Holotropsko disanje™ & izvorna pomnost (Authentic Mindfulness) produženi vikend radionica  7. – 10. studeni 2019

NOVA LOKACIJA – park prirode iznad Zagreba! (30 min iz centra grada!)

atma.hr – 45

HOLOTROPSKO DISANJE SUSREĆE IZVORNU POMNOST

Dragi prijatelji,
Nakon intenzivne radionice u lipnju gdje smo učenja i praksu izvorne pomnosti dodali produbljenoj praksi holotropskog disanja™ povratne informacije polaznika su bile toliko pozitivne da smo odlučili to napraviti ponovo 😊.

Ovaj put vas sa zadovoljstvom pozivamo da nam se pridružite na produženom vikendu (četvrtak 7. do nedjelja 10. 11. 2019), kad ćemo zaroniti u dubine naše psihe uz pomoč iscjeliteljskog potencijala izmjenjenih stanja svjesti putem holotropskog disanja™ i integrativnih aktivnosti te meditacijske prakse sa Mihajlom Pažaninom, učiteljem i utemeljiteljem studija izvorne pomnosti (Authentic Mindfulness).

Holotropsko disanje susreće izvornu pomnost

Sudionici na našoj ljetnoj radionici doživjeli su ovaj jedinstveni spoj disciplina kao nadogradnju praktičnog treninga za osobni razvoj, produbljujuči svoje procese integracije sa metodama koje je moguće integrirati u naš svakodnevni život.

Na radionici u studenom imati ćemo dvije seanse holotropskog disanja popraćene sa različitim metodama izvorne pomnosti koje će vam omogućiti integraciju vaših holotropskih iskustava na novoj razini.

Holotropsko disanje voditi če Irena Antolić i Simona Rakuša skupa sa proširenim timom GTT certificiranih facilitatora i pripravnika. Dobrodošli ste bez obzira da li dolazite radi osobne transformacije ili profesionalnog interesa.

KADA?
7. – 10. studeni 2019.
Počinjemo u četvrtak u 17:00, završavamo u nedjelju za vrijeme ručka.
Ta radionica je osnovana kao cjelina, parcijalno sudjelovanje nije moguće.

GDJE?
Hotel Tomislavov dom, Sljemenska cesta 24, Zagreb, Hrvatska
Ovo je naše novo, ali dobro poznato mjesto 🙂
Nalazi se na brežuljcima parka prirode Medvednica usred predivne smirujuće prirode.
Iako se nalazi na vrhu planine, hotel je lako dostupan autom i čak zagrebačkim javnim prijevozom.
(s automobilom manje od 30 min iz Zagreba, sat vremena od aerodroma Zagreb i 2 sata vožnje iz Ljubljane)

KOLIKO?
Cijena radionice:
Rana prijava – do 7. listopada – 300 €
Puna cijena nakon 7. listopada – 370 €
+
Smještaj (3 x puni pansion):
dvokreventa soba (3×45 €): 135 €
jendokrevetna soba (3×57 €): 171 €
Trošak smještaja platite ra recepciji hotela na odlasku.

Za prijavu molimo ispunite prijavnicu medicinski upitnik, te ih pošaljite Marti na [email protected] ili samo odgovorite na ovaj e-mail 🙂

Ako osjećate da je za vas važno da sudjelujete na ovoj radionici a vaša financijska situacija je ograničavajuča, molimo vas pišite nam na [email protected]

Dobrodošli ste upravo takvi kakvi jeste 🙂

S ljubavlju,
♡ Vaš Holotropic Development Team ♡

atma.hr – 45

Pomnost (Mindfulness) – ulazak u prostor sadašnjeg trenutka

Tijekom proteklih desetljeća među ljudima sklonima istraživanju dubina vlastitog uma često se priča o magičnosti sadašnjeg trenutka, mističnog mjesta na kojem čovjek susreće samog sebe. Usprkos tome za većinu nas sadašnji trenutak ostaje tek lijepa ideja, ideal kojem se gotovo nemoguće približiti u stvarnosti. No što ako je tako nešto ipak moguće? Tijekom petodnevnog seminara Mihajlo Pažanin će polaznike povesti na put ka sadašnjem trenutku, predstavljajući upute i meditacijske metode koji to čine mogućim.
– Cijeli program zamišljen je da ljudima omogući iskustveni susret sa vlastitim umom, način da prodru kroz mrežu slika, emocija, utisaka i ideja koje karakterizira naš uobičajen doživljaj svijeta i susretnu se s mirom, jasnoćom i energijom koja ih čeka s druge strane. Da bi u tome uspjeli ključno je da se u svakom trenutku slijede primljene upute, jer tada uspjeh ne može izostati – najavljuje Mihajlo.

Mihajlo Pažanin

Mihajlo Pažanin bavi se prakticiranjem i istraživanjem budističkih učenja već više od 30 godina.
Početkom 2001. godine u dogovoru s Rabjam Rinpocheom, glavnim učenikom i nasljednikom duhovne loze Njegove Svetosti Dilgo Khyentse Rinpochea, jednog od najvećih i najcjenjenijih majstora meditacije 20. stoljeća, uspostavlja u Hrvatskoj Budističko Društvo Shechen, čime započinje sustavno uvođenje duhovne loze Nyingma (škole drevnih prijevoda) na ove prostore. Dilgo Khyentse Rinpoche podučavao je čitavu generaciju vodećih tibetskih učitelja, uključujući Dalai Lamu, još za života dobivši titulu „maha gurua“– velikog učitelja čija je razina postignuća tolika da može podučavati učitelje svih duhovnih loza Tibeta.
Mihajlo je izabran i za voditelja jedinog projekta u svijetu izvan Indije na kojem se predaje zaokružen i cjelovit sustav učenja osobne loze Dilgo Khyentse Rinpochea, te uz dozvolu svojih učitelja već dvadesetak godina u Hrvatskoj vodi studijske grupe i meditacijske radionice ukorijenjene u teorijskoj i praktičnoj podlozi tibetskog budizma.
Mihajlo također vodi i školu Izvorne Pomnosti koja ima za cilj praktički približiti drevno znanje o oslobođenju uma potrebama modernog čovjeka 21. stoljeća.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here