Himalajski svijećnjak dvostruki – Prirodni ionizator zraka

207

Korištenje lampi i svijećnjaka od himalajske soli je poput stalno otvorenog prozora kroz koji dolazi ugodan izvor prirodnog, svježeg, čistog zraka, a koji se nalazi u vašem dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili gdje god poželite.

Ovaj neobrađeni svijećnjak od himalajske soli s rupom za dvije lučice je unikat, ručni rad. Apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji. Vade je ručno iz pakistanske slane brazde podno Himalaje, a potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalilo ogromno gorje – današnja Himalaja.

Pod silnim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Čista Himalajska kristalna sol ne sadrži otrove i posjeduje 84 minerala i elemenata potrebnih za vaše optimalno zdravlje!

Himalajska kristalna sol regulira protok vode kroz vaše tijelo, regulira pretjeranu kiselost u stanicama, razinu šećera u krvi, pomaže pri čišćenju sluzi i šlajma iz pluća, djeluje kao jak prirodni antihistaminik i pomaže pri čišćenju sinusa, ublažava grčenje mišića, učvršćuje vaše kosti, umiruje vaš san kao prirodni hipnotizer, stabilizira nepravilne otkucaje srca – sol spojena s vodom regulira krvni tlak.

Boje koje svijećnjaci emitiraju i njihovo djelovanje:

  • narančasta daje osjećaj sigurnosti, pozitivno djeluje na živce i dušu, aktivira bubrege i mokraćni mjehur
  • žuta pozitivno djeluje na mogućnost shvaćanja i inteligenciju, jetru i žuč
  • crvena krijepi vitalnu životnu silu, aktivira srce i krvotok
  • ružičasta potiče partnerstvo i ljubav, otvara osjećaje
  • bijela čisti i otklanja otrove, sinonim je zdravlja
  • smeđkasta  pomaže u nalaženju vlastite sredine, poboljšava povezanost sa Zemljom

Unutrašnjost kristala obasjava lučica i stvara svjetlo u rasponu od ružičasto-žutog do zagasito narančastoga. Slani kristali zagrijavanjem otpuštaju negativne ione, koji jačaju pamćenje te poboljšavaju cjelokupno psihofizičko zdravlje.

Odavno je poznat utjecaj promjene ionizacije zraka u prirodi na čovjeka. To najčešće primjećujemo s promjenom vremena ili nailaskom ciklone. Nagli porast pozitivnih iona pred oluju loše utječe na ljude, dok izrazito povećanje negativnih iona nakon oluje osvježava i stimulira.

Negativni ioni uklanjaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, nesanice, depresije, alergija, astme i mnogih drugih tegoba.

Svijećnjak himalajske soli postavljen pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Himalajski svijećnjak dvostruki

Neobrađeni svijećnjak od himalajske soli s rupom za dvije lučice.

Unikat, ručni rad.

Apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Dužina: 17 cm / Širina: 13 cm

Cijena: 110 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.