Foto: pixabay.com

Godina obilježena brojem sedam je magična i mistična godina kada možete imati osjećaj da ste u drugom svijetu u nekoj drugoj dimenziji. Prošla 2020. godina bila je godina koja je pomogla da otvorite vaše srce, a ova 2021. je godina kada trebate probuditi vaš um i vašu svijest. Privući ćete sebi i osjetit ćete posebnu milost koja će vas voditi do uspjeha. Četvorkama će ova 2021.godina biti vrijeme stvaranja temelja za budućnost. Idite strpljivo, korak po korak, taktično i povlačite logične poteze o kojima ste ranije dobro razmislili. Tako ćete najbolje stići do ostvarivanja vaših zacrtanih planova.

atma.hr – 78
Pojam numerologija odnosi se na bilo koji od mnogih sistema, tradicija i vjerovanja u mističnu vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića.

Numerologija može dati odgovore na mnoga pitanja pomoću svijeta brojeva. Ovdje pogledajte što za vas govori ovaj mistični svijet brojeva. Pogledajte vašu numerološku prognozu za 2021. godinu.

Ove numerološke prognoze se odnose na osobni broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Osobni broj izračunat ćete zbrajanjem broja dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj od jedan do devet (primjer: ako je datum rođenja 12.05.1982., zbraja se na sljedeći način: 1+2+5 = 8. Nakon ovoga, broju 8 dodajete broj 5 (zbroj za 2021. godinu – 2+0+2+1 = 5) tako da se dobije = 8+5 = 13 = 1+3 = 4).

U ovom slučaju je 4 – Četiri je osobni broj.

atma.hr – 75
JEDINICA

Spremni ste ići naprijed i spremni ste početi biti autentični. Sad je vrijeme da započnete nešto što će vam kasnije dati rezultate koji će vam omogućiti da ostvarite vaše snove.

U ovoj 2021. godini možda ćete imati osjećaj da će vam se neka vrata zatvoriti pred vama, ali ne brinite, jer će se neka nova otvoriti. Ove godine ulazite u novi devetogodišnji ciklus koji će vam pomoći da formirate vaš život onako kako vi želite. Ova 2021. je godina kada se trebate usredotočiti na vas samog. Ova godina vam može početi s izvjesnim osjećajem nemira i kako godina bude odmicala ništa više neće ostati isto kao što je bilo.

Ovo je dobro vrijeme da sagledate kako živite, jeste li zadovoljni i da napravite nove planove ako je to potrebno. S brojem 1 vi ste onaj koji ide ispred svih. Vrlo ste motivirani i spremni ste krenuti u akciju. Trebate biti fokusirani i odlučni da biste unaprijedili vaše sljedeće korake.

Život ne nudi svima i uvijek priliku kao što je sad ova, da se počne ponovo i da se proba nešto novo. Vaša budućnost ovisi od vaših sadašnjih postupaka. Kako sada sjeme posadite takve ćete životne plodove kasnije ubirati.

Nemojte gledati unazad, već samo naprijed, hrabro i odlučno, jer sadašnji trenutak nema reprizu. Okrećete novu stranicu u 2021. godini. Ovo je vrijeme za vaš novi početak. Napravite ono što ste već odavno željeli napraviti. Preuzmite potrebnu inicijativu i krenite u nove pohode. Vjerujte u sebe, u vaše vještine i talente.

Poslušajte svoj unutrašnji glas i ne dozvolite da vas drugi ometaju u vašim namjerama. Sve što poželite može se ostvariti. Postavite sebi ciljeve i ne pričajte previše o tome vašoj okolini, već ostvarite svoje ciljeve.

atma.hr – 78
DVOJKA

U 2020. godini iskusili ste izvjesnu inicijativu koju ste poduzimali tijekom godine, tako da će ova 2021. godina biti vrijeme kada ćete se trebati prilagoditi načinu na koji ćete primati izvjesne stvari. Broj 2 označava jedinstvo različitosti koje se ispoljava kroz suradnju i strpljenje s drugima iz vaše okoline.

Vaši napori koje budete poduzimali da uravnotežite vaš život, pomoći će vam da se razviju skladniji odnosi, kako s drugima tako i sa samim sobom.

