FESTIVAL BOJA

Ove godine predanici iz Češke, Poljske, Slovačke, Slovenije, Albanije, Turske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Rumunjske i Grčke pozvani su da se pridruže najnevjerojatnijem i najradosnijem festivalu godine u Vrindavanu s Paramahamsom Vishwanandom.

Holi je poznat kao festival boja i festival dijeljenja ljubavi. To je najradosnije vrijeme u Indiji. Ljudi pale krijesove koji simboliziraju pobjedu dobra nad zlom, zaboravljaju svoje brige i bacaju boje i vodu jedni na druge u proslavi svježih početaka proljeća.

‘Natopite se Gospodovim bojama!’

Paramahamsa Vishwananda

atma.hr – 45

DATUM I VRIJEME:

Početak hodočašća: 4. ožujka (srijeda) 2020. – 23:00 sata

Završetak hodočašća: 15. ožujka (nedjelja) 2020. – 17:00 sati

MJESTO:

Vrindavan, Indija

CIJENA:

75 000 INR

Putovanje uključuje:

  • Grupni prijevoz tijekom hodočašća u Indiji (letovi do početne točke hodočašća i pojedinačni prijevoz nisu uključeni)
  • Smještaj u ashramu Shree Giridhar Dham Bhakti Marga, u Jiva institutu (u blizini) 4-6 soba (s pripadajućom kupaonicom) ili u drugim ashramima i hotelima u Vrindavanu
  • 3 obroka dnevno
  • Vodstvo Paramahamse Vishwanande tijekom cijelog hodočašća

Nije uključeno u cijenu putovanja:

  • Međunarodni let do / iz Indije
  • Pića
  • Napojnice
  • Zdravstveno osiguranje za putovanje

DETALJI PRIJAVE

Predanici iz Češke, Poljske, Slovačke, Slovenije, Albanije, Turske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Rumunjske i Grčke imat će pravo sudjelovanja na ovom hodočašću.

Prijava će biti zatvorena 1. siječnja 2020. godine.

Za sudjelovanje je potrebno dobro fizičko i mentalno zdravstveno stanje! Nakon što Guruji odluči da se možete pridružiti ovom hodočašću, morat ćete platiti predujam od 45 000 INR. U slučaju da ipak ne možete doći, prva uplata se ne vraća.

Drugo plaćanje mora biti plaćeno do 1. ožujka 2020. godine. Molimo prijavite se samo ako ste u mogućnosti platiti puni iznos do datuma početka hodočašća.

Link za prijave: https://bhaktimarga.hr/holi-2020/

KONTAKT

Ako imate pitanja o događanju ili registraciji, molimo da nas kontaktirate na: [email protected] ili telefonom na +385 95 846 5988 (Sonja Smrkinić)

2020 03 04 HOLI Pilgrimage POSTER HR1