Image by articular on Freepik

Izračunajte osobni broj na temelju datuma rođenja i saznajte što vama otkriva godišnja numerološka prognoza za 2023. godinu!

atma.hr – 52
Da biste pročitali godišnju numerologiju, neophodno je da zbrojite sve brojeve iz vašeg kompletnog datuma rođenja, odnosno da dobijete osobni broj.

Potrebno je da zbrojite sve znamenke iz datuma rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 12.5.1982., zbrojite na sljedeći način 1+2+5+1+9+8+2= 28. Zatim zbrojite 2+8=10.

Potrebno je da svedete na jednu znamenku pa računate 1+0=1 U ovom slučaju osobni broj je Jedinica.

Izračunajte svoj osobni broj i saznajte što vama predviđa godišnja numerološka prognoza za 2023. godinu!

Jedinica

Mnogi putevi se otvaraju u 2023. godine, mogu se otvoriti neke nove stranice u knjizi života. Vreme je da počnete u novom pravcu i da sebe stavite na prvo mjesto u tom procesu.

Postoji prilično sebična energija u ovom broju, ali ovaj put je zapravo dobra stvar, jer će vam omogućiti da zaista postanete ozbiljni u potrazi za onim što želite i što vas čini sretnim.

Možda ćete imati trenutke ove godine kada vam se čini kao da stojite na rubu nečeg velikog, ali nemojte dozvoliti da vas ove avanture zastraše. Idete za onim što želite i očekuju vas čak stvari za koje nikada niste znali da želite.

Spremni maksimalno iskoristiti svoj novi početak.

atma.hr – 52
Dvojka

2022. je bila godina u kojoj ste sebe stavili u središte dok ste tražili nove vidike za istraživanje i nova putovanja. Iako ste naučili mnogo o tome kako biti puni samopouzdanja, sposobni ste da u 2023. godini napravite korak unazad i povežete se s drugim ljudima prije nego što krenete u bilo kom određenom pravcu.

Tijekom ovih dvanaest mjeseci, imat ćete šanse da ojačate veze koje su možda stavljene u drugi plan dok ste bili toliko zauzeti ostvarivanjem svojih snova prošle godine.

Ovo je vrijeme za odgovornost prema drugima. Uvjerite se da nosite svoju težinu i da ne ostavljate drugima više nego što mogu izdržati. Ako se osjećate usamljeno, onda biste se mogli posvetiti jačanju trenutnih veza, kao i na izgradnju novih.

Dajte prioritet kvaliteti i posvećenosti novim vezama, ne uspostavljajte samo površna poznanstva. Ovo je također sjajna godina za pronalaženje ljubavi ili da poboljšate ljubav ako ste još u vezi. Vaše veze su ove godine u centru pažnje.

Trojka

Vrijeme je da otvorite prozor i udahnete svjež zrak. 2022. je bila godina u kojoj ste igrali svoju ulogu u odnosima i bili tu za druge ljude, ali postoji prilično drugačija vibracija koja utječe na vas sada kada uđete u 2023.

Ovo je godina istraživanja i kreativnosti, godina kada možete upoznati ljude i istražiti koncepte o kojima niste ni sanjali, a svi oni imaju moć da potpuno promijene vašu svakodnevnu stvarnost.

Vaš najvažniji zadatak je da shvatite da je vrijeme da se bavite vašim životom i posvetite stvarima koje su važne za vaš život i razvoj. Ovo može donijeti velike promjene u smislu vašeg društvenog života, moguće su lijepe, nove i zanimljive situacije.

Ako se pokušate sakriti od ovih promjena ili poričete da se one događaju, do kraja godine ćete se osjećati prazno, kao da ste propustili nešto vrijedno na što ste dugo čekali. Otvorite vrata života za promjene.

atma.hr – 52
Četvorka

U 2023. godini očekuje vas energija koja je vezana za povratak osnovama. Trebat ćete malo zasukati rukave. Sada kada ste se povezali sa sličnim umovima i svježim licima, vaša je dužnost da odgovarate za sebe. Gdje ste odustali od preuzimanja odgovornosti za sebe? Jeste li dozvolili da nekoliko stvari propadne?

Vrijeme za takvo ponašanje je prošlo i tijekom ovog dvanaestomjesečnog perioda, morate iskoračiti i biti voljni uložiti u posao. Bez ovog napora, teško ćete dobiti ono što smatrate da s pravom zaslužujete – uspjeh će doći tek kada poduzmete korake da zaista zaradite.

To ne znači da će cijela ova godina biti isključivo radna, ali da ako želite stići do cilja i nagrada koje vas tamo čekaju, morate prihvatiti činjenicu da to nitko ne može postići umjesto vas. Ovo je vaše putovanje, ničije drugo.

banner za stvari orgonski nakit

Petica

Jeste li spremni uzdrmati stvari? Prošle godine ste bili fokusirani isključivo na obaveze i zadatke. Možda niste imali mnogo prostora da se opustite ili zastanete na nekom zanimljivom dijelu životnog puta, ali 2023. je vaša godina.

Ovo je broj slobode i promjene. Može se sa sigurnošću reći da će se stvari drastično promijeniti za vas u narednih dvanaest mjeseci. Predstojeća godina uči prilagođavanju i istraživanju opcija koje su vam dostupne, a ako vam se ne sviđa ono s čime radite, onda je možda vrijeme da se istaknete i stvorite neke nove mogućnosti za sebe.

Velike su šanse da će vaš život izgledati znatno drugačije na kraju 2023. nego na početku. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da je mudrije prihvatiti ove promjene nego pokušavati ih zaustaviti, jer što se više opirete, stvari će vam kasnije postati kompliciranije. Promjena je u zraku!

atma.hr – 52
Šestica

Vaš život se vjerojatno prilično promijenio tijekom 2022. – i to na više načina. Možda ste se našli u novoj životnoj situaciji ili ste možda započeli novi posao koji je bio odstupanje od onoga što ste radili ranije, ili je možda postojao odnos koji je izazvao zaokret u vašoj putanji.

Sada se, međutim, prašina slegla. Počinjete razumjeti svoju novu stvarnost na dubljoj razini. Glavna tema za Šestice su odnosi, koji su zaista djelovali ledeno u 2022. godini.

Sve te promjene koje su stvorile nove situacije omogućile su puštanje novih korijena, jačanje veza i potpuniju integraciju u vaš život. Odličan je trenutak da razmišljate u terminima “mi”, a ne “ja”, jer je posljednjih godinu dana sve bilo fokusiranje na vlastite potrebe.

To više nije slučaj. Sada osjećate i saživjeli ste se s duhom zajedništva.

Sedmica

Proveli ste 2022. godinu zbližavajući se s ljudima, ali postoji sasvim drugačija vibracija u 2023. godini. Sedmica se odnosi na introspekciju i postizanje boljih odnosa sa sobom na dubljoj razini. Ovo možda ne zvuči baš uzbudljivo, a u stvari možda i ne izgleda tako izvana, ali to ne znači da nećete imati važne trenutke u 2023. godini, jednostavno da su manje očigledne prirode.

Prolazite kroz brojne osobne promjene dok se navikavate na svoj život i bit će vam potrebno vremena da neke od njih obradite. To je ono što radite ove godine.

U narednim mjesecima će biti mnogo trenutaka kada ćete osvijestiti određene situacije. Ovi trenutci će vam pomoći da prikupite nove rezerve moći i hrabrosti, a to je također dobra stvar – bit će vam potrebno u ovoj godini.

Što se tiče 2023., vrijeme je da se usredotočite na to da postanete najbolja verzija sebe. Radite na onome unutra i to će se pozitivno manifestirati izvana.

atma.hr – 52
Osmica

Vrijeme je da preuzmete moć koja vam je bila van domašaja posljednjih nekoliko godina. U 2022. očekuje vas napredak na više polja ako se dovoljno potrudite. Možda ste se u prethodnoj godini osjećali kao manje efikasni, ali u 2023. imate priliku da to ispravite i izborite se za uspjeh kojem težite.

Bez obzira osjećate li kao da imate vrlo malo mogućnosti u životu ili kao da ste već zaslužili svoje uspjehe, nove prilike se nude pred vama i šanse da postanete jača verzija sebe.

Ovo nije godina koja trpi zonu komfora pa budite spremni na to da ćete biti u centru pažnje, kao i da ćete u nekim situacijama morati riskirati. Vrijeme je da svima, a posebno sebi, pokažete što možete.

banner za knjige nulta frekvencija

Devetka

2023. označava važnu završnu fazu za vas. Na mnogo načina, ova godina je sjajna, otvara vaša jedra za nove pustolovine. Potiče vas da napredujete, ali je istovremeno i godina mira.

Aktivno prihvatite otpuštanje onoga što vam nije potrebno i dovođenje stvari do kraja. Veze se mogu završiti kada određeni ljudi napuste vaš život, ili možda postoje uvjerenja koja imate dugo vremena i kojih se morate osloboditi.

Ovo je trenutak i za detoksikaciju, za čišćenje tanjura, alii za čišćenje misli i emocija. Ne dozvolite da vam nove prilike odmiču.

Pronađite mir u sebi i vjerujte da ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

sensa.mondo