijet stavlja, oslobodite se i pustite da vaše unutarnje ja sjaji.

Rak

Bit će teško, ali trebate dovršiti stvari. Vrijeme je da prekinete veze s ljudima koji vas koriste.

Prestanite to odgađati. Ima mnogo ljudi u vašem životu koji ne zaslužuju tu biti. Prestanite smišljati izlike za njih i radite ono što znate u svom srcu da treba učiniti.

atma.hr – 75Lav

Vrijeme će ići sporo, osjećat ćete se vrlo izgubljeno. Trebate se upustiti u duhovnu potragu.

Vjerojatno ste umorni od slušanja toga, ali propuštate nešto vrlo važno. Prestanite propuštati vidjeti stvari i dopustite sebi da se pomirite sa svime od čega ste se skrivali.

Djevica

Dovesti će se u pitanje mnoge stvari. Prestanite biti opsjednuti s ljudima iz svoje prošlosti i otpustite prošlost. Upoznajte nove prijatelje i zabavite se!

Počnite graditi život vrijedan življenja. Što više toga doživite, sretniji ćete biti, to je činjenica koju morate prihvatiti.

atma.hr – 78
Vaga

Bit ćete prisiljeni prestati živjeti laž. Otkrit ćete svoje pravo ja osobama oko sebe i bit će čarobno.

Iako nećete dobiti odgovor koji biste htjeli, način na koji se stvari završavaju je cilj koji ste željeli ostvariti već neko vrijeme. Vjerujte u sebe.

Škorpion

Bit će vam teže nego bilo kojem drugom znaku. Morate naučiti oprostiti sebi i otpustiti svoje negativne emocije. Ne možete promijeniti prošlost i ne možete kontrolirati budućnost.

Što god će se dogoditi dogodit će se i to ne znači da ste učinili nešto loše. Sve što se događa, događa se s razlogom, podsjećajte se na to svaki dan.

atma.hr – 39

Strijelac

Ovo će biti vrijeme zaborava za vas. Provest ćete mnogo vremena pokušavajući nastaviti dalje i pokušavajući preboljeti prošlost.

Iako mislite da ste već otpustili, nikoga nećete zavarati. Još uvijek imate malo posla prije nego što budete tamo gdje trebate biti.

Jarac

Vrijeme je za fokusiranje. Iako je to dobra stvar, također je loša stvar, ovisno o tome na što se odlučite usredotočiti.

Učinite sve što je u vašoj moći da to dobro iskoristite i da se vaše financije isprave. Trenutno ste u kolotečini iz koje se morate iskopati.

atma.hr – 78
Vodenjak

Vaše srce bi moglo biti povrijeđeno više nego što možete zamisliti. Morate ići naprijed i raditi na granicama, inače ćete se suočiti s mnogo lošijim posljedicama.

Prestanite puštati ljude da vas gaze, samo zato što volite nekoga ne znači da bi trebali dopuštati da vas ta osoba tretira kao da ste otirač.

Riba

Ovo vrijeme će vam pružiti mnogo hrabrosti. Neka vas vaša intuicija vodi do mjesta na kojem trebate biti.

Ne zaboravite da ste kreativni kreator i da ćete raditi velike stvari. Iako će vam izazovi koji vas čekaju možda biti teški za prevladati. Trebali biste raditi na pozitivnom govoru upućenog samom sebi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

48 UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Gabrielle Bernstein: UNIVERZUM TI ČUVA LEĐA

Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija.

Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here