Ne propustite priliku: obožavatelji GONGa i osobnog rasta, i oni koji su već profesionalci!
Naučite svirati gongove i drevne instrumente iz prve ruke! Nije potrebno glazbeno predznanje. Provedite 5 prekrasnih dana s čovjekom koji nesebično prenosi svoju mudrost sviranja i cjelovitog življenja. Svi koji su sreli Dona, promijenili su život nabolje. A te dane ćete dugo pamtiti. Seminar je otvoren svima koji žele osobni rast i jači kontakt s vlastitom intuicijom. Odredite i neke osobne namjere koje biste htjeli ostvariti. Na seminaru se dobiva certifikat s Donovim potpisom. Koncert će biti otvoren za građanstvo i podatke šaljem naknadno na upit.

atma.hr – 45

Don Conreaux, najveći majstor gonga na svijetu, tvorac i osnivač Zvučne meditacije, gostovat će u Zagrebu, najljepšem gradu na svijetu, i zajedno ćemo tijekom seminara pripremiti gong „free jazz“ koncert za čovječanstvo.

Seminar će se održati u Tomislavovom domu na Zagrebačkoj gori – Medvednici (Sljemenu). Informacije i rezervacije na e-mail: [email protected]

Osim što je 55 godina veliki majstor gonga, Don Conreaux je i magistar kazališne umjetnosti. Bivši je učenik Paramahanse Yoganande i Yogija Bhajana. Razvio je sustav vježbi za pomlađivanje pod nazivom Gong Yoga. Savjetnik je brojnih humanitarnih organizacija i sa svojim ansamblom Mysteriosum Tremendum vodi seminare i koncerte na svim kontinentima. Dizajnirao je i zvjezdani kalendar Starhenge – vrtovi mira s kalendarima iz različitih tradicija. Pisani materijali, gongovi, snimke i ostalo dostupni su putem njegove izdavačke kuće Mysterious Tremendum.

Bernarda Bakula je svoje prve lekcije iz sviranja gongova započela 2010. u Hrvatskoj. Nakon svojeg prvog Gong Master Traininga do danas polazila je još 17 seminara kod majstora Dona u Hrvatskoj, Austriji, Italiji, Sloveniji, Rumunjskoj, Poljskoj, Španjolskoj, Portugalu, SAD-u (New York), Bosni i Hercegovini, Velikoj Britaniji i Danskoj. Provela je više od 150 dana širom svijeta na Gong Master treninzima. Sudjelovala je na brojnim koncertima, Gonging for Humanity (Guinness), gong karavanama mira, samostalnim koncertima i predavanjima u hrvatskim školama.

Posjeduje 6 gongova: Pluton, Uran, Veneru, Mars, Wind gong i Nebesko zrcalo te ostale instrumente: tibetanske zdjele, školjke, kišni štap, ocean bubanj, šamanski bubanj, šuškalice, zvečke, shruti box, didgeridoo, nepalske zvončiće, nepalski tingsho, mini kalimbu, thunder drum i slične.

Podučava sviranje gongova u grupama i individualno, održava zvučne gong meditacije, otvara kulturna događanja, predaje o svetom zvuku i Pitagori u školama u Hrvatskoj i raste zajedno sa sudionicima. Prekrasan put na stazi svjetla.

Program seminara je: napredak u sviranju instrumenata, pripremi zvučnih kupki, zvučne kupke u vodi, priprema i održavanje koncerta, shruti pjevanje, i napredak u ostalim područjima na Gong putu. Prijevod organiziran. Uz puno zabave, poboljšajte svoj Engleski razgovarajući s prijateljima iz različitih govornih područja.

Cijena seminara je 470 eura, ako se akontacija (200 eura) uplati do kraja veljače. Ako se kasnije priključite, cijena seminara je 550 eura. Ako trebate račun za svoju tvrtku, potrebno je uplatiti cijeli iznos na račun.

atma.hr – 45

Seminar gonga održat će se na vrlo posebnom mjestu, u parku prirode Medvednica neposredno iznad Zagreba, u dubokoj šumi punoj drevnih predaja, misterija i čarolije. Najstarije boravište špiljskog medvjeda, staro otprilike 30.000 godina, pronađeno je u špilji Veternici u blizini. Danas nema neandertalaca i na Medvednici nema medvjeda, samo šišmiši žive u špiljama i jeleni lutaju šumom zajedno s legendom o srednjovjekovnoj Crnoj kraljici, čuvajući njezine rudnike srebra.

Neposredno nakon proljetnog ekvinocija vrijeme će biti prohladno, ali najvjerojatnije sunčano. Ponesite slojevitu odjeću, neki vodootporni odjevni predmet za svaki slučaj i naravno, bijelu svečanu odjeću za koncert.

Troškovi smještaja:
Noćenje i doručak: dvokrevetna standardna soba – 217,50 kn po danu/osobi; dvokrevetna comfort soba – 232,50 kn po danu/osobi.

Cijena gotovih jela (ručak i večera) iznosi od 50 do 85 kn. Ako u grupi ima vegetarijanaca ili vegana, jelovnik se može prilagoditi.
Osiguranje – 1,00 kn
Turistička pristojba – 12,00 kn po danu/osobi (odnosi se na osobe čije je boravište izvan grada Zagreba)
Sve cijene su sa PDV-om.

Kontakt : [email protected],com
Udruga za dobro, Zagreb.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here