Trodnevni seminar na temu kako da postignemo harmoniju u životu, razumijevajući energiju misli i osjećaja i kako da iscjeljivanjem trauma iz prošlosti kreiramo ljepšu stvarnost…

atma.hr – 45

TKO SMO MI?

Svi ljudi koji vjeruju da imaju neki problem u životu, imaju problem samo zato što ne znaju tko su. A kada znamo tko smo, onda nam polako dolaze i sva znanja kako možemo svoj život da dovedemo u red.

Mi smo Božanske Duše, sa neograničeno velikom energijom i imamo apsolutnu svu moć da kreiramo sve što poželimo, pa se postavlja pitanje zašto mi tu moć ne koristimo.

Vremenska linija u kojoj smo sada, je sve ovo što sada proživljavamo, a to što sada proživljavamo, je posljedica onoga što nam se dešavalo u prošlosti ovog života ili u nekim drugim prethodnim životima. Ako želimo da iscijelimo ovu našu Vremensku liniju, mi možemo da pretražimo našu prošlost i tako iscijelimo sebe u tom nekom trenutku u prošlosti. To je moguće vođenom meditacijom uz pomoć terapeuta.

Kada znamo da smo vječna bića, mi onda imamo moć da se sjetimo svega što je bilo, u bilo kom trenutku u prošlosti. Kada se iscijelimo u tom trenutku u prošlosti, gdje je nastala trauma, onda više nemamo tu zgusnutu, neprijatnu vibraciju, jer je ona iscijeljena i mi SADA osjećamo novu vibraciju. Na taj način mi prebacujemo svoju svest iz ove Vremenske linije u tu novu Vremensku liniju koja oduvijek postoji ali mi nismo imali potrebna znanja da je osvijestimo, i mi počinjemo da živimo život u toj novoj boljoj Vremenskoj liniji.

VODITELJICA

dr. Svetlana Goga Kostić je…
Certificirani praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja, master za iscjeljivanje vremenskih linija po Sal Rachelovom učenju…stomatolog, majka petero dijece, spisateljica i autorica knjiga: “U pravu si al’baš me briga, Akademija za srećologiju, Najlepša putovanja sa andjelima, Susret sa samim sobom i Blizanački plamen ”
Knjige su prodane u više od 20000 primjeraka, a prva knjiga “ U pravu si, al baš me briga “ je prevedena i na njemački jezik.

Seminar se održava nedaleko od Zadra, na malenom poluotoku Privlaka u intimnom i tihom okruženju turističkog naselja NestAccommodation u sklopu kojeg su gostima na raspolaganju vanjski bazen, sauna i hidromasažna kada.

Privlaka obiluje dugim, plitkim pješčanim plažama i šetnicom dugom gotovo 7 kilometara koja za lijepog vremena mami doživljajem nezaboravnog zalasku…

PROGRAM

♦ 03.06
16h – 18h: Predavanje o energiji misli i emocija, što je život, što je tijelo…. kako se život kreira…. zašto vjerujemo da imamo probleme i kako da ih transformiramo….

♦ 04.06.
9h – 12h tehnika ispitivanje vlastitih misli sa osvrtom na glavnu temu seminara.
14h – 14:45h meditacija osluškivanja svog tijela
15h – 17h uvodno predavanje o rekonektivnom iscjeljivanju i Time line healing – iscjeljivanje vremenskih linija
17h – 18h meditacija za iscjeljivanje trauma iz prošlih života

♦ 05.06.
9h – 10h tehnika ispitivanja vlastitih misli
10h – 11h meditacija za kreiranje budućnosti
11h – 12h vrijeme za pitanja
14h – 15h predavanje o blizanačkim i srodnim dušama
15h – 16h meditacija
16h – 17h braingym – ples za reprogramiranje podsvijesti

♦ 06.06.
9h – 10h Gaga dance – ples za pokretanje energije
10h – 12h meditacija i vreme za pitanja

Vrijeme i mjesto održavanja: Zadar, od 3.06-6.06.2019.
Cijena seminara: 750 kn
Cijena: seminar/smještaj 1800,00 kn
Kontakt za prijave: Biserka 0996081400

atma.hr – 61