Ova 2021. je vrijeme da razvijete svoju intuiciju i slijedite svoje unutrašnje smjernice. Ako slušate mudrost svemira, bit ćete jači, odlučniji i pametniji. Ovo je godina kada ćete posaditi sjeme za vaše buduće snove. Što god budete radili ove godine, jako je bitno da to radite strpljivo i s puno takta, jer u protivnom, možete zažaliti zbog bilo kakvih napadnih radnji koje eventualno budete poduzimali.

Tajna u svemu ovome je da zadržite mir u svojoj duši i budete oslonac u vašim vezama s drugima. Može vam se učiniti da su ljudi zahtjevni prema vama, ali smatrajte to jednom vrstom podrške.

Budite vrlo strpljivi jer vrijeme koje dolazi je bez većih uspona i padova. Ove godine će vam se možda učiniti da idete jedan korak naprijed, a dva nazad. Razmišljajte o zajednici i partnerstvu. Budite puni takta i diplomatski surađujte s drugima iz vaše okoline.

Imajte razumijevanja za druge, ali ne shvaćajte sve previše osobno. Pokušajte naučiti nešto novo i unaprijedite svoja saznanja i vještine. Vodite računa o svojim dokumentima i stvarima i klonite se prebrzih odluka. Ova godina je pogodna za sređivanje sitnijih stvari u životu.

atma.hr – 75
TROJKA

Kako budete rasli u ovoj godini, tako ćete učiti kako iskoristiti vašu energiju i kako povećati vašu kreativnost. Ova 2021. godina donosi snagu u vaše emocije. Trebali bi koristiti snagu riječi da biste iskazali sve svoje osjećaje. Ako ste preplavljeni snažnim osjećajima, možda će vam trebati neka prilagođavanja, ako budete htjeli da započnete nešto novo.

Trebali bi poduzeti potrebnu inicijativu i poboljšati kvalitetu života da biste imali radost koju zaslužujete. Život se ne može vrtjeti samo oko vas, a nije napravljen ni samo za druge. Zato je potrebno naći onu pravu sredinu koja će vam donijeti potrebnu sreću u život.

Imajte vjere u sebe i nemojte dozvoliti da sitne brige prevladaju i da utječu na vaše blagostanje. Podijelite s drugima mnogo toga što imate i bit ćete sretni.

Sve ono u što ste u prethodnom periodu ulagali i za što ste vrijedno radili, sazrijet će i donijeti dobitak u ovoj godini. Surađujte više s drugima i razgovarajte s njima o svojim idejama. Imat ćete pune ruke posla, ali nemojte poželjeti sve odmah riješiti.

Potrebno je da više razvijate svoju kreativnost. Budite optimist i reagirajte spontano i smireno. Imate razloga za radovanje, jer ovo je za vas godina puna mogućnosti za razvoj na svakom planu.

atma.hr – 39

ČETVORKA

Ova 2021.godina bit će vrijeme da udarite temelj za vašu budućnost. Učvrstite vaše poslovne veze i stara prijateljstva. Idite strpljivo, korak po korak, taktično i povlačite logične poteze o kojima ste ranije dobro razmislili. Tako ćete najbolje stići do ostvarivanja vaših zacrtanih planova.

U prošloj 2020. godini osjetili ste kreativni rast, dok će ova 2021. godina biti dosta ozbiljnija i u njoj gledajte da budete praktični i da ulažete konstantan napore da biste postigli prave rezultate kakve priželjkujete.

Ova godina bit će odlično vrijeme za razne kupovine, prodaje i razmjenu ideja kako biste unaprijedili svoj potencijal. Vrlo je važno da napravite plan za sve što radite. U ovoj 2021. godini možete se osjećati sputani mnogim odgovornostima, ali kada posao bude završen na najbolji način i vi ćete biti zadovoljni što ste vašu energiju iskoristili na pravi način.

Koncentrirajte se i budite strpljivi u svemu jer će se sav vaš uloženi trud i te kako isplatiti. Ne dozvolite da vas društvene i odveć tradicionalne norme odvuku paralizu u daljem napretku. Vodite računa i o tome da vam je potrebno malo odmora da biste razmislili o vašim sljedećim koracima koje ćete poduzeti. Posebno vodite računa o izdatcima. Razmislite o vašim proteklim greškama i izvucite pouku iz njih.

U 2021. godini posvetite više pažnje vašem zdravlju. Morat ćete biti disciplinirani u svemu da biste išli naprijed i pronašli vašu svrhu u životu. Bez obzira na sve i u 2021. godini imat ćete dovoljno vremena za zabavu. Ako uravnotežite svoj život i aktivnosti uvijek ćete naći vremena za odmor, a poslije dobrog odmora moći ćete se zadovoljni vratiti vašim poslovnim aktivnostima.

atma.hr – 78
PETICA

U zraku oko vas lebde promjene. Pozdravite ih kao pozitivnu snagu u vašem životu. Tragajte za mogućnostima za nadvladavanje monotonije u svakidašnjici i budite fleksibilniji. Koristite svoj nemir i radoznalost da biste vašoj budućnosti dali drugu i ljepšu notu.

Iskustva koja ste doživjeli tijekom prošle 2020. godine, pripremit će vas za rast u ovoj 2021. godini. Imate priliku da u ovoj godini napravite velike promjene. Imat ćete mogućnosti da donosite odluke koje će vam donijeti slobodu koju želite. Bez obzira na to, nemojte prekidati veze koje sad imate, koje god da su vrste.

Znanje je ono što vam u 2021. godini može donijeti slobodu, a na vama je da dobro sve pogledate i da vidite koliko su velike vaše mogućnosti. Vrlo je bitan vaš stav i zato nemojte sebe ograničavati bilo čime. U vašoj okolini potražite neophodnu inspiraciju i znajte da postoje stvari kojih se morate pridržavati. Nemojte žuriti i sve radite kako treba.

Putujte i uživajte u životu i pripremite se za iznenađenja kojih može biti dosta. Ovo je vrijeme koje pogoduje promjenama i zdravom društvenom životu.

ŠESTICA

Broj 6 predstavlja energiju ljubavi koju trebate širiti u miru i živjeti u harmoniji s njom. U ovoj godini morat ćete naučiti o vašoj odgovornosti u svemu što radite. U prethodnim godinama dosta ste toga naučili što sada možete podijeliti s drugima.

U 2021. godini bit će primijećena vaša ljubaznost i pažnja prema drugima. To je vrijeme kada trebate biti uslužni prema drugima, ali bez da drugi to iskorištavaju. Nikako nemojte sebe zanemariti, već i sebi se posvetite onoliko koliko se posvećujete i drugima.

atma.hr – 75
Možda ćete u ovoj 2021. godini imati želju da više vremena provodite kod kuće i u prirodi. Otvorite vaše srce i uživajte u trenutcima s drugim osobama, jer to su stvari koje će vam obogatiti dušu.

Ove godine ćete biti zaokupljeni ljubavlju i poželjet ćete dom i obitelj. Ako ste to već ostvarili onda ćete u ovoj godini provoditi više vremena u obiteljskom krugu što će vam svakako donositi velika zadovoljstva. Okrenite se vašim najmilijima i njegujte harmoniju u u obiteljii u vašem okruženju.

Ako ste prema nekome bili nepravedni, pokušajte to ispraviti. Uljepšajte sebe, vašu okolinu i okruženje. Nemojte zanemarivati prijatelje, jer će vam oni ove godine donijeti puno lijepih trenutaka. Održite obećanja koja ste im dali.

SEDMICA

Godina obilježena brojem sedam je magična i mistična godina kada možete imati osjećaj da ste u drugom svijetu u nekoj drugoj dimenziji. Prošla 2020. godina bila je godina koja je pomogla da otvorite vaše srce, a ova 2021. je godina kada trebate probuditi vaš um i vašu svijest.

Privući ćete sebi i osjetit ćete posebnu milost koja će vas voditi do uspjeha. Na vama je da shvatite što je to što vam je najvažnije i da obratite pažnju na stvari na koje se ranije niste obazirali. Posebnu pažnju obratite na vaše misli i na to na što trošite vašu mentalnu energiju, jer misli su ono što kreira našu stvarnost. Možda će vam trebati vremena da obradite sve informacije koje dolaze do vas. Ali obratite pažnju i na vašu intuiciju. Mislite pozitivno i čvrsto vjerujte da će sve ispasti onako kako vi želite.

Možda ćete se u 2021. godini osjećati i malo umorno zbog svih stvari koje su vam se događale u 2020. godini, ali trebate ostati smireni i sebi priuštiti dosta odmora i vremena za meditaciju, putovanja i opuštanje.

Uzmite malo više vremena za sebe, jer ovo je godina vašeg usavršavanja. Razmislite o tome gdje se trenutno nalazite, a gdje biste željeli biti. Umjesto da se opterećujete prošlošću, radujte se svojoj budućnosti i ne zaboravite da se nove mogućnosti ukazuju onda kada vi tragate za njima i da se ukazuju kada se najmanje nadate.

Razmislite o mogućim odgovorima na vaša pitanja, nemojte ništa brzati, ali ne odustajte od napredovanja. Budite strpljivi i uporni, rezultat tada dolazi neće vam izmaći.

atma.hr – 39

OSMICA

U 2021. godini je na vama da kreirate vašu sudbinu onako kako želite. Godina obilježena osmicom je godina akcije. Možda nećete imati s čime početi, ali vaš veliki napor će vam donijeti velike plodove. Iskusili ste mnoge lekcije, naučili dosta toga i sada je prilika da puni samopouzdanja idete naprijed u vašim željama.

Moći ćete poboljšati svoj život, jer ste shvatili da je sve na vama i da trebate napravitie određene promjene. Zadržite vaš zdrav razum i iskoristite svaki trenutak koji vam se pruži. Ako treba, obratite se onima od kojih možete nešto naučiti i koji vam žele pomoći na bilo koji način.

Novac, snaga i uspjeh će obilježiti predstojeću godinu. Uzmite sudbinu u vaše ruke i ostvarite sve dobre ideje koje imate, pogotovo one na poslovnom planu. Brigu o sitnicama prepustite drugima.

Vodite računa o zdravlju, prehrani i kondiciji i ako je potrebno da bilo što učinite na tom planu, ova godina vam je u tom smislu naklonjena. Što se emotivne situacije tiče ne prenagljujete s odlukama i ne zanemarujte tuđe osjećaje.

U ovoj 2021. godini željet ćete i bit ćete spremni za neka veća dostignuća. Dolazi vrijeme kada trebate aktivirati vašu osobnu snagu i energiju i da ih usmjerite ka vašem cilju i uspjehu koji želite postići.

Prepoznajte sve svoje vrijednosti u 2021. godini, a zatim ih iskoristite da napravite ono do čega vam je najviše stalo. Ako ste spremni uložiti konstantan trud, onda je uspjeh pred vama.

DEVETKA

U devetogodišnjem ciklusu čovjeka, 2021. godina je posljednja godina, ona povezuje sve one lekcije kroz koje ste prošli u prethodnih osam godina i daje vam cijeli pogled na vaš život. S ovim brojem znači da su neki vaši višegodišnji ciklusi na izvjesnoj prekretnici. Dakle, dolazi do neke vrste novih početaka. Napravite inventar u svom životu i odbacite sve ono što vam više nije potrebno, što nema svrhe i što vas opterećuje.

Sada je vrijeme da primite nagrade koje ste zaslužili kroz razvoj vašeg znanja. Moći ćete završiti vaše projekte u 2021. godini, posebno one koji odražavaju vašu mudrost.

atma.hr – 78
Također, trebali bi obratiti i posebnu pažnju na sve ono što nije funkcioniralo kako treba i kako ste očekivali. Otarasite se starih navika i veza koje vam nisu donijele ništa dobro.

Ove godine bit ćete duboko uronjeni u vaš život i shvatit ćete da se sve među sobom na neki način povezano. Trebali bi naučiti živjeti u trenutku, shvatiti svu ljepotu takvog trenutka i sebi priuštiti zadovoljstvo koje nosi takav život.

Budite ljubazni i velikodušni. Na polju emocija budite pažljivi, tolerantni i nipošto ne zanemarujte osjećaje, jer u ovoj godini upravo ona donose mnogo radosti u vaš život. Ako ste planirali ili priželjkivali neki dalek put, mogli biste to ostvariti ove godine.

conopljanews


Widget not in any sidebars