atma.hr – 47

Gorski kristal je kamen blagostanja, zdravlja i sreće.

Vjeruje se da je Herkul bacio kristal istine s Olimpa i on se razdrobio u milijun komada koje mi danas nalazimo kao Gorski kristal. Gorski kristal se može koristiti za iscjeljivanje, punjenje energijom ili čišćenje.

Kristalna struktura kvarca sadrži sve elemente stvaranja i stoga simbolizira cjelovito biće i “Božje bijelo svijetlo na Zemlji”. Gorski kristal apsorbira sunčevu energiju i životnu energiju koja se nalazi u cvijeću, drveću i ostalim biljkama. Priziva božansku svjetlost i skladišti svu tu energiju koju oslobađa u tijeku iscjeljenja.

Pojačava meditaciju i jača djelovanja u alfa stanju. Potiče moć vizualizacije, vidovitost i donosi pojačane i jasne snove. Zbog svog savršenog djelovanja primanja informacija i programa, savršeno čisti, harmonizira i štiti osobu, neutralizirajući sva negativna djelovanja.

Prerađuje negativnu energiju u pozitivnu. Dobar je za unos informacija koje se fokusiraju na zaštitu čovjeka i njegove aure.

U nedostatku najadekvatnijeg kristala može zamijeniti bilo koji kristal. Smiruje emotivnu napetost, harmonizira duhovnu stranu kao i fizičku, dovodi do emocionalnog samoisceljivanja, jača fizičku snagu.

Koristan je kod nedostatka apetita, za čišćenje aure, balansiranja energije, za  pravilan rad crijeva i detoksikaciju. Povećava imunitet i snagu, te pozitivno djeluje na sve organe i bolesti. Čisti krv, krvne žile, usklađuje rad srca i tlak.

Dobar je protiv otečenosti ruku, osipa i oteklina, pomaže kod paraliza, omekšava kožu, poboljšava percepciju duhovne razine, otklanja blokade,  štiti od tumora i karcinoma. Dobar je za meditaciju, energiju molitve, za smirenost, za kreativnost i za jačanje. Vrlo je važan za duhovnost i za poticanje vidovitosti.

Održavanje:

Gorski kristal se čisti pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mjesečno i puni se na suncu nekoliko sati.

Gorski kristal narukvica

Kamen blagostanja, zdravlja i sreće

Širina kuglice: 6 mm

Cijena: 120 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here