Foto: pixabay.com

Snažna energija Vodenjaka potiče nas da se fokusiramo na opće dobro i kolektivni razvoj. Fenomen Lavlja kapija je uvijek posebno doba godine gdje smo svjedoci izlaska Siriusa, našeg duhovnog sunca. Dok Sirius počinje rasti krajem srpnja/jula, 08.08. dobiva dodatnu pažnju zbog numerološkog koda 88, koji ima moć aktivirati svjetlosne kodove i DNK. 08.08. donosi i mlad Mjesec u Lavu, koji će biti spektakularna energija za manifestiranje.

atma.hr – 78
Nova godina je pred nama i donosi nam obilje svježe energije i sjajnih mogućnosti. U prvoj polovini 2021. godine očekuje nas kreativnost i inspiracija da napravimo nešto dobro i iskoristimo najbolje potencijale skrivene u nama.

2021. godina donosi inovacije i sposobnost da otvorimo svoj um i živimo život kakav želimo. Ali, važno je da budemo praktični, zahvalni i usudimo se razmišljati van okvira.

Evo koje su najznačajnija astrološka događanja u 2021. godini:

1. Numerologija

2021. je godina u kojoj vlada broj 5 – broj kreativnosti, mudrosti i slobode. Petica predstavlja sve elemente – zrak, vodu, vatru i zemlju i omogućava vam da živite u harmoniji s njima.

Petica je također broj plodnosti, obilja i ženske snage. Osjetit ćete kako se predivna, nježna i hrabra, ženska energija sve više počinje razvijati.

atma.hr – 39

2. Doba Vodenjaka

Konjunkcija Saturna i Jupitera u Vodenjaku, kao i pet planeta u Vodenjaku u veljači/februaru donose nam veliko Doba Vodenjaka – period inovacija, zajednice i tehnologije. Također, povezuje nas s unutrašnjim iscjeliteljem koji je skriven u svakome od nas.

Ova snažna energija Vodenjaka potiče nas da se fokusiramo na opće dobro i kolektivni razvoj.

3. Kvadrat Marsa i Saturna

Na početku 2020. godine osjetili smo negativan utjecaj poravnanja Marsa i Saturna, ali ovoga puta njihov utjecaj će biti znatno blaži.

Moguće je da ćete se osloboditi energije i negativnih emocija koje vučete od sredine 2020. godine.

4. Retrogradni Merkur u zračnim znakovima

Tijekom prethodnih godina Merkur je bio retrogradan u vodenim znakovima, a sada počinje vladati zračnim poljem. Njegov utjecaj nas potiče da promijenimo percepciju i određene okvire razmišljanja.

Iako će nas kočiti na mnogim poljima, njegova dobra strana je što nas potiče da otvorimo svoj um.

atma.hr – 75
Retrogradni Merkur u 2021. godini:

  • od 30.01. do 20.02.
  • od 29.05. do 22.06.
  • od 26.09. do 18.10.

5. Kvadrat Saturna i Urana

Ovo je glavni aspekt u 2021. godini! Uran je planet slobode, promjena i revolucija, a Saturn tradicije, odgovornosti i granica. Kada se spoje, ove dvije planete imaju izuzetno dinamičnu energiju.

Zato je važno da tijekom sljedećeg perioda budete izuzetno oprezni: 17.02., 14.06., 24.12.

6. Kvadrat Neptuna i lunarnih čvorova

Kvadrat Merkura i mjesečevih čvorova osjeća se već krajem 2020. godine, ali i tijekom siječnja/januara i veljače/februara 2021.

Vodi nas u svet iluzije i mašte, a jedini način da se okrenemo ka pravim stvarima je da poslušamo svoju intuiciju. U ovom periodu veo tajni bit će pred našim očima, ali kada zavirite ispod njega očekuje vas dublja istina.

atma.hr – 78
7. Pomrčine

U 2020. godini imali smo ukupno šest pomrčina, a u 2021. imamo četiri. Bit će vrlo moćna i može donijeti nestabilnosti, rizik i tajne, ali i čišćenje energije i karme.

Pomrčine nas očekuju 26.05., 10.06., 19.11., 04.12..

8. Jupiter u Ribama

Jupiter ulazi u znak Riba 13.05. i ostat će u tom znaku sve do 31.12..

On je magičan i mističan, kreativan i duhovit. Moći ćemo se vinuti i dosegnuti nove visine, ali i otključati naše psihičke sposobnosti.

9. Konjunkcija Venere i Marsa

Venera i Mars se poravnavaju svake dvije godine i donose magičnu energiju kada to učine! Njihovo poravnanje 13.07.2021. godine ukazuje na harmoniju između muške i ženske ili jin i jang energije.

Ovo poravnanje također može biti povoljno za ljubav.

atma.hr – 39

10. Lavlja vrata 88

Lavlja kapija je uvijek posebno doba godine jer smo svjedoci izlaska Siriusa, našeg duhovnog sunca. Dok Sirius počinje rasti krajem srpnja/jula, 08.08. dobiva dodatnu pažnju zbog numerološkog koda 88, koji ima moć da aktivira svjetlosne kodove i DNK.

2021. godine 08.08. donosi i mlad Mjesec u Lavu, koji će biti spektakularna energija za manifestiranje. Ovo je vrijeme za postavljanje namjera ljubavi i iscjeljenja za cijelu planetu.

11. Retrogradna Venera

Venera ulazi u retrogradni hod 19.12.2021. godine, u znaku Jarca. Sjetite se onoga što se odvijalo oko retrograde Venere u svibnju/maju 2020. godine, možda ćete otkriti da napredujete u onim temama koje su u to vrijeme za vas bile vrijedne.

Retrogradna Venera je uvijek vrijeme zarastanja i buđenja srca. Također je dobro vrijeme za uvježbavanje praštanja i čišćenje starih emotivnih rana.

lovesensa

115 PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

banner za knjige PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU