Poludragi kamen Gorski kvarc skupa sa čakra kristalima čine ovaj zanimljiv privjesak.

Svaki od pojedinih kamena predstavljaju po jednu energetsku točku u našem tijelu te služi na njezino balansiranje i čišćenje.

Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu.

Istovremeno predstavlja najjače pojačalo energije zbog svoje helično spiralne kristalne strukture. Sastavni je dio svakog elektronskog pojačala, TV uređaja, kompjutera (cijela elektronska industrija je bazirana na poluvodičima koji su izrađeni od kvarca). Rasprostranjen je po cijeloj zemaljskoj kugli.

Može upijati, pohranjivati, otpuštati ili regulirati energiju, a isto tako može probijati energetske blokade. Kad se akupunkturne igle presvuku kvarcom, njihovo se djelovanje povećava za deset posto.

Prilikom testiranja Kirlijanovom kamerom utvrđeno je da držanje kvarca u ruci ili jednostavno nošenje, može udvostručiti ljudsko biomagnetsko polje te zaštiti nosioca od radijacija. Kvarc generira elektromagnetizam i poništava statički elektricitet.

Ovaj kristal radi na vibracijskom nivou, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja.

Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Kvarc je također poznat po tome što štedi energiju manifestiranu u bilo kojem obliku (u jednom eksperimentu kvarc je bio pričvršćen za dovod goriva u automobilu – utvrđeno je da je uslijed povećanja iskorištenja potencijala benzina kao organskog pogonskog goriva kvarc utjecao na smanjenje potrošnje istog).

Može ga se pronaći u raznim oblicima, ovisno o tome kako se brzo formirao. Ti oblici su vrlo značajni i mogu se upotrijebiti u raznim područjima. Kvarc je univerzalni iscjelitelj i može se koristiti u svim situacijama. Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre.

Na duhovnom nivou kvarc povećava energiju na najviši mogući nivo. Sadržavajući u sebi cjelokupni spektar boja, ovaj čudotvorni gorski kristal radi na svakoj razini bića. Spremajući informacije kao prirodno računalo, ovaj kristal je duhovna knjižnica koja samo čeka da joj se pristupi.

Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Sam kristal izvrsne je čistoće i prozirnosti te tvori formu špica. Gornji dio ukrašen je s metalnom kapicom od tibetanskog srebra na koju je smještena alkica.  Ona je širine do 5 mm.

Gorski kristal čakra privjesak

Detoksicira i revitalizira tjelesne organe i energetske centre – čakre.

Cijena: 90 kn

Prethodna objavaDetektor elektromagnetskog zračenja – Ispitajte sami zračenje u svom domu!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.12.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.