Prema novim nalazima, ljudima se danas bolesti dijagnosticiraju 33 puta brže od svojih djedova i baka. U odnosu na postavljanje bolesti, 30-te postaju nova 45-te, a ne obrnuto kako nam mediji plasiraju.

Kako cjepiva puna žive postaju naša svakodnevica a genetski modificirana hrana obavezan dio jelovnika, promjena hormonalne strukture ljudskog tijela koja je pak dovela do promjene DNK današnjeg čovjeka bila je neminovna. Ako se pridodaju i pesticidi koji zagađuju zemlju i vodu, jasno je zašto su bolesti uzele maha. Prema novim nalazima, ljudima se danas bolesti dijagnosticiraju 33 puta brže od svojih djedova i baka. U odnosu na postavljanje bolesti, 30-te postaju nova 45-te, a ne obrnuto kako nam mediji plasiraju. Sve ranija i češća oboljenja dijagnosticirana u ranoj dobi znači da moderna era farmaceutskih lijekova baziranih na kemikalijama ne funkcionira nego, dapače, ruše kvalitetu života današnjeg čovjeka.

Što sugerira taj trend?

Bude li se ova generacija i dalje pretvarala da je sve u redu, sljedećoj generaciji ne piše se dobro. Bolesti od kojih oboljevaju 30-godišnjaci, njih će snaći već u dvadesetima. Stoga, krajnje je vrijeme da se riješi korijen problema i pomogne novim naraštajima, upozorava Natural News.

Vrijeme je za povratak organskoj hrani

Male organske plantaže su budućnost. Također, uklanjanje pesticida, hormona i steroida u proizvodnji mesa su bitne za budućnost vitalnosti. Genetski modificirano sjeme mora biti odbačeno jer mijenja ljudski DNK. Ljudsko tijelo želi hranu koja je neizmijenjena, stvarna i sirova. U ovom važnom trenutku, organski uzgoj mora ustrajati i biti budućnost.

Vrijeme je za transparentnost

Definitivno postoji potreba za transparentnošću u hrani i piću. Tako mnogi proizvodi na deklaracijama tvrde da su prirodni, ali su zapravo puni otrovnih aditiva. Na primjer, prirodna pasta za zube ne može sadržavati fluor, ali obično sadrže otrovn natrij sulfat.

Što je još gore, mnogi prehrambeni proizvodi potrošače drže u potpunom neznanju. Vrijeme je da se natpis genetski modificirane hrane jasno vidi na pakiranju. Korporacije poput Monsanta moraju biti iskrenije o svojoj smrtonosnoj praksi mijenjanja sjeme. Genetski modificirana hrana mora biti označena tako da potrošači mogu biti jasnije informirani i na temelju toga odlučiti žele li konzumirati takvu hranu. Isto tako, tvrtke kao što su Bayer i Dow moraju biti iskrene o učincima bisfenol-a (BPA) na hormone ljudi.

Bolje obrazovanje o antibioticima i cijepivima

Sada i budućnosti, prijatelji i susjedi moraju se oslanjati jedni na druge kako bi saznali više o prednostima pravilne prehrane. Susjedi će se morati povezati i obrađivati zajedničke vrtove, te otkrivati jedni drugima tajne zdravog života. Oni će se morati oduprijeti medicinskoj eliti koja ih pretjerano zlostavlja antibioticima i cjepivima koja su na duge staze vrlo kontraproduktivna. Antibiotici ubijaju korisne bakterije u crijevima i uništavaju dobru floru u crijevima koja potiče zdravu probavu, apsorpciju hranjivih tvari i imunološkog sustava. Nakon što se organizam nauči na antibiotike, tijelo će ih trebati svake sezone gripe, jer organizam više nema sposobnost sam se obraniti protiv patogena.

Isto tako, važnost cijepljenja treba biti ispitana. Ideja o prisilnom cijepljenju mora biti poništena. Ne samo da je ova ideja neprijateljska prema čovjeku, nego je nerazumna obzirom na dokazano toksične sastojke koji su sastavni dio cjepiva. Davanje izbora ljudima, a zatim i educiranje o alternativnoj prevenciji bit će korak prema naprijed. Pijenje zelenog čaja ili konzumiranje sibirskog korjena dugoročno su puno bilje opcije.

Detoksikacija mora postati nova disciplina

Da bi se ljudska populacija očistila od bolesti, postoji potreba da se detoksikacija uđe u naviku. Čišćenje tijela biljem poput maslačka, kurkuma i čičkovog korijena je dobar način za obnoviti organizam. Korištenje suspenzije gline ili minerala koje sadrže zeolit ​​će povući toksine iz stanica i ukloniti ih iz tijela.

Postoji nekoliko načina za detoksikaciju i obranu od bolesti. Vrijeme je da se progovori o tim jednostavnim zdravstvenim istinama koje mogu spasiti planet i čovječanstvo.

http://www.dnevno.hr/magazin/zdravlje/85123-gmo-nam-je-promijenio-dnk-zato-oboljevamo-15-godina-ranije-od-svojih-djedova-i-baka.html

Prethodna objavaIndija – najstarija civilizacija na svijetu?
Slijedeća objavaOprez – GMO!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here