Narukvica je izrađena u kombinaciji nekoliko vrsta kvarca (titanium kvarc, aura mystic kvarc) te dodatkom crnog mat ahata. Energija ovih kristala donosi harmoniju, ravnotežu u emocijama, oslobađa od strahova i vraća samopouzdanje.

atma.hr – 61
Crni ahat je zaštitnički kamen.  Simbolizira našu pripadnost Majci Zemlji, produbljuje fantaziju, kreativnost, izdržljivost i volju za životom. Djeluje umirujuće i ublažavajuće. Čuva nas od nepoželjnih utjecaja i daje povjerenje u vlastite sposobnosti. Pojačava psihu, oslobađa nas od strahova i vraća samopouzdanje.

Crni ahat kao amajlija, služi za zaštitu od vračanja, daje zaštitu od ovisnosti, jača pamćenje, uklanja negativne misli i štiti od noćnih mora. Ukoliko se stavi ispod jastuka na kojem se spava, on će dati mirne snove.

Astrolozi smatraju ahat kamenom Merkura, Venere, Mjeseca i Saturna. Koristi za pojačanje hrabrosti i samopouzdanja, također, on potiče  dugovječnost. Crni ahat štiti od opasnosti, daje moć nad silama mraka i donosi ravnotežu u emocijama.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

atma.hr – 61
Titanium aura kvarc je kamen visoke vibracije. Donosi harmoniju, potiče kreativnost, introspekciju, psihičke sposobnosti, otvara treće oko. Štiti od elektromagnetskog zračenja. Iscjeljuje na svim razinama.

Golden Rapsody narukvica od titanium kvarca, aura kvarca i ahata

9manjaNarukvica je izrađena u kombinaciji nekoliko vrsta kvarca (titanium kvarc, aury mystic kvarc) te dodatkom crnog mat ahata.

Energija ovih kristala donosi harmoniju, ravnotežu u emocijama, oslobađa od strahova i vraća samopouzdanje.

Narukvica je na gumicu.

Dužina: 17 cm.

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